reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

hehe oliwka teraz arbuzem jest :)
tydzien to bardzo optymistycznie u mnie wywoluja(tak przynajmniej jest napisane w tym ich zeszycie, ale jak to ma sie do rzeczywistosci kto wie) 12 dni po terminie... ja obstawiam ze urodze ok 26-27 wlasnie.... wiec jeszcze chwila zejdzie.......

reklama
Dzien dobry:-)

Jestesmy zyjemy swietnie sie bawimy maly w brzuszku a ja mam ochote walic glowa w sciane tez sie super bawie:-D:-D:-D:-D:-D

Powoli zaczynam myslec ze ja go caly czas w sobie bede miec:-D

Linka witajcie w domku:-Dduzo zdrowka dla Ciebie i malutkiej:-D
No i zawsze musi wylezsc cos na koniec tak w przypadku kadzy, ale dobrze ze jest w szpitlu i maja kontrole nad tym.

Wyspalam sie nawet dzis:-Dturlalam sie z boku na bok ale obudzilam sie wyspana.
Czekam az tableteczka tarczycowa zacznie dzialac i ide [po jedzenie bo normlanie jezyk do d... mi ucieka:-D:-D:-D:-D

A no i magiczny 40 tydzien zaczety:tak::-D:-D:-D:-D

Hej;)
Nudy w szpitalu. Od wczoraj jestem sama na sali. Cud, miód, maliny!
Lenka cały wczorajszy dzień i noc spędziła na solarium, a ja o mało nie zapomniałam, że mam dziecko :-)
Mamy duży problem z karmieniem. Mała nie chce ssać, a mi cyce chyba eksplodują. MASAKRA!
Codziennie kłują moje maleństwo, a mi się serce kroi ;( ma takie łapki sine biedactwo!
Czekamy na wizytacje i oby do domu.

Trzymajcie się wszystkie!

cześć laseczki
u mnie fatalna noc.. Tymek budził z się z płaczem na zmianę z Nusią.. jestem masakrycznie nie wyspana..
Młoda nadal spać nie chce, wiec noszę ją w chuście bo inaczej Tymka nie jestem w stanie ogarnąć..
buziaki, odezwę się jak położę towarzystwo spać..

Ale mi się dzieciaki uzupełniają :eek:
Duśka "sowa" pada po północy , a Borys "poranny ptaszek" wstaje o szóstej rano :confused2: do tego przerwa na jedzenie i snu to mi się zbiera 5-6 h ... To i tak lepiej niż z Borysem na początku ale jestem mega zmęczona :sorry:
Cały dzień mam co robić więc nawet nie bardzo mam się jak położyć ....

Maruusia biedne takie maleństwa , od pierwszych dni tak się nacierpią :-(
Trzymam kicuki żeby wszystko było ok ...

Lina witajcie ... Kto by pomyślał że w tym samym dniu urodzimy :-D:-D:-D
A z tym pęcherzem to porażka :baffled: u mnie położne co chwilkę łaziły i pytały się czy siku było :-) Bo jak w ciągu 6 h po porodzie się nie wypróżnisz to coś jest nie tak ....

Kamila jak tam ??? dziś Twój dzień to może się w końcu maleństwo odważy :tak:

Tunia Mówię Ci... Kubuś czeka na 21go :-D Taki z niego dobry wnusiu :tak:

MaMicurina skurczybyki są - jest zabawa :-D

M dziś z Borysem pojechali nadać imię Idusi :-)

dobry
jak milo patrzec co tam skrobiecie mamuski:) ja kazdego dina na pilce sobie siedze ,skacze i rewelacyjnie czuje sie moj kregoslup -moge caly dzien tak na niej...no i hormony doprowadzaja mnie do litrow lez-juz mam dosyc wszystko mnie zlosci i do tego jeszcze moj m dziala mi na nerwy,kazdy dzien musi byc awanura.

Witam, witam - zwałszcza Linę z Zuzą :-)

Trzymam kciuki za kadzę - do szczęśliwego rozwiązania

Maruusia za Was też kciuki - biedna Lenka wycierpi swoje :-(

Mamuśki widzę zmęczone - oj, to dopiero przed nami - tunia, czytasz to, więc korzystaj z ostatnich chwil spokoju na zapas, bo lada dzien też nas to czeka - zmęczenie ;-):-D

Ewstra niektórzy chyba nie potrafią żyć bez awantur :baffled:Wiem coś o tym :eek: dlatego tulę ;-) (choć może to nasze hormony :confused:)

U mnie słup pomalowany, to się chałupa wietrzy, zaraz powietrzę jeszcze bardziej myjąc kolejną "porcję" okien - nie za dużo, co by na porodówce przypadkiem nie skończyć - w tym celu to sobie raczej podłogi zostawię (choć i to niekoniecznie...).

Miłego dnia dla wszystkich, chwili wytchnienia dla zajetych mam i cierpliwości dla zmęczonych czekaniem ;-)

reklama
Idziemy do domu!
Czekamy na Tatusia spadamy stąd!

Mała to kopia Tatusia. Nie dosc, ze z wygladu to z wielu zachowan i nawet grupe krwi ma ojca! No corunia tatusia, ze szok!

Do góry