reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kręgosłup to coś co i mi zdecydowanie bardziej nawala teraz niż w ciąży a myślała, że gorzej nie może być reszta całkiem znosna, szewki zdjęte yupi.

Ostatnia edycja:
reklama
Mini już kupiłam spirytus,a to babranie sie to nie wiem czy normalne,ale u nas tak było częściej przemywałam i pepek szybko odpadł

Mata my mamy takiego krzykacza cały czas także czasami mi ręce odpadają,a już mąż zauważył,że czasami to udaje że płacze taki wymuszony jest ten płacz u niej

Alicja ładnie przybiera mały

co do kręgosłupa to i ja dzisiaj odczuwam i pachwiny mnie bolą

Miśka, MIni, my pępek przy każdym opatrzeniu psikaliśmy octaniseptem i cudnie się zagoił i sam odpadł, do dziś nie mam pojęcia gdzie i kiedy, bo poszukiwania moje spełzły na niczym:D

Manta witaaaaaaaaaaaaaaj wśród mamusiek:D

Angel zobaczysz już niedługo, a jak już będzie Dorian to nie będziesz pamiętała jakichkolwiek dolegliwości ciązowych:) wysypiaj się póki możesz;D

Hehe dzieki ale juz wiecie, ze ten mój m. ma wiele cierpliwosci do mnie :))A to szok z tym kregoslupem, ale to nie od noszenia maluszka?? Szok , ze niektore z Was juz wiek mialuszka w tygodniach podaja...a czesc z nas ma tygodnie do porodu wciaz ;-)Smieszny moment w naszym forum doprawdy :))A ja zajadam swiezo upieczone bułeczki z szynka i serkiem, no ambrozja nie wiedziec czemu :-)

Hej Kobietki :-):-):-)

My dziś popołudniu zostałyśmy wypuszczone do domku :-):-):-) Zuzanka zdrowa :-):-):-):-):-):-) gorzej troszkę ze mną ale będziemy walczyć- co by pęcherz wspołpracował to będzie ok ;-)

Jutro postaram się kilka ostatnich stron nadrobić :-):-):-):-)

Angel fakt ambrozja musi być :tak::tak::tak:

Linka witajcie w domku!!!!!!!!!!!!!!!!
Dużo, dużo zdrówka dla Was obu!!!! :-)
Czekamy na jakies wiesci i foteczki :-)

No i sie przejdałam wrrr:baffled:

Ojj kadza a cóż to na koniec wyskoczyło :no: Trzymajcie sie cieplutko!!

Amandla czekam na tą chwile :-D

Ostatnia edycja:
ja przebimbalam jak zwykle caly dzien... jutro moj termin:szok::szok::szok::szok:
czlowiek wyczekiwal tego dnia prze 9 miesiecy no i nareszcie jest ... no i co ? no i nic..... eh... 41 tydzien zaczynamy masakra jakas....:no:

reklama
Do góry