Cześć Dziewczyny,
W temacie chust
Ja mam oryginalna firmy storchenwiege bawełna skośno-krzyzowe tkanie
www.storchenwiege.info.pl
kupilam po szkoleniu z chustowania, które polecam, bo teraz wiem co i jak i nie robię na czuja
chusta super, mała na początku protestowała ale potem zasypia w chuscie i dwie ręce wolne, idealne na krzatanie sie po domu czy spacery, z ważnych rzeczy po szkoleniu:
-dociaganie prawidłowe chusty
-pozycja symetryczna malucha i nie za wysoko
-ułożenie nozek(ma być kolanem pod cyc)
-nie da sie zachustowac w ślskim spiworku, bo sie wszystko rozjezdza
W temacie pomożcie
dopadl mnie zastoj pokarmu w jednym cycku z boku gula jak nic i walczę od nocy,boli jak .....
najpierw rozgrzewalam, potem masowalam w kierunku brodawki i karmiłam,zero poprawy,
potem poszła w ruch kapusta z zmrozona,troche lepiej,ale nadal kuje, wzięłam profilaktycznie paracetamol, i co jeszcze robić?ktoras z was ma jakaś radę?
W temacie chust
Ja mam oryginalna firmy storchenwiege bawełna skośno-krzyzowe tkanie
www.storchenwiege.info.pl
kupilam po szkoleniu z chustowania, które polecam, bo teraz wiem co i jak i nie robię na czuja
chusta super, mała na początku protestowała ale potem zasypia w chuscie i dwie ręce wolne, idealne na krzatanie sie po domu czy spacery, z ważnych rzeczy po szkoleniu:
-dociaganie prawidłowe chusty
-pozycja symetryczna malucha i nie za wysoko
-ułożenie nozek(ma być kolanem pod cyc)
-nie da sie zachustowac w ślskim spiworku, bo sie wszystko rozjezdza
W temacie pomożcie
dopadl mnie zastoj pokarmu w jednym cycku z boku gula jak nic i walczę od nocy,boli jak .....
najpierw rozgrzewalam, potem masowalam w kierunku brodawki i karmiłam,zero poprawy,
potem poszła w ruch kapusta z zmrozona,troche lepiej,ale nadal kuje, wzięłam profilaktycznie paracetamol, i co jeszcze robić?ktoras z was ma jakaś radę?
Ostatnia edycja: