reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Vill kciuki zaciśnięte ... ale SUPER :-) Ciekawe co za niespodzianka się wykluje :-D

Renia bardzo się cieszę że Twoje serduszko będzie już z Tobą :tak:

Muszę poszukać tych kropelek na necie skoro mówicie że takie dobre ;-) Mam nadzieje jednak że te bóle brzuszka to tylko przejściowe i niedługo znikną :tak:

reklama
ooooooo ale się dzieje

Vill kciukasy zaciśnięte, Hanula też zaciska :-D:-D

Mini ja widziałam na jakimś forum że ludzie oferowali, że odsprzedadzą te kropelki. Ja durna zażyczyłam sobie tylko jedną buteleczkę i teraz żałuję, bo mogłam więcej i bym Wam wysłała. Zapytam czy się ktoś do DE nie wybiera ode mnie to blisko 1,5 godzinki drogi :-D
tricia jak to :oo2: to teraz mi wychodzi, że tyle lat byłam spod znaku barana i nagle jestem RYBKA :oo2: no nie:-D:-D

A jak tam nasza Tunia ? Coś Kubuś się obija:-D

ZNALAZŁAM :-D tu ludzie oferują że mają do sprzedania SAB simplex jakby któraś chciała :-D
http://www.bangla.pl/opinie/p2046/pfizer-krople-sab-simplex

Ostatnia edycja:
inamorate - nas zmiana zodiaków nie dotyczy, dopiero urodzonych w 2010 czy 2011 roku. Ale pewnie i tak się ludzie do jakiegoś Wężownika nie przyzwyczają, co to w ogóle za badziewny znak:no:

witam dziewczynki melduje sie poslusznie...
jejusku normalnie nie ma na nic czasu :no: dzidzka i starszy brat , a od kiedy ielismy akcje z karetka i szpitalem nie spuszczam z malego oka... :-( to moze streszcze co bylo... maly po kapieli i jedzonku zostal odbity i spal sobie w najlepsze na mojej piersi az tu zaczal dziwnie oddychac , wrecz sie dusic , wygadalo to jakby kazdy wdech sprawial mu niesamowity problem i do tego wydawal straszne dzwieki... no to za telefon i na pogotowie , zanim skonczylam rozmawiac karetka na sygnale byla juz pod domem. z malym bylo juz epiej jak przyjechali, zbadali go, ( mial tylko 4 dni) i stwierdzili ze bardzo dobrze ze zadzwonilam i ze musimy jechac do szpitala bo wedlug nich zagrozenie minelo ale musi do zobaczyc pediatra. pojechalismy... z pogotowia a oddzial skierowanie na obserwacje. 5 h na odziale , pobranie krwi :-:)-:)-( biedactwo pokluli mu raczki, nozki az wkoncu z piety wygnietli :-:)-:)-( czekalismy na wyniki do 1 w nocy, bali sie o infekcje... wyniki wrocily ok( bilirubine tez sprawdzili bo byl zazolcony), jeszcze raz pediatra go zbadal i stwierdzili ze mozemy do domku jechac ale jak cos to mielismy open access na oddzial,oraz kazali dzwonic po karetke jakby sie powtorzylo:-( malo nie umarlam na zawal... podejrzewali ze malemu sie mleczko cofnelo i dostal czkawki, i niejako czkawka uwiezla "pod pokarmem" w przelyku i ciezko bylo mu zlapac oddech :-( nikomu nie zycze... teraz pilnuje g na kazdym kroku, nie zostaje sam nawet na chwilke ... boje sie . a w srode maz juz do pracy wraca... i bedziemy sami ... ehhh...

przepraszam ze sie nie odzywam , podczytuje was jak mam chwilke, ale moj tluscioszek lubi mamine mleczko wiec futrujemy sie dosc czesto :p malo stracil na wadze bo tylko 170 g w 3 dobie ale juz dawno nadgonil :tak::tak::tak:

cioteczki trzymam kciukasy za porody , oraz maluszka zycze zdrowka

vill juz po!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale ekspres
herbatki wisiołki zadziałały
ta to ma podejscie !!

agusia straszne to co przeszliscie..

Ostatnia edycja:
No nieeeeeeeeee pospac sobie nie mozna chwilke bo takie akcje :-)
Mówiłam, że jeszcze do popołudnia zdąrzy?? :-D :-) :-)
No i sobie wymyśliła zgadywanke- zgadywałysmy 9 miesiecy no !!!!

Ah jo..

Agusia Matko Boska a cóz to sie stało!!!!!!! Jej chwile grozy normalnie cos strasznie :( Dobrze, ze juz jest ok..
Buuuuuuuuu jestesmy z kadza otoczone przez czerwoneeeeeeeeeee :no::-D

Ostatnia edycja:
:happy2:AKTUALIZACJA :happy2:

1 marca:

ajako :tak:
atan :tak:
bozenka :tak:
nefi :tak:
trokatka :tak:
patka :tak:

2 marca:

Loma
:tak:

3 marca:

jopal :tak:
inamorate

4 marca:

pinula :tak:

miotlica :tak:
Kasiulka :tak:

5 marca

Lina :tak:
Manta :tak:
Mata :tak:

6 marca

Nusia :tak:
Amandla

7 marca
ivi :tak:
anula :tak:
kangurzyca :tak:
miska :tak:
akka

8 marca
Maruusia:tak:
kindzia :tak:
alicja :tak:
M.A.G.D.A

9 marca
agusiakemisia :tak:

12 marca
Perelandra :tak:

13 marca
Kasiurek :tak:
tricia :tak:
monika

14 marca

kamilaedi

15 marca

kadza

16 marca

kathinka
K&M
lastpetunia

18 marca

gagucha

19 marca

Angel
Doris
20 marca

Mini
Adka

21 marca
Villandra :tak:
atomowka

22 marca

Tunia

23 marca

Trawa

25 marca

Olavip

26 marca

Ancia

27 marca

Renia
Ewstra

30 macra

Almasta
MaMi

31 marca

Martafrog
abed

W WIELKIEJ KOLEJCE:->
Akka, kadza, Angel
NASTĘPNE ->->Atomówka, Tunia, trawa, Ewstra, Almasta , Mami, Abed

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ROZPAKOWANYCH: 43
Zostało: 10
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Vill gratuluje, ze juz po szok, ciekawe jak to ci tak szybko poszlo i jak było :)

Agusia moja tez wczoraj nie mogla zlapac powietrza i dostala jakiegos takiego ataku jak by padaczki - straszne. w ogole czesto sie dlawi po mleku i powietrza zlapac nie moze, ale ja ją po cycku nie odbijam bo i tak nigdy jej sie nie odbiło po cycu i położne tez mi mówiły że po cycu nie trzeba odbijać, za to ma strasznie dużo strasznie mocnych czkawek.

Do góry