Amandla
Fanka BB :)
Atomówka - dobrze dziewczyny radzą odstaw butlę, ja tez małą dokarmiałam, ale jak tylko nauczyłyśmy się karmić to sztuczne mleko w kąt poszło, jak po jedzonku Twoim zasypia, robi siusiu i kupę to na pewno się najada z Kolkami tak jak ze skurczami, masz rację, będziesz wiedziała, ze to jest to przyjmuje się, że kolki są wtedy gdy dziecko przez przynajmniej trzy dni w tygodniu, przez kolejne 3 tygodnie drze się o podobnej porze przez ok 3 godziny.
My dla odmiany walczymy z odparzeniem, dwa dni temu założyłam małej pieluszki huggies #$#@!!!!$^^$%! i pomimo, ze zmieniamy jej co 2-3 godziny pieluchy w ciągu jednego dnia nabawiła się takiego odparzenia, że jej skóra zeszła, masakra, wietrzymy się cały czas, smaruję jej sudokremem pupcie i myję jak tylko się zsiusia lub cos większego zrobi przegotowaną wodą , mam nadzieję, ze szybko sobie z tym poradzimy, znacie jakies sprawdzone sposoby na odparzenia?
My dla odmiany walczymy z odparzeniem, dwa dni temu założyłam małej pieluszki huggies #$#@!!!!$^^$%! i pomimo, ze zmieniamy jej co 2-3 godziny pieluchy w ciągu jednego dnia nabawiła się takiego odparzenia, że jej skóra zeszła, masakra, wietrzymy się cały czas, smaruję jej sudokremem pupcie i myję jak tylko się zsiusia lub cos większego zrobi przegotowaną wodą , mam nadzieję, ze szybko sobie z tym poradzimy, znacie jakies sprawdzone sposoby na odparzenia?