Angel.
Zwierzoholik;)
hej
u mnie dziś Dusia praktycznie z rąk nie schodzi , albo na tą pogodę ( burza jest ) albo brzuszek , znowu kupy nie ma od kilku dni ... tylko pobrudzona z lekka pieluszka ... niby purka ,daje jej trochę esputkiconu ale nie widzę zmian żadnych
Angel niezłe wytyczne alkoholowe ... Ja sobie wczoraj wypiłam pół pilznerka , a i tak czekałam kilka godzin
Angel zamiast podawać Delicol , możesz ściągać pierwsze mleko i dopiero podać pierś , i poczekać aż tą jedną opróżni i dopiero podać drugą ...
A w tym drugim mleku juz nie ma czy tak malo jest laktozy?? Problem w tym, ze on nie lubi dlugo ssac tego tresciwego mleka A jak to sie ma do MM?? Myslalam, zeby posciagac dzis mleko a podawac mm.
Co do alko to tez w szoku bylam- bo tak jak leki konkretne wypisane jakie mozna, papierosy wogole!, a alko spoko bylebys nie zasnela z dzieckiem na łózku czy siedzac, a jak poczujesz, ze za duzo to przekaz opieke nad dzieckiem komu innemu No ale ten tekst o "odpadnieciu" i wymniotowaniu taki rzeczowy mnie rozwalił totalnie
Ja sie racze Redsem..mm.. a powiem Wam , ze wkoncu karmi polecaja bo słod jęczmienny na laktacje dziala... Pytanie ile go w bezalkoholowym karmi A po takim reddsie jak wypilam, maly spal ja poszlam spac..i nagle czuje jak mi cycki mrowia strasznie odchylam stanik a tam fontanna tryskało z obu!! Tak wiec nie namawiajac w zadnym wypadku, ale jak ktoras nie ma oporow to polecam piwko na wieczor na mleczarnie ;-)