reklama
MaMicurina
Fanka BB :)
pinula-znam przypadek baby blues i uwierz kochana że mam nadzieje ze jeszcze tobie wiele brakuję ale przykro mi ze wszystko się kumuluje
ivi
uzależniona;) // I.2010
pinula - tulaj Jaśka ile wlezie.. pewnie potrzebuje bliskości, tak jak pisały dziewczyny... A do zasypiania spróbuj go na prawdę dość ciasno owinąć rożkiem albo kocykiem i tak opatulonego odkładaj do spania. Może pomoże.. A co do kumulowania złego - współczuję
Mini - Twoja Dusia mnie zainspirowała i ja mam Nusię (Kiniusię)
Akka - mam nadzieje że samo się rozpocznie, że nie będzie trzeba poganiać..
mi dziś malutka strasznie płakała.. chyba coś zeżarłam nie takiego:--(
Mini - Twoja Dusia mnie zainspirowała i ja mam Nusię (Kiniusię)
Akka - mam nadzieje że samo się rozpocznie, że nie będzie trzeba poganiać..
mi dziś malutka strasznie płakała.. chyba coś zeżarłam nie takiego:--(
Ewstra
ja wrocilam z wizyty wszystko w naszym watku jestem tak zla ze mozna by jajko na mnie ugotowac,no nic od dzis bede skakac na pilce do sufitu bo chyba nic ionnego mi nie pozostaje
V
villandra8
Gość
Akka no to zmienia nieco postać rzeczy, ale bądź co bądź 5 dni to jeszcze nie tragedia, no i do środy jeszcze trochę godzin zostało - może pójdzie dziś w nocy? ;-) ŁAdnie się odprężyć, pomasować... I żeby ciepełko było, bo oksytocyna zimna nie lubi (a ja dziś w nocy okno otwierałam, bo aż mokra byłam, a rano zgarnęłam za to pretensionen od M - że niby zmarzł... )
monika2412
Cześć dziewczyny nie mam kiedy czytać co u was choć moje maleństwo śpi i je.Musiałam odstawić cyca chwilowo i ściągam bo mam takie rany strupy się robią mam nadzieje ze z 2 dni jeszcze i będę mogła już normalnie karmić i ze mały będzie jeszcze chciał.Mleko mam i ściągam ręcznym w 3 do 5 minut 20, 30 ml a maluch wypija 40 czasem 50 ml.Tyłek mnie boli i strasznie sie meczę i mimo pomocy mojego to dzień mi ucieka.Nie zdążyłam odespać tych nocy w szpitalu ale szybko nadrobię trochę rozbija mnie to ściąganie bo robię to na bieżąco.I dzisiaj byliśmy po akt urodzenia za tydzień będzie pesel :-)
Pozdrawiam :-)
Pozdrawiam :-)
pinula30
od godziny 13 Jas do teraz spał raz 30 minut i po kapaniu 20 minut tyle co zdazyłam wziac prysznic...
takze sił ma wiecej niz ja po zasypiam na stojaco
pomaga mi mama, maz, posprzataja, obiad zrobia ja jestem cała dla jasia, ale tak na doba sprawe nie mam jak isc do toalety bo tylko go odłoze a jest płacz i marudzenie
do tego w weekend miałam zjazd, kolezanka mi stresciła co i jak i tymbardziej jestem zdołowana ogromem zajec jakie mnie w tym semestrze czekaja...
doba bedzie za krótka zdecydowanie
takze sił ma wiecej niz ja po zasypiam na stojaco
pomaga mi mama, maz, posprzataja, obiad zrobia ja jestem cała dla jasia, ale tak na doba sprawe nie mam jak isc do toalety bo tylko go odłoze a jest płacz i marudzenie
do tego w weekend miałam zjazd, kolezanka mi stresciła co i jak i tymbardziej jestem zdołowana ogromem zajec jakie mnie w tym semestrze czekaja...
doba bedzie za krótka zdecydowanie
reklama
Hej laseczki
Wpadam na chwilę bo jestem wykończona dziś
Laski tak bardzo chciałabym z Wami popisać i być na bieżąco ale nie mam siły. Jestem wypluta jak nie wiem co.
Angel dobrze, że zmieniłaś mnie na tej liście bo faktycznie trochę głupio wyglądałam jak tak wisiałam tyle po terminie
Jednak moja Pani gin nadal się do tego terminu odnosi więc w sumie nikt już nie wie ile Aleks dokładnie tyg ma. Ona twierdzi,że 2 tyg przenosić można więc jest wszystko ok
Wpisałam się na wizytowym co z tym moim rozbójnikiem małym
Wpadam na chwilę bo jestem wykończona dziś
Laski tak bardzo chciałabym z Wami popisać i być na bieżąco ale nie mam siły. Jestem wypluta jak nie wiem co.
Angel dobrze, że zmieniłaś mnie na tej liście bo faktycznie trochę głupio wyglądałam jak tak wisiałam tyle po terminie
Jednak moja Pani gin nadal się do tego terminu odnosi więc w sumie nikt już nie wie ile Aleks dokładnie tyg ma. Ona twierdzi,że 2 tyg przenosić można więc jest wszystko ok
Wpisałam się na wizytowym co z tym moim rozbójnikiem małym