Kasiurek1983
Fanka BB :)
ale co taki czosnek przez praske przeciagniety z sokiem z cytryny ? ja blondyna jestem ;> haha i ile razy to pic/jesc?Ahoj kobitki
Kasiurek - Albo sok z cytryny z wyciśniętym czosnkiem, i tę miksturę popijać wodą, dokładny przepis na nią podała mi na forum bodajże mata-kow na inhalację, bardzo skuteczny jest pokrojony czosnek, owinięty gazą i taki pakuneczek przytykaj do nosa i głęboko wdychaj, będziesz śmierdziała jak stary dziad, ale trudno
na ból gardła jest też bardzo dobry syrop z cytryny, posiekaj ctrynę zasyp cukrem i doprowadź do wrzenia, aż sie zrobi syropik, pycha jest !
Ewentualnie jeszcze jeden przepis na syrop, oczywiście możesz zmniejszyć proporcje:
na razie pije wode z cytryną i miodem ochyda ale jakos chyba dziala na gardlo ;/
mlek cieplego z maslem miodem i czyms jeszcze nie przełkne chyba bym jeden lyk zorbila i od razu do wc poszla!!!!!!!!!!!!
wiec poczekam jeszcze ra zna przpeis dotyczacy tego czosnku z cytryna no i syrop z cytryny tez obiecujacy .....ale cyz nie za duzo tej wit c ?
A do tego syropu moze byc miód wielowocowy ? nie mam spadziowego ;/
Ostatnia edycja: