reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
:happy2:AKTUALIZACJA :happy2:

1 marca:

ajako :tak:
atan :tak:
bozenka :tak:
nefi :tak:
trokatka :tak:
patka :tak:

2 marca:
Loma
:tak:

3 marca:

jopal :tak:
inamorate

4 marca:

pinula :tak:

miotlica :tak:
Kasiulka :tak:

5 marca

Lina :tak:
Manta :tak:
Mata :tak:

6 marca

Nusia :tak:
Amandla

7 marca
ivi :tak:
anula :tak:
kangurzyca :tak:
miska :tak:
akka

8 marca
Maruusia:tak:
kindzia :tak:
alicja :tak:
M.A.G.D.A

9 marca
agusiakemisia :tak:

12 marca
Perelandra :tak:

13 marca
Kasiurek :tak:
tricia :tak:
monika

14 marca

kamilaedi

15 marca

kadza

16 marca

kathinka
K&M
lastpetunia

18 marca

gagucha

19 marca

Angel
Doris
20 marca

Mini
Adka

21 marca
atomowka
Villandra

22 marca

Tunia

23 marca

Trawa

25 marca

Olavip

26 marca

Ancia

27 marca

Renia
Ewstra

30 macra

Almasta
MaMi

31 marca

Martafrog
abed

W WIELKIEJ KOLEJCE:->
Akka, Kamilaedi, kadza, Angel
NASTĘPNE ->->Atomówka, Villandra, Tunia, trawa, Ewstra, Almasta , Mami, Abed

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ROZPAKOWANYCH: 41
Zostało: 12
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ale jaja :-D Tunia !!!!!
I co kolejna pomyłeczka ?? A mówią że jak dziewczynka to łatwiej się pomylić bo jak się jajeczka widzi to się widzi ;-)

Villandra , głaskaj kota albo psa - to też podnosi poziom oksytocyny :-) ( na animal planet mówili :-D)

Martafrog ??? z mojej daty... zostałam sama :-( ja też tak chce :-) ale mój mały nie chce... no cóż widać że będę ostatnia ;-)

atomówka jedyne symptomy, jakie miewam to że czasem mam uczucie jakby się okres zbliżał - ot i co, ale tak to już dobrze od ponad miesiąca i delikatne toto, że prawie nie zauważam.
A no i brzuszek w sumie mi się obniżył jakis tydzień temu (choć początkowo to miałam wątpliwości).
No i mamy przypływ energii i chęć do działania (może to pogoda, może mniejszy ruch na forum - bo ja nie znoszę bezczynnego siedzenia) - takie chyba wicie powoli. Ale spokojnie mogę jeszcze czekać tydzień, dwa albo i kilka dni więcej ;-)

Mini skoro tylko słońce wylazło to nawet moje sierściuchy mnie olały :oo2: I siedzę generalnie cały dzień sama jak palec (M w robocie,dziadek ma misję stawiania płota u mojej mamy, sierściuchy poza domem, ja uziemiona - bo autem się bujać to już też nie bardzo...). I tak mija czas... Dlatego cieszę się, że mam co sprzątać ;-) A jak skończę, to jeszcze jest ogródek :-D (wprawdzie w tym roku planuję generalnie zielony nawóz, ale tu i tam da się coś pogrzebać).

no cóż widać że będę ostatnia ;-)

No, nigdy nie wiadomo..... tunia też chętna była ;-)
Ach ta nasza tunia - mówię Wam, że będą kolejne jaja z tym jej dzieciątkiem - Lenka z ptaszkiem albo może jednak bez ;-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale jaja u Tuni a może raczej ich brak :-D:-D Pogoda cudna głodomorra moja na dworze śpi jak suseł byłam na spacerku ale po wczorajszych kilometrach z tatusiem nogi mi dziś odmówiły posłuszeństwa ehh i mała na tarasie :-D:-D

Ahhh wiosna nareszcie jak ja się cieszę, W ogóle popatrzyłam dzisiaj na fotki mej dziecinki łoooo matko jak Ona urosła :-D:-D no nie wierze, że te bobaski tak rosną ehh :oo2:

hahahaha tunia to bedziesz miala niespodzianke :) gorzej jak blizniaki i dlatego raz chlopak a raz dziewczynka hehehe :)
Unas pogoda sliczna cieplutko slonecznie niunia caly dzien na polu :) zadowolona spi

villandra ach te niewdzięczne sierściuchy ;-) ....

My po pierwszym spacerku ... Cudnie dziś było , M w krótkim rękawku i spodniach wyskoczył :-D Dusia była owinięta że hej - ale chyba się nie przegrzała :dry: Pospała ładnie i pojadła a teraz Tatuś ją zabawia ...
Mnie Borysław molestuje więc idę do niego pobawić się K L O C K A M I :baffled: no cóż jak mus to mus :-D

reklama
Witajcie:) Trzymam kciuki za szybkie porody - już niedługo wszystkie będziemy tulić swoje dzieciaczki.

U nas jest ogólnie dobrze - Oskarek jak na razie bardzo spokojny i rzadko płacze - jak już, to trochę pomarudzi. Większość czasu śpi, ale jak nie śpi, to też jest spokojniutki. Z Emilką miałam ogromne problemy z karmieniem, natomiast teraz poszło mi wręcz książkowo - w dniu jego urodzenia miałam już siarę w piersiach, więc pojadł sobie troszkę i zrobił smółkę, w drugiej dobie miałam w piersiach pusto, ale Oskarek sobie ssał, ssał i spał i już w trzeciej dobie dostałam mleka.
Emilka akceptuje braciszka i jak na razie nie widzę w niej zazdrości. Rozumie też, że ja nie mogę wykonywać pewnych rzeczy.
Oczywiście zupełnie kolorowo nie może być i mimo, że nigdzie nie wychodzę, to mam jakąś infekcję i powiększone węzły chłonne, przez co chce mi się kasłać, a kasłanie po cesarce to jedna najgorszych rzeczy, jakich się obawiałam.
Postaram się być bardziej na bieżąco...

Do góry