lastpetunia
Fanka BB :)
hej dziewczyny, rzadko co sie udzielam na forum bo cały czas zajmuje mi mała, niestety nie mam nikogo do pomocy oprócz męża przy małej i musze sama dawac ze wszystkim rade ehhh a mąż dopiero po 15 jak wraca z pracy mi pomaga a tak to samej ciężko :/ u nas przed wczoraj była kolka ale napewno dostała jej po moim jedzeniu bo sobie za duzo pozwoliłam i niestety mała sie darła ale na szczescie Bobotic pomógł a tak to u nas ok, uczymy sie siebie na wzajem, ostatnio małej godziny troche sie pozmieniały ze spaniem i ze wszystkim no ale przyzwyczajamy sie do nich na nowo )
mam prośbę do dziewczyn które używają pieluszek DADA czy któras mogłaby mi podesłac zwykłym listem ze 2szt?? bo chcemy sie przeżucic z pampersów bo jednak ida jak woda a troche kosztuja na cos tanszego i własnie chcielismy wypróbowac tych biedronkowych no ale nie opłaca mi sie kupic całej paczki bo jak jak beda uczulac? z góry bede wdzieczna i koszty przesyłki oddam, w razie czego na prv pisac uciekam bo juz mała sie obudziła i jeczy ) pozdrawiamy
mam prośbę do dziewczyn które używają pieluszek DADA czy któras mogłaby mi podesłac zwykłym listem ze 2szt?? bo chcemy sie przeżucic z pampersów bo jednak ida jak woda a troche kosztuja na cos tanszego i własnie chcielismy wypróbowac tych biedronkowych no ale nie opłaca mi sie kupic całej paczki bo jak jak beda uczulac? z góry bede wdzieczna i koszty przesyłki oddam, w razie czego na prv pisac uciekam bo juz mała sie obudziła i jeczy ) pozdrawiamy