reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel nie zostaniesz ....Tunia Cie nie opusci
wscieka sie tylko w tym szpitalu
bo nic nie działają
a u niej cisza sie zrobiła
własnie napisała mi smska ze tu (w szpitali) chyba zamieszka

reklama
Amandla 4 kg wow :szok: Ciekawe ile moja Duśka będzie we wtorek u lekarza ważyć :-).

Nusia a długo Ci Franuś płacze ?? Jaką podajesz tą herbatkę ?? Kiedy sie te kolki ujawniły ??
Mnie przy Borysku lekarka polecała jakąś plantex ( z apteki ) i czopki viburkol ....

herbatke koperkowa podaje. A płacze nawet do 3 godzin:-( czasami pomaga wziecie go na rece i trzymanie w pionie, I pomocna jest bardzo suszarka choc nie zawsze......

o Villandra to trzymam kciuki i czekam na wieści :-)
Ciekawe co u Tuni ...
Mata mam nadzieje już lepiej ....

U mnie nocka ok . Mała spała prawie 6 h ciągiem . Ja oczywiście co godzine się budziłam jak tylko zaczynała się wiercić :-D O trzeciej sesyjka z laktatorem o piątej karmienie Dusi która postanowiła zasnąć o szóstej jak tylko Borys się obudził :-D:-D:-D Uwielbiam moje dzieci ;-)

Dusia chyba będzie mieć kolki ... popołudniami i wieczorami zdecydowanie jest niespokojna i się spina i trochę płacze . Trzeba ją wtedy nosić na raczkach i mimo że zasypia to co chwilkę się budzi z płaczem :sorry2: Bidula moja mała

Mini,
Zazdroszczę ze śpi ci 6 godzin, moja max 4. A moze spróbuj masaże brzuszek na te kolki, podobno robione regularnie 3razy dziennienczynia cuda.

Amandla 4 kg wow :szok:

Wyjęłaś mi to z.. klawiatury :-D Super, super!
A z ciekawostek - na laktację tez jest dobra herbatka z werbeny (jak dla mnie mniam!)

nusia czas miło spędzany ucieka szybko - fajnie, że teraz dołączy do Was jeszcze dumny dziadek ;-)

kwiateczek, Angel - spokojnie, żadne wody mi nie odeszły - wczoraj po prostu troszkę mokro się zrobiło, ale nie było tego więcej niż pół kieliszka - potem całkowity spokój , dlatego nie byłam pewna co to było. No ale po czopie to obstawiam wody. No i na porodówce na pewno znajdę się najpóźniej jutro rano (to taki "najdalszy" scenariusz, choć baaaaardzo mało prawdopodobny - rano do gin <bo mam wizytę> odebrac ostatnie wyniki i prosto 200m do szpitala).
Na razie coś się rozkręca, ale powolutku - troszkę cierpliwości, nie dajmy się zwariować ;-) A GBS jest i oczywiście mam to na wzgledzie :tak: ale też nie mam zamiaru śpieszyć się nadto, co bym tam przypadkiem na trzy dni z akcją w miejscu nie utkwiła.

kindzia ja też niedzielna jestem :-)

Na razie robię sobie spokojnie obiad.

kindzia26a ja mam te Sab simplex, ale jeszcze ich małej nie dawałam. Ktoś mi mówił, żeby dać jej profilaktycznie to nie będzie miała kolek ale chyba poczekam az skonczy miesiąc a to już za 5 dni :szok:

Oj dziewczynki widzę, że się szykujecie na porodówkę no czadowo nie mogę się doczekać kiedy wszystkie będą rozpakowane :-D:-D

Ina a gdzie go nabyłas? daj namiar
Vill obiadek powiadasz, tylko sie bardzo nie najadaj zeby ... no wiesz hahahha
a co ile masz skurcze?

rodzic rodzic rodzic
a ja wypedzam moich chłopakow na boisko
i sobie zrobimy werandowanie w domku:)
niech Hanula łyka

hej hej jeszcze ja tu zostałam w dwupaku hehehe :) a u mnie to ja niewiem żadnych skurczy nic :/ jutro niestety ide do szpitala niewiem na jak długo i chyba mnie cos trafi bo sie olezałam już chwile i teraz znowu niewiem jaką decyzje lekarze podejmą. ehh....to czekanie jest zabójcze.

Nie chce isc do szpitala :oo:

reklama
Do góry