reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam dziewczynki

dzisiaj jakos funkcjonuję,mój obiadek już w piekarniku sie piecze
najmłodsze dziecko śpi to troszkę spokoju mam

reklama
Hej..
Ja juz czekam na wtorek.. Nie umiem juz o niczym innym myslec i sie cieszyc :/ ;(
Ale snilo mi sie, ze na usg byla dziewczynka hehe ;)

to chyb chcesz dziouszki co ? moj maz caly czas bedzie cora bedzie cora, bo to ,bo tamto itd haha ;] a j hmm nie wiem czy chcialabym core czy chlopca napewno zeby bylo zdrowe jak kazda z nas, na pewno donoszone - ale jesli o plec hmm nie wiem i tak mam ubrania po synku wiec w wiekszosci bedzie chodzilo w nim drugie dziecko bez wzgledu na plec, wiaodmo ze cos nowego sie dokupi ale tak to w sumie jest ,mm wsyztsko po synu. Aczkowliwe wiekszosci bylo kupywany typu unisex bo chcialm dwojke juz n pocztku wiec wsyzscy tk kupywli ;]

ja mam wizytę jutro i też myślę o niej non stop
ale raczej to nieistotne czy będzie chłopiec czy dziewczynka
żeby tylko wszystko poszło dobrze

dziś chyba wybierzemy się na spacerek do parku, bo pogoda taka piękna, że naprawdę szkoda w domu siedzieć
buziaki

każda wizyta to oczekiwanie na dobre wiadomości,ja tak nastawiam się coraz bardziej do chłopca,ale najważniejsze by szczęśliwie donosić i żeby zdrowy maluszek się urodził

Od dawna nastawiam sie na chłopca, ale gdzieś tam pewnie, ze chcialabym miec córeczkę..
Ale to wszystko nie ma znaczenia, tylko by zdrowe było..

syn,jeszcze spi wiec moge sobie pobuszowac po bb forum ;]

ja z pierwszym dzieckiem chcialam syna - maz chcial core . NIe wiem czmeu ale zawsze chcialam miec synka, moze dlatego ze ja mam praktycznie same kuzynki, siostry a jednego kuzyna?? a u meza odwrotnie ;] za to drugie maz chce core - mnie obojetnie - wazne zeby bylo wsio ok i wiem ze jak przy pierwszym maz bedzie pomagal ;] bo tak naprawde odkad wrocililismy z synem ze spzitala to maz kapie malego - ja moze z 20 razy w ciagu dwoch lat. Z to ja szykuje kapiel,ubierm mlodego po kapieli hihi ;]

dziendobry dziewczyny :)

u mnie pogoda super, a ja wciaz przeziebiona...
mi bez roznicy co bedzie pierwsze :) cale zycie chcialam parke, takze przy nastepnej ciazy beda zyczenia :) teraz oby donosic i oby bylo zdrowe :) ja standardowo niedziene lenistwo- tym bardziej ze wiaz kiepsko sie czuje

doberek jak tam mamuski sie czuja ;-)
????

sorki ze tak rzadko jestem u was ale duzo pracy mam i szybko sie mecze ;-) i czekam do 6.10 ;-) na polowkowe o 19.45 ide ;-) doczeka sie nie moge ;-)

reklama
Do góry