reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dziewczyny ja ostatnio już nie jem za dwóch, ja jem za czterech :-D
Aż się boję stawać na wadze , do porodu to chyba 40 kg mi przybędzie ...

Angel nie stresuj się za bardzo, zrób sobie relaksującą kąpiel , poczytaj , oglądnij komedie romantyczną . Nie wiem czemu ale mam przeczucie że wszystko będzie dobrze :tak: a na pewno masz moje mocno trzymane kciuki

reklama
Aadka, dziękuję za to, że próbowałaś znaleźć jakieś info. Niestety ta przepuklina rzadko występuje, dlatego pewnie niewiele o niej piszą, niewiele wiadomo.
Jutro do szpitala. :-( Jeszcze trochę katar mam, ale mogę swobodnie oddychać przez nos, więc nie będę nic wspominać na ten temat w izbie przyjęć i mam nadzieję, że mnie przyjmą. Chcę już mieć to z głowy. Wyniki amniopunkcji są i tak dopiero po ok4 tygodniach więc będę się cały miesiąc zamartwiać. Poza tym martwi mnie to, że ten zabieg niesie ryzyko poronienia. Jednak wciąż mam nadzieję, że jak przed amniopunkcją zrobią mi usg, to się okaże, że nie ma żadnej przepukliny i wypuszczą mnie do domu. ;-)

Dla mnie nie ma znaczenia czy będę mieć córeczkę czy synka(byle zdrowe), ale cała rodzina liczy na chłopca, bo dookoła same dziewczynki. Mam dwie siostry i obie mają po dwie córki. :-)

W Poznaniu dziś również piękna pogoda. A ja siedzę sama w domu i nie mam z kim iść na spacer, bo wszyscy wybyli. A jak wrócą wieczorem to będzie już chłodniej i słońce zniknie. Zabieram się więc za książkę Pilipiuka i życzę Wam udanej końcówki weekendu! :-)

hej mamuski, my własnie wrócilismy z zakopanego, wypad sie udał tylko szkoda ze tak krótko, dałam rade zadrałowac nad morskie oko jestem z siebie dumna poniewaz ostatnio bardzo szybko sie mecze nawet nie mam sił wejsc do siebie do mieszkania na 4 pietro i juz ledwo co na 2 musze przerwe robic i odpoczywac ale dałam rade nad morskie to juz cos :) postaram sie nadrobic wszystkie strony do czytania :) milego wieczorku, ja to zaraz uciekam spac z przemeczenia :(

Ahoj Kobitki:) U mnie też niedziela upływa spokojnie i pogodnie, no może poza bólem brzucha, który nie wiem czy się wziął z przejedzenia, czy jakaś inna jego jest przyczyna, trochę mnie niepokoi, ż pobolewa mnie na samym dole, ale jutro pójdę do swojego gin z ostrożności i niech sprawdzi czy to nie jest coś poważniejszego. Zauwazyłam, ze ostatnio jak troszkę wiecej pochodze to czasem mnie pobolewa brzuch, albo na przykład dłużej posiedzę, nie wiem co to będzie później....:)

WItam wieczorkiem - widzę, że wszyscy leniwie spędzili niedzielę, a kto mógł to korzystał z pięknej pogody :-)
My niestey w domku siedzielismy (do teściów podjechalismy na kilka godzin), bo Dobrusia dalej się smarka (na szczęście już mniej), kaszel męczy jak pobiega, a do tego chrypka doszła... jutro jeszcze w domku zostaje - chcę poczekac az całkiem katar jej przejdzie - dopiero wtedy do przedszkola puszczę... We wtorek mam wizytę - już teściowa poprosiłam i mi z małą zostanie. Do wszystkiego jeszcze M smarkający...

Pnącze tulaski slę - wiem, że się martwisz, ale myśl pozytywnie! Kciuki zaciskam - będzie dobrze :tak:

miłego wieczorku

Lastpetunia pochwal się zdjęciami z Zakopca :-)

A mój bąbel dziś wymiotuję , mam nadzieję że to nie grypa żołądkowa :dry: Puki co nie ma gorączki ale jutro zostaję w domu dla pewności ...

u widze ze dzieci chore zycze zdrowka dla nich ;*

niemartw sie przepuchlina czesto sie zdaza z tego co wiem ;-) ale jutro od 16 moge sie spytac poloznej na ten temat ;-)

reklama
Do góry