reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
heyka

Lina witaj ogarnijacie sie i daj fote Zuzki:)
Mata heyka Dobrusia steskniona za mama (Ona tez z Toba bardzo zżyta jak moj Starszak)
moze dlatego taka dokuczna,
ja od razu zaserwowałam Remkowi spacerek i zakupy sam na sam ,
mała w domku została a my sobie na ławeczce w parku ładnie pogadalismy, poprzytulalismy sie,
w domku z Hanulą sie nie da
a teraz z rana ja szykuje Młodego do pikola, ubieramy i spacerkiem idziemy
(M wyjezdza do roboty godzine pozniej, nie moze wziasc urlopu to chociaz tyle)
takze pilunuje tych chwil sama na sam bardzo
mnie tez one sa potrzebne

Kamila no godzina zero wg terminu wybiła.. my tez czekamy... na ta Twoje dziecie
a imiona masz wybrane?

Vill a dlaczego na porodowke jezcze nie chce? wysil sie wysil i pojdzie?

Tunia no to odliczanie czas zaczs

Maruusia jeszcze triche posiedzicie i zaraz w domku bedziecie

Mata, Ivi, Mini ale czad malina taka dwojke ogarnac nie???

kindzia bo ja na wiosnę czekam - tę kalendarzową i za oknem ;-)
Poza tym mój M musi jeszcze lampę (tę zbiedronę) przykręcić no i mógłby panele położyć do końca :rolleyes2: (bo jak ja na porodówce wyląduję, to M tych paneli z dziadkiem nie położy :no: prędzej się przy tym pozabijają) - moja fucha przytrzymać czasem deseczkę :laugh2:

Witam :D
Dzis moj wielki dzien ahahah (oczywiscie czuje sie normalnie, nawet najmniejszego znaku o zblizajacym sie porodzie nie mam... chyba w szpitalu zloze reklamacje na to ichne usg...

Marusia- super ze idziecie do domku...
kindzia - imiona sa tak na 90 % czekamy az ujrzymy nasze malenstwo... dziewuszka bedzie Nell a facecik - Alex , a narazie zostaje naszymy 'pomidorkiem'...

u mnie ciężka noc była
Jaś obudził się o 1:50 a zasnął o 5:20 :( po prostu masakra. Najpierw zjadł cyca póxniej ulał, pospał 5 minut znowu szukał cyca znowu ulał póżniej była kupa, później chyba zwymiotował całym tym mlekiem trzeba go było całego przebierac wiec jak chwile dychnął to znowu cyc.... zasnął z nami w łóżku dopiero po 5 ja ledwo już widziałam na oczy... Tereaz spi już prawie godzine...

chyba cos w tym jest
ze pierwsze sie przenosi
a drugie rodzi przez terminem

Vill a no tak
Ty to szefowa
bez Ciebie te Twoje chłopy by zgineły

Pinula poczatki bywaja ciezkie
ale potem sie to unormuje zobaczysz
wazne zeby sie nie załamywac
a Ty w kime jak Jaś spi

Noo Vill to chyba jedyna której 40 tygodni ciazy to za malo hehe:D

Kamila jak cie trzaśnie to zobaczysz :-) Skaczesz cos, schody gora dół? Czasem samo nie wyjdzie :-D

Mam doooooość tych nocyyy... zle sie spi, ciezko zmienic pozycje, znalesc dobra..i to sikaniee ;/

Dzis M bedzie pakowal rzeczy, zostana tylko dzieciece, tv i nasze ciuchy.. i tak sobie na kartonach poczekamy do godziny 0..

Pinula - spoko, spoko - moja Zuza tak od urodzenia - w nocy od godziny 23 do 5 rano mam cyrk a teraz śpi Królewna - tylko siku, kupa, jeść i spać

Mam nadzieję, że się przestawi....
Mamuśki karmiące- co jecie jako przekąski??? jabłka , banany można jeść czy nie bardzo??? bo mnie ciągle maltretują szynką gotowaną i wkółko kanapki jem - aż mi już słabo się robi :sorry:

Vill pij herbatkę!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D i ten majeranek parzony raz dziennie z dwóch łyżeczek - u mnie rozwarcie poszło elegancko od 5 do 10 miałam 10 cm :tak::tak::tak: i mało boleśnie (tzn no bolało ale nie ąż tak jak chyba powinno bo jak na zakończenie mi oksy dali przy partych poczułam co to ból :sorry::sorry::sorry::sorry: tyle, że Mała duża była a ja partych 3 godziny miałam :sorry::sorry::sorry:)

Kamila trzymam kciuki co by wielki dzień zakończył się wielkim sukcesem wieczornym ;-);-)skoro już tak bardzo nie chcesz spać po nocach :-D:-D:-D
Mini też bym nie uwierzyła, że tego samego dnia urodzimy :-):-) ale Dziewczyny niespodziankę sprawiły :-):-):-)
Kindzia - fajnie, Remek tak ładnie reaguje i super, że macie czas tylko dla siebie...:-):-) ucieszył się na Siostrzyczkę??? bo miał być braciszek przecie :-D:-D:-D

reklama
Właśnie Kamila a olejku nie chcesz spróbować??

szczerze mowiac boje sie... naczytalam sie o tym olejku, ze maluch kupki robi w brzuszku itp... niechce chyba zaraz wyciagne T na bieganie po sklepach, pozniej dluga kapiel a pozniej moze jeszcze jakies przytulaniki a jak nie wyjdzie dzis to zaciskam nogi do soboty popoludnia :-) w pt mam ludzi po szczeniora , w sobote nastepnych i T jedzie po nowe auto i go niebedzie od rana gdzies do 15-17 wiec rodzic nie mozna.....:happy:

Do góry