pinula30
Fanka BB :)
Witam. Jaś spi po śniadanku to wpadłam sie przywitac. Karmimy się piersią. Na noc go troche dokarmiam ale to tylko koło 30 ml więc nie dużo. Dzięki temu spi nam po 2 godziny czasem 2 i pół a dzisiaj spał od 4 do 7 Nakarmiłam i pis dalej. A ja będe ogarniac chate bo dziś w planie pępkowe dla dziadków i wujków. Więc mam troche pracy żeby przyotowac jedzenie dla całej świty. Ale myśle że mama mi pomoże.
Jeżeli chodzi o Jasia to wszystko w porządku. Ma troche zimne rączki i stópki nie wiem dlaczego bo w domu mamy koło 23-24 stopni. on szyjke też ma dobrą ani za gorącą ani za zimną. Może to po tatusiu który wiecznie w łóżku ma zimne stopy??
Idę bo musze w końcy posegregowac te ubranka w które już na pewno się mój Książe nie zmieści....
Jeżeli chodzi o Jasia to wszystko w porządku. Ma troche zimne rączki i stópki nie wiem dlaczego bo w domu mamy koło 23-24 stopni. on szyjke też ma dobrą ani za gorącą ani za zimną. Może to po tatusiu który wiecznie w łóżku ma zimne stopy??
Idę bo musze w końcy posegregowac te ubranka w które już na pewno się mój Książe nie zmieści....