Angel.
Zwierzoholik;)
Marusia no to macie z dziadkiem niezłą jazdę Ciężko czasem spokoj zachować - niby to starsi ludzie ale też jednak wciąż myślący i jak tu krew ma nie zalać na takie zachowanie?? Moja babcia mnie tez ostatnio doprowadziła do szewskiej pasji (choc nawet o tym nie wie ) poprost szkoda słów.
Trzymaj sie jakos, wkoncu kiedys to wszystko powino sie jakos nam wszystkim ułożyć..
Mnie tez meczy widmo przeprowadzki i finansów.. i naprawde jak człowiek czeka na tak wazne wydarzenie w zyciu jak narodziny pierwszego dziecka i w tym samym momencie nakładaja sie takie problemy to ciężko. Poprostu jest ciężko :-(
Linka wariatko )) Powodzenia u tego gina!!
A olejku tez bym sie bala- bala bym sie, ze spowodowaloby wydalenie smółki do wód
Trzymaj sie jakos, wkoncu kiedys to wszystko powino sie jakos nam wszystkim ułożyć..
Mnie tez meczy widmo przeprowadzki i finansów.. i naprawde jak człowiek czeka na tak wazne wydarzenie w zyciu jak narodziny pierwszego dziecka i w tym samym momencie nakładaja sie takie problemy to ciężko. Poprostu jest ciężko :-(
Linka wariatko )) Powodzenia u tego gina!!
A olejku tez bym sie bala- bala bym sie, ze spowodowaloby wydalenie smółki do wód