reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
hej hej jeszcze ja tu zostałam w dwupaku hehehe :) a u mnie to ja niewiem żadnych skurczy nic :/ jutro niestety ide do szpitala niewiem na jak długo i chyba mnie cos trafi bo sie olezałam już chwile i teraz znowu niewiem jaką decyzje lekarze podejmą. ehh....to czekanie jest zabójcze.

Nie chce isc do szpitala :oo:

OO to jestesmy dwie poki co po terminie:sorry:jutro dolaczy Angel hehehe.w sumie jeszcze pare godz mi zostalo ale raczej nic nie bedzie:sorry2:

Villandra nas przeskoczyla:sorry2:powodzenia:tak:

OOOOOOOjeeeeeeeeeeeeej Vill poszło z Tobą niesamowicie!!!!!!!!
Naprawde przez to twoje gadanie o kwietniu zupełnie sie człowiek nie nastawiał :evil:
Ale fajnieee ja wiem, ze zupelnie glowy nie bedzie do tego ale plissssss dawaj jakos znac!!!
Czuje , ze popoludniu juz bedzie nasza ostatnia niespodziewajka :-) :-)

TRZYMAJ SIĘ my tu czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kadza , kwiateczek.. ale lipa no :( heh nie myslalam, ze zobacze 40 jutro na suwaczku :/
Bardzo juz mi ciezko..
Kadza no tobie chyba jutro juz wywolaja co??
Daj znac tez! Powodzenia!!!!

cześć dziewczyny, ale tu u was w weekend spokojnie, przynajmniej można się doczytać bo tak to jesteście tak aktywne że nie daje rady :sorry2:
Niedawno i tak się zmieniły znaki zodiaku i Ryby są teraz aż do 18 kwietnia. Dodali dodatkowy znak Wężownika i się wszystko poprzesuwało - Zodiak – Wikipedia, wolna encyklopedia

no fajnie, miałam mieć dziecko spod rybki lub baranka, wyskoczył wodnik a ty mi tu teraz wyskakujesz jeszcze że może to jednak koziorożec :-D:-D:-D

vil powodzenia, trzymam kciuki
angel ty urodzisz jutro, pierwsza opcja była że rodzimy w ten sam dzień, a teraz ty masz termin na 19 i 19 też mój synek wychodzi ze szpitala więc i tak będziemy się razem cieszyć dzieciaczkami :happy2:

Ojej Reniu super wieści!!!!!! Wspaniale, że jutro maluszek bedzie juz Wami w domku!! I obys wykrakała bardzo, bardzo prooooszę by tak było :happy2::happy2:

Póki co mój smyk wierci wierci cos w tym brzuchu, jednak to wyglada jakby probowal bokiem wyjsc :dry:

villandra zycze ci zeby pozlo szybko i sprawnie:-)

Angel
- to czekanie jest najgorsze ale juz coraz blizej....
renia super ze juz do domku wychodzicie

u nas pogoda przepiekna..... mama poszla do kosciola, maz do 4 w pracy a ja chcialam isc na spacer, tylko ten moj synus spi i spi jak na zlosc a musze go nakarmic wczesniej. nawet przy zmianie pieluchy i ubranka sie nie przebudzil.

no cieszę się strasznie aż mi się płakać chce ze szczęścia, jeszcze w piątek mnie złapało zapalenie gardła i bałam się że nie będą chcieli go puścić, ale na szczęście stwierdzili, że nie ma powodu, żeby go ode mnie izolować tylko wiadomo-maska i częste mycie rąk, nie jeździłam teraz do niego 3dni, żeby dzieci nie pozarażać to się bidulek tak stęsknił za mną, mąż mówi że cały czas się kręci i bardzo jest niespokojny ehh ale już jutro...
mój Damianek ma miesiąc po porodzie ważył 2270g a dziś 3140g bardzo ładnie biorąc pod uwagę tydzień choroby

a dziewczyny, które czekacie i się niecierpliwicie wiem że wam ciężko i w ogóle ale jak macie dość to pomyślcie sobie, że lepiej tak niż jakby miało tak jak mój urodzić się 1,5 msc wcześniej a potem leżeć w szpitalu..

reklama
renia masz rację dlatego staramy się czekać ale te kilka dni to mogłyby się zdecydować ;-) pięknego dnia jutro :-)

Angel spokojnie doczekasz się :-) jeszcze dziś w nocy ;-)

Do góry