Pinula nie wiem jak dziekowac dobrze, ze wczoraj nie zdarzylam zamowic maja delicol biore odrazu!
Ja od dawna zauwazam to, ze on sciaga przewaznie pierwsze mleko , rzadko kiedy ssie "do konca" a czesto jak zaczyna leciec to gestsze to sie denerwuje i juz nie chce
Zaczęłam faktycznie podejrzewac kolki bo najbardziej sie meczy od rana ok 4-5 przez pare godzin. Wiec regularnie..
Ale... wszedzie pisza, ze kolka to ostry bol brzucha i dziecku ciezko ulzyc placze mocno przez dluzszy czas..A tu tego nie ma.. on poprostu meczy sie troche z gazami, sapie , steka, poplakuje ALE PRUTA i kupczy... takze zazwyczaj go to nawet ze snu nie wybudza..
Wczoraj podalam infacol podwojna dawke wieczorem to po tym poszla ostra salwa prutow i kupy. Potem podalam nad ranem i w sumie nie wiem, znowu co chwile doslownie po pare susow cycka chcial i tak od 6 do 8 , wiec nie wiem czy stekal bo chcial tego cycca czy zapijal problemy z gazami
Skoro wszystko to to samo to nie bede nic zamawiac. Mam infacol jak dosla sab simplex to sie tez uzyje ..
Teraz sprobjemy tego delicolu bo to tak logicznie mi teraz zabrzmialo wszystko..
Jeszcze nie ukrywam zaopatrzam sie w Windi z PL przywiezie tesciowa i z tej apteki Vibrucol.
Boje sie bardzo tych kolek i naprawde mam zamiar jak sie zdarza wybprobowac wszystkiego .. juz teraz mi tak ciezko jak tylko steka przez sen
nie moge patrzec jak cierpi :-(
Ehh dziewczyny nawet nie wiecie jak juz skrajnie uciazliwe jest mieszkanie tutaj z nim
Sa dni kiedy nie jem do 19-20 poki m nie wroci i nie zrobi jedzenia- warunkow nie ma by z dzieckiem w tej kuchni siedziec, a sama to ledwo czasem zdarze kawe zrobic i ryk na caly dom :/ A wiecie mnie dodatkowo stresuje jak on placze, ze inni to slysza..ehh
Juz odliczam dni a to sie wlecze wybitnie wolno teraz.. I ciagle obawa, ze cos jednak nie wypali z tym mieszkaniem, serio juz bym sie zalamala kompletnie
Też bez m od rana do nocy czasem to masakra, szczegolnie mowie tutaj..
Dobra co bede smęcic..
Ide czytac Vill porod bo maly znowu odplynal, a jak starczy czasu moze moj opisze ( ale nie wiem czy jest co bo zadna ze mnie bohaterka :/ )
Pinula nie wiem obilo mi sie cos 4 godziny.. ale co? nie wiem bo nie wierze w wplyw jedzenia na mleko
Przy okazji- alkohol 30-90 minut po wypiciu najwieksze stezenie ma potem sie wchlania ( dostalam od health visitor informator o lekach, paleniu piciu, to jest napisane , ze mozna pic okazjonalnie nie ma wplywu ale "jak stracisz przytomnosc albo bedziesz wymiotowac nie karm do nastepnego ranka"
demotywujace zeby takie stwierdzenia padaly w informatorze
)