reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Anula sam koszt prywatnego badania tyle co bilet. a jak cos zle, lekarz prywtany i znowu kilak razy tyle.. A w PL mam wkoncu ta ciocie, pewnie zrobi mi tez usg, pokieruje dokladnie co i jak..
Trudno cos za cos..dobrze, ze zawsze mozna torbe spakowac i w 2 godziny byc w domu ( jak mieszkalam w bydgoszczy jechalam pociagiem 3,5 ;) ) i w pewnych rekach..
Ale boje sie strasznie..

reklama
angel- a przy wynikach z toxo nie mialas poddanych zadnych wartosci liczbowych? bo to one sa wazne....... eh zawsze cos... trzymam kciuki za malucha, musi byc dobrze!!

a reszcie mowie juz dobranoc i milych snow zycze

w końcu zjadłam furę sałatki z pomidorów, ogórków, papryki i oliwek... mniam

Angel trzymaj się, jak będziesz na miejscu to ciocia Cię dobrze pokieruje
pinula powodzenia na zajęciach
Villandra pozdrawiam
no i dobrej nocki, chociaż ja pewnie jeszcze posiedzę :-)

kamila może w swoim magicznym komputerku miała te wartości :/ w każdym bądz razier w ksiazce nic, w wydruku raportu z laboratorum tez NIC!!!!!
Eh.. miłej nocki..
Maz jutro zalatwil sobie na popoludnie zamiast podwojnej zmiany to sobi esiedziy jeszcze a to juz w pol do trzeciej ;)

Witam :)
ja dzis jakos nie moglam spac i juz przed 7 sie obudzilam... mamy dzis wesele wiec sie troszke pobawie podjem cos dobrego tylko jestem ciekawa do ktorej wysiedze... na szczesie to niedaleko domu wiec powrot to max 15-20 min i w lozeczku :)

ale wiadomo jeszcze fryzure trzeba zrobic, oko pomalowac a mlodzi chca ksiazki zamiast kwiatow wiec jeszcze musze podjechac i kupic cos dla nich - zyczenia z dedykacja juz mam znalazlam w tygoddniu i wygrukowalam sobie na kolorowym papierze - ide na sniadanko cos zrobic M. jeszcze spi obudze go zaapchami dochodzacymi z kuchni :)
milego dnia moje mamuski

dzisiejszy poranek chyba nie sprzyja spaniu, bo ja też wstałam przed siódmą;D my z małżonem juz po sniadaniu, cała patelnia jajecznicy ze szczypiorkiem i talerz pomidorów malinowych wciągnięty:D teraz popijamy kawkę i się zastanawiam co robić z tak pięknie rozpoczętym dniem:) miłej soboty kobitki!

Czesc :)
Ja tez dzisiaj nie pospalam bo moj w domu:)Ale sniadanko pyszne mi zrobil :)Nie dlugo idziemy na te zakupy trzymajcie kciuki zeby mnie tam szlag nie tarfil :)
Angel trzymam kciuki za Ciebie i za dzidzie zobaczysz wszystko bedzie ok buziaki:*

witam

Ja mam dosc juz - zas mi sie jakies koszmary snily ;/ yyyhh ze synek upadl ze schodow, ze urodziłam nie wiem kiedy, nie wiem jak, dwojke dzieci (bliźniaków dwoch chłopców) . Ale sny pokponane zupełnie bo nazwałlam jednego z nowo narodzonych dzieci Nataniel a tak sie nazwywa juz moj synek ;/

Ze bylam w jakiejś szkole czy cos, ze wiedzilm jak cudze dziecko jest zabijne tzn matka wyrodna kazala moze z 1,5 rocznemu dziecku wejsc po schodach stromych do góry!!!Wiec tak sobie pomyslalam że to nie moj syn spadl ze schodów (tylko tej kobiety) i nie zyje .Jakies pokrecone jak sprawdzalm w senniku to mieszanka dobrych i zlych wiadomosci . Chociaz ja w to nie wierze - mojej mamie tez sie snilo ze syn sapdl ze schodow na bila posadzke hmmmmmmmm.

Ale jak rozmawialam kiedys z ciocia (sędziwą juz)to mowila ze jak sie opisze komus sen to sie on nie spełni wiec dlatego tu to robie i zaraz mezowi bede opowiadac

Ostatnia edycja:
kasiurek faktycznie sny straszne ale kobiety w ciazy tak maja i dlatego na sny sie niezwraca uwagi wsesie na ich znaczenie.Naszczescie dzisiaj juz sobota :) odpoczynek moze meza wyciagne zebysmy gdzies z synkiem sie przejechali nad wisle albo do lasku pobiega sobie boszukamy jakis zwierzatek ;) bedzie fajnie a w poniedzialek albo w niedziele wieczorem musze jechac i musze namowic meza zeby jechal zemna bo sama sie boje ze mi sie slabo zrobi albo cos wtym rodzaju :( jaka pogoda?? umnie po zimnej nocce sliczny dzien sie zapowiada sloneczko bezchmurne niebo :)

reklama
u nas jest 12 stopni ale słoneczko sliczne takie wiosenne ;] maz chce isc z synem szukac kasztanów i żołędzi ;]

Karmnik juz zrobili hihi ja woczraj pomalowalam go jeszcze maz daszek musi poprawic i bedzie git ;]

Ostatnia edycja:
Do góry