Lina - w ramach przekąsek jak pogryzam morele i sliwki suszone, wafle ryżowe, sucharki, owoce, właściwie to cały czas coś jem
Pinula - spokojnie, musicie się dotrzeć, noce są najgorsze bo nie dość, ze człowiek zmęczony to jeszcze wydaje mu się wszystko dwa razy gorsze niż w dzień, ale u nas już się noce unormowały, więc uwierz mi to kwestia czasu, moja Mania w nocy miała aktywność jak w dzień i najchętniej by chyba klocki układała, a my z mężem padaliśmy na twarz
ale już jest lepiej bo ładnie śpi i budzi się tylko na papu od kliku dni. Tak więć optymizmu życzę i śpij kiedy mały śpi w dzień.
a z tymi wymiotami to może mały się przejadł? Moja Mania raz tak dała w palnik z jedzeniem w nocy, a niezbyt dokładnie ją odbiłam i takiego pawia zasunęła, ze się na ścianie zatrzymał
ale później dojadła to co oddała i poszła w kime
U nas dzisiaj babcia ( czyli teściowa) wdrażała się do karmienia Małej, bo ja już pomału chciałabym pracować od czasu do czasu, bo nie wszystko udaje mi się załatwić po 16 jak tatuś wraca do domu
babci szło idealnie, okazało się, że nie zapomniała jak to jest się opiekować maluchami, moja mama też cała podekscytowana, że mogłaby zostać z małą ( póki co pracuje, więc okazjonalnie), więc chętnych do opieki mam
Wczoraj byłam u tych dietetyczek, o których pisałam i w piątek będę miała dietkę, już się doczekac nie mogę, zwłaszcza, że lekarz stwierdził, że po porodzie się wszystko ładnie goi i mogę już normalnie ćwiczyć, więc od przyszłego tygodnia klub fitness wita;D