reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
hej hej jeszcze ja tu zostałam w dwupaku hehehe :) a u mnie to ja niewiem żadnych skurczy nic :/ jutro niestety ide do szpitala niewiem na jak długo i chyba mnie cos trafi bo sie olezałam już chwile i teraz znowu niewiem jaką decyzje lekarze podejmą. ehh....to czekanie jest zabójcze.

Nie chce isc do szpitala :oo:

OO to jestesmy dwie poki co po terminie:sorry:jutro dolaczy Angel hehehe.w sumie jeszcze pare godz mi zostalo ale raczej nic nie bedzie:sorry2:

Villandra nas przeskoczyla:sorry2:powodzenia:tak:

OOOOOOOjeeeeeeeeeeeeej Vill poszło z Tobą niesamowicie!!!!!!!!
Naprawde przez to twoje gadanie o kwietniu zupełnie sie człowiek nie nastawiał :evil:
Ale fajnieee ja wiem, ze zupelnie glowy nie bedzie do tego ale plissssss dawaj jakos znac!!!
Czuje , ze popoludniu juz bedzie nasza ostatnia niespodziewajka :-) :-)

TRZYMAJ SIĘ my tu czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kadza , kwiateczek.. ale lipa no :( heh nie myslalam, ze zobacze 40 jutro na suwaczku :/
Bardzo juz mi ciezko..
Kadza no tobie chyba jutro juz wywolaja co??
Daj znac tez! Powodzenia!!!!

cześć dziewczyny, ale tu u was w weekend spokojnie, przynajmniej można się doczytać bo tak to jesteście tak aktywne że nie daje rady :sorry2:
Niedawno i tak się zmieniły znaki zodiaku i Ryby są teraz aż do 18 kwietnia. Dodali dodatkowy znak Wężownika i się wszystko poprzesuwało - Zodiak – Wikipedia, wolna encyklopedia

no fajnie, miałam mieć dziecko spod rybki lub baranka, wyskoczył wodnik a ty mi tu teraz wyskakujesz jeszcze że może to jednak koziorożec :-D:-D:-D

vil powodzenia, trzymam kciuki
angel ty urodzisz jutro, pierwsza opcja była że rodzimy w ten sam dzień, a teraz ty masz termin na 19 i 19 też mój synek wychodzi ze szpitala więc i tak będziemy się razem cieszyć dzieciaczkami :happy2:

Ojej Reniu super wieści!!!!!! Wspaniale, że jutro maluszek bedzie juz Wami w domku!! I obys wykrakała bardzo, bardzo prooooszę by tak było :happy2::happy2:

Póki co mój smyk wierci wierci cos w tym brzuchu, jednak to wyglada jakby probowal bokiem wyjsc :dry:

villandra zycze ci zeby pozlo szybko i sprawnie:-)

Angel
- to czekanie jest najgorsze ale juz coraz blizej....
renia super ze juz do domku wychodzicie

u nas pogoda przepiekna..... mama poszla do kosciola, maz do 4 w pracy a ja chcialam isc na spacer, tylko ten moj synus spi i spi jak na zlosc a musze go nakarmic wczesniej. nawet przy zmianie pieluchy i ubranka sie nie przebudzil.

no cieszę się strasznie aż mi się płakać chce ze szczęścia, jeszcze w piątek mnie złapało zapalenie gardła i bałam się że nie będą chcieli go puścić, ale na szczęście stwierdzili, że nie ma powodu, żeby go ode mnie izolować tylko wiadomo-maska i częste mycie rąk, nie jeździłam teraz do niego 3dni, żeby dzieci nie pozarażać to się bidulek tak stęsknił za mną, mąż mówi że cały czas się kręci i bardzo jest niespokojny ehh ale już jutro...
mój Damianek ma miesiąc po porodzie ważył 2270g a dziś 3140g bardzo ładnie biorąc pod uwagę tydzień choroby

a dziewczyny, które czekacie i się niecierpliwicie wiem że wam ciężko i w ogóle ale jak macie dość to pomyślcie sobie, że lepiej tak niż jakby miało tak jak mój urodzić się 1,5 msc wcześniej a potem leżeć w szpitalu..

reklama
renia masz rację dlatego staramy się czekać ale te kilka dni to mogłyby się zdecydować ;-) pięknego dnia jutro :-)

Angel spokojnie doczekasz się :-) jeszcze dziś w nocy ;-)

Do góry