reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Podczytuje was od czasu do czasu ale stracilam watek I nie wiem co z Tunia.
U nas bylo pieknie, mala tylko spala az myslalam ze chora jest, ale dzis nie daje sie w ogole odlozyc i jest ciezko.
A Bartek od 4dni zupelnie odwala,szalu dostaje, wariuje skacze drze sie, bije nas w szoku jestesmy bo to byl super grzeczny chlopczyk ale widac taka jego reakcja na siostre.wiec jest ciezko.

reklama
Ja po grilu radosna ale mega zmęczona
Uff może dziś pojadę na porodówkę? Eee chyba niestety nie
Może jeszcze na codzienną przechadzkę po schodach się wybiorę i trochę przysiadów porobię? ale to później, teraz idę leżeć
Tunia kochana Ty nasza, oj te dzieciątko Twoje to lubi Ci figle płatać hihi

Ojej jaka cisza.. kiedys to zawsze czas uplywal na doczytywaniu watkow po paru godzinach a teraz..ehh..
Dzis sie nudze juz niemiłosiernie :/

Maria zawsze cos..malutka sie uspokoila to satrszam zaczal doskwierac..

Atomowka to tobie czopik odszedl?? A czujesz jakies skurcze cos??
Ja sie nie doczekam powaznie ;)

Doris super, ze tak Wam fajnie poszlo z karmieniem i malutka dobrze reaguje na braciszka :)

Witam
Angel,Atomowka zostalysmy na placu boju:dry:u mnie tez nic...boshhh jak to dlugo trwa,wiecznosc,.....Ja mam termin na jutro...boshh oby ten dzien to wlasnie byl bo nie mam sily heheh.Tez mam wizyte na srode z polozna....zobaczymy jak cos,obym nie musiala:sorry2:Wam tez zycze juz.....

Maria - Bartek pewnie stara się zwrócić Waszą uwagę na siebie, dlatego tak się zachowuje.
Angel - sama niedługo zobaczysz, że czasu na BB już tyle nie będzie...

Dzieci śpią, a ja mam chwilkę na odpoczynek. Mimo, że Oskarek jest taki spokojny, to ja jestem niewyspana i zmęczona - karmienie często trwa nawet godzinę, bo jest tak, że Oskar zje i uśnie, a za chwilę robi kupę, no więc jest zmiana pieluszki - to go rozbudza, więc znowu chce piersi. Jednej nocy tak z nim siedziałam dwie godziny, bo zrobił trzy kupy pod rząd. Teraz czeka mnie karmienie o 22-giej, a potem szybko spać, żeby złapać trochę snu przed kolejnym karmieniem.

No Doris domyślamy się, że słodkie lenistwo się skończy i czas na forum no ale jak widać nie możemy się doczekać tego wszystkie

Angel no właśnie czop mi odszedł i to już jakiś czas temu, więc sobie myślałam,że może coś się ruszy szybciej. A tu klops już jakieś 2 tyg chodzę bez czopa ale jak widać Aleks ma to w nosie

Dziś nie rodzę trudno, mój TZ stwierdził,że dziś mu sę nie chce na porodówkę jechać bo zmęczony więc dziś Aleks ma siedzieć grzecznie ( choć i tak na pewno będzie )

Kwiateczek to jak jutro masz termin to jutro żadnej wizyty nie masZ?

Atomówka kwiateczek tez z UK wiec wiesz my tu mamy swoj swiat :-D
Ona ma z polozna wizyte i chyba zrobia masaz szyjki, ja mam w szpitalu tez w srode ale nie wiem co beda robic.

I masz racje wiem, ze koniec ze spaniem, lenieniem sie na max..ale juz mam skrajnie poprostu dosc. Gdyby czlowiek nie byl tak ociezaly, obolaly i wogole to moze by sie jakos cieszyl ostatnimi chwilami "wolnosci"...ale w tej sytuacji to juz naprawde te dni nie sa zupelnie przyjemne i naprawde... wkoncu juz nie uniknione, termin jest , co mi da te pare dni procz nerwowo, boli i niewyspania itak :/
Wole wyspac sie krocej ale.. NA BRZUCHU :-D :-D

A serio to jeszcze jak maz byl w domu te pare dni to spoko , spacerki, zakupki, filmek wogole razem..
A dzis mi podwojna zmiane po tygodniu i ja dostaje normalne w łeb z nudow!!!!!!! No mam dosc, juz wolalabym miec malego wrzskuna przy sobie :-(

widzę że Kamila się męczy... coś chyba wolno idzie... 2cm?? po 24 h... eh przeraża mnie ten poród coraz bardziej...

Kamila
trzymam kciuki żeby wszystko poszło szybko :-)

A zerkam jeszcze na chwilę i idę spać, bo w sumie padam dziś już kompletnie.
Wyszorowałam większość z tego, co chciałam - czasu miałam pod dostatkiem, bo M z pracy wrócił dopiero o 19 :hmm: Milusi jak gdyby nigdy nic :oo2: Nieważne. Zobaczymy, co przyniesie jutrzejszy dzień.
Mam nadzieję, że zrobimy sobie jakąś sesyjkę - czas najwyższy, bo potem możemy już nie zdążyć.

Mini zabawa klockami się udała? ;-)

Doris super, że z maluchami tak fajnie się układa :tak: Oby i Tobie szybciutko się poprawiło.

Maria Bartek na pewno usiłuje zwrócić na siebie uwagę, ale nie możesz pozwolić na takie zachowanie z jego strony :no: Juz wcześniej czytałam ze zgrozą, że skacze Ci na brzuch - musisz stanowczo ukrócić jego agresję w stosunku do Ciebie i małej. Mam nadzieję, że się u Was poprawi.

Wole wyspac sie krocej ale.. NA BRZUCHU :-D :-D

O tak! Też już za tym tęsknię ;-)

...............

No to zmykam spać - kciuki za Kamilę - obyśmy mogły zacząć ranek od gratulacji :-)
Dobrej nocy.

reklama
abed ja w takiej sytuacji az troszeczke sie ciesze, ze jak tylko sie cos zacznie to do szpitala jade bo antybiotyk musza dac.. NIE NADAJE SIE na takie odsylanie i meczenie..ja jestem z typow co zawsze sie obawiaja, ze za szybko, nie chca sie narzucac, zwlekaja "aa bo to jeszcze nie to".. i dla mnie taka sytuacja ze skurczami i bolem w domu nie wiedzac jechac czy nie jechac..
:(

Trzymam kciuki za Kamilę ...no i Ewstrę bo wkoncu czyż nie dzis miala miec wywolywanie?? Napisalam do niej ale cisza..

Ciekawe co u Maty? Biedna pusto tutaj bez niej..

Do góry