reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Anula sam koszt prywatnego badania tyle co bilet. a jak cos zle, lekarz prywtany i znowu kilak razy tyle.. A w PL mam wkoncu ta ciocie, pewnie zrobi mi tez usg, pokieruje dokladnie co i jak..
Trudno cos za cos..dobrze, ze zawsze mozna torbe spakowac i w 2 godziny byc w domu ( jak mieszkalam w bydgoszczy jechalam pociagiem 3,5 ;) ) i w pewnych rekach..
Ale boje sie strasznie..

reklama
angel- a przy wynikach z toxo nie mialas poddanych zadnych wartosci liczbowych? bo to one sa wazne....... eh zawsze cos... trzymam kciuki za malucha, musi byc dobrze!!

a reszcie mowie juz dobranoc i milych snow zycze

w końcu zjadłam furę sałatki z pomidorów, ogórków, papryki i oliwek... mniam

Angel trzymaj się, jak będziesz na miejscu to ciocia Cię dobrze pokieruje
pinula powodzenia na zajęciach
Villandra pozdrawiam
no i dobrej nocki, chociaż ja pewnie jeszcze posiedzę :-)

kamila może w swoim magicznym komputerku miała te wartości :/ w każdym bądz razier w ksiazce nic, w wydruku raportu z laboratorum tez NIC!!!!!
Eh.. miłej nocki..
Maz jutro zalatwil sobie na popoludnie zamiast podwojnej zmiany to sobi esiedziy jeszcze a to juz w pol do trzeciej ;)

Witam :)
ja dzis jakos nie moglam spac i juz przed 7 sie obudzilam... mamy dzis wesele wiec sie troszke pobawie podjem cos dobrego tylko jestem ciekawa do ktorej wysiedze... na szczesie to niedaleko domu wiec powrot to max 15-20 min i w lozeczku :)

ale wiadomo jeszcze fryzure trzeba zrobic, oko pomalowac a mlodzi chca ksiazki zamiast kwiatow wiec jeszcze musze podjechac i kupic cos dla nich - zyczenia z dedykacja juz mam znalazlam w tygoddniu i wygrukowalam sobie na kolorowym papierze - ide na sniadanko cos zrobic M. jeszcze spi obudze go zaapchami dochodzacymi z kuchni :)
milego dnia moje mamuski

dzisiejszy poranek chyba nie sprzyja spaniu, bo ja też wstałam przed siódmą;D my z małżonem juz po sniadaniu, cała patelnia jajecznicy ze szczypiorkiem i talerz pomidorów malinowych wciągnięty:D teraz popijamy kawkę i się zastanawiam co robić z tak pięknie rozpoczętym dniem:) miłej soboty kobitki!

Czesc :)
Ja tez dzisiaj nie pospalam bo moj w domu:)Ale sniadanko pyszne mi zrobil :)Nie dlugo idziemy na te zakupy trzymajcie kciuki zeby mnie tam szlag nie tarfil :)
Angel trzymam kciuki za Ciebie i za dzidzie zobaczysz wszystko bedzie ok buziaki:*

witam

Ja mam dosc juz - zas mi sie jakies koszmary snily ;/ yyyhh ze synek upadl ze schodow, ze urodziłam nie wiem kiedy, nie wiem jak, dwojke dzieci (bliźniaków dwoch chłopców) . Ale sny pokponane zupełnie bo nazwałlam jednego z nowo narodzonych dzieci Nataniel a tak sie nazwywa juz moj synek ;/

Ze bylam w jakiejś szkole czy cos, ze wiedzilm jak cudze dziecko jest zabijne tzn matka wyrodna kazala moze z 1,5 rocznemu dziecku wejsc po schodach stromych do góry!!!Wiec tak sobie pomyslalam że to nie moj syn spadl ze schodów (tylko tej kobiety) i nie zyje .Jakies pokrecone jak sprawdzalm w senniku to mieszanka dobrych i zlych wiadomosci . Chociaz ja w to nie wierze - mojej mamie tez sie snilo ze syn sapdl ze schodow na bila posadzke hmmmmmmmm.

Ale jak rozmawialam kiedys z ciocia (sędziwą juz)to mowila ze jak sie opisze komus sen to sie on nie spełni wiec dlatego tu to robie i zaraz mezowi bede opowiadac

Ostatnia edycja:
kasiurek faktycznie sny straszne ale kobiety w ciazy tak maja i dlatego na sny sie niezwraca uwagi wsesie na ich znaczenie.Naszczescie dzisiaj juz sobota :) odpoczynek moze meza wyciagne zebysmy gdzies z synkiem sie przejechali nad wisle albo do lasku pobiega sobie boszukamy jakis zwierzatek ;) bedzie fajnie a w poniedzialek albo w niedziele wieczorem musze jechac i musze namowic meza zeby jechal zemna bo sama sie boje ze mi sie slabo zrobi albo cos wtym rodzaju :( jaka pogoda?? umnie po zimnej nocce sliczny dzien sie zapowiada sloneczko bezchmurne niebo :)

reklama
u nas jest 12 stopni ale słoneczko sliczne takie wiosenne ;] maz chce isc z synem szukac kasztanów i żołędzi ;]

Karmnik juz zrobili hihi ja woczraj pomalowalam go jeszcze maz daszek musi poprawic i bedzie git ;]

Ostatnia edycja:
Do góry