reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Hej..
Ja juz czekam na wtorek.. Nie umiem juz o niczym innym myslec i sie cieszyc :/ ;(
Ale snilo mi sie, ze na usg byla dziewczynka hehe
to chyb chcesz dziouszki co ? moj maz caly czas bedzie cora bedzie cora, bo to ,bo tamto itd haha ;] a j hmm nie wiem czy chcialabym core czy chlopca napewno zeby bylo zdrowe jak kazda z nas, na pewno donoszone - ale jesli o plec hmm nie wiem i tak mam ubrania po synku wiec w wiekszosci bedzie chodzilo w nim drugie dziecko bez wzgledu na plec, wiaodmo ze cos nowego sie dokupi ale tak to w sumie jest ,mm wsyztsko po synu. Aczkowliwe wiekszosci bylo kupywany typu unisex bo chcialm dwojke juz n pocztku wiec wsyzscy tk kupywli ;]
Perelandra
ja mam wizytę jutro i też myślę o niej non stop
ale raczej to nieistotne czy będzie chłopiec czy dziewczynka
żeby tylko wszystko poszło dobrze
dziś chyba wybierzemy się na spacerek do parku, bo pogoda taka piękna, że naprawdę szkoda w domu siedzieć
buziaki
ale raczej to nieistotne czy będzie chłopiec czy dziewczynka
żeby tylko wszystko poszło dobrze
dziś chyba wybierzemy się na spacerek do parku, bo pogoda taka piękna, że naprawdę szkoda w domu siedzieć
buziaki
Kasiurek1983
maz dzis z synem zrobil obiadek, syn spi po obiadku, jak wstanie to dokonczy swoje danie- zasnał nad talerzem hihi potem jedziemy do rodzinki do Dąbrowy Górniczej
milej niedzieli
milej niedzieli
Angel.
Zwierzoholik;)
Od dawna nastawiam sie na chłopca, ale gdzieś tam pewnie, ze chcialabym miec córeczkę..
Ale to wszystko nie ma znaczenia, tylko by zdrowe było..
Ale to wszystko nie ma znaczenia, tylko by zdrowe było..
Kasiurek1983
syn,jeszcze spi wiec moge sobie pobuszowac po bb forum ;]
ja z pierwszym dzieckiem chcialam syna - maz chcial core . NIe wiem czmeu ale zawsze chcialam miec synka, moze dlatego ze ja mam praktycznie same kuzynki, siostry a jednego kuzyna?? a u meza odwrotnie ;] za to drugie maz chce core - mnie obojetnie - wazne zeby bylo wsio ok i wiem ze jak przy pierwszym maz bedzie pomagal ;] bo tak naprawde odkad wrocililismy z synem ze spzitala to maz kapie malego - ja moze z 20 razy w ciagu dwoch lat. Z to ja szykuje kapiel,ubierm mlodego po kapieli hihi ;]
ja z pierwszym dzieckiem chcialam syna - maz chcial core . NIe wiem czmeu ale zawsze chcialam miec synka, moze dlatego ze ja mam praktycznie same kuzynki, siostry a jednego kuzyna?? a u meza odwrotnie ;] za to drugie maz chce core - mnie obojetnie - wazne zeby bylo wsio ok i wiem ze jak przy pierwszym maz bedzie pomagal ;] bo tak naprawde odkad wrocililismy z synem ze spzitala to maz kapie malego - ja moze z 20 razy w ciagu dwoch lat. Z to ja szykuje kapiel,ubierm mlodego po kapieli hihi ;]
kamilaedi
dziendobry dziewczyny
u mnie pogoda super, a ja wciaz przeziebiona...
mi bez roznicy co bedzie pierwsze cale zycie chcialam parke, takze przy nastepnej ciazy beda zyczenia teraz oby donosic i oby bylo zdrowe ja standardowo niedziene lenistwo- tym bardziej ze wiaz kiepsko sie czuje
u mnie pogoda super, a ja wciaz przeziebiona...
mi bez roznicy co bedzie pierwsze cale zycie chcialam parke, takze przy nastepnej ciazy beda zyczenia teraz oby donosic i oby bylo zdrowe ja standardowo niedziene lenistwo- tym bardziej ze wiaz kiepsko sie czuje
reklama