reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Cześć dziewczyny

Próbuję Was nadrobić, ale chyba nie ma szans :zawstydzona/y:. Widzę, że w dniu dzisiejszym żadna nie rodzi, a ja zaglądam co kilka godzin czy jakieś nowe maleństwo jest na świecie :-D

reklama
Last ale znalazłam sposób jak mnie chandra nachodzi jem słodycze - jak to Kamilaedi kiedys napisała - i tak mam już dużą du**** to co będę sobie żałować :-):-):-):-) pilnowałam się całą ciąże a i tak utyłam to teraz sobie odbijam póki mogę :-D:-D

Angel ja mam z moim M od zawsze ten problem ze boli mnie makabrycznie podczas kazdego stosunku i pali po wlasnie i napuchniete mam wszystko tak ze usiasc nie moge!!! Dlatego tez w czasie calej ciazy mielismy 4 razy sex!!! Biedny ten moj chlop ale no nie potrafie sie przemoc bo tak sie boje bolu ze odchodzi mi ochota! A oczywiscie im zadziej to robimy tym bardziej boli, wiec sama sobie kolko nakrecam. Kiedys chodzilam z ta palaca do lekarza i jeden profesor powiedzial ze istnieje taka ala choroba - nocy poslubnej- tak to nazwal- ze nasze flory bakteryjne sa zupelnie nie dopasowane do siebie i po roku powinno sie ustabilizowac, ale my juz chyba 6-7 lat razem i byla poprawa po wlasnie czestych stosunkach ale im zadziej tym gorzej( a ja najczesciej to raz w miesiacu :()

A mnie dzis w nocy cals noc lewa nera szarpala:) ale az tak ze sie budzilam, no i przekrecic sie nie moglam bo kamienie w podbrzuszu i bolalo strasznie. Kurcze podejrzewam ze jeszcze na koniec zapalenia sie nabawilam.

Lina słodycze to ja od poczatku ciazy pochłaniem wielką ilość, dupa również urosła i to +20kg :p no ale jeszcze poki mozna to jem :) bo później to już tylko lekkostrawne rzeczy :pPP właśnie mi przypomniałaś że mam prinsesse orzechowa i kokosowa ide własnie po nie zeby je wszamac :)))

he he agusia w takim razie zobaczymy która pierwsza z nas poleci :p znając mojego pecha to jeszcze przechodze tydzien albo dotrwam nawet do terminu :p

aaa i mogę się pochwalić że odchodzi mi czop po wkładka była cała w śluzie lekko brunatna :))

Gratulacje odejścia czopa;-) kochana nie byłabym taka pewna kto ma większego pecha... Ja do mojego doktorka powiedziałam ze znając życie mimo ze mam rozwarcie to i ak bedzie trzeba poród wywołać ;( bo ja mam właśnie takie szczęście . I maly uparty - napewno po tatusiu :D

Ja pierdziele furii dostane skasowalo mi wielki post nosz (*&^%$% :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie no ręce opadają...

to juz w skrócie :/

Jopal kochana naprewno ta noc wjechala Ci na psychike, ale nie mozesz teraz sie tak blokowac bo akcja zdecydowanie sie u CIebie zaczela :no: Pobolewania brzucha to są SKURCZE! I to uczucie jakby 'jelitówki'- bo skurcze wlasnie dzialaja na cale podbrzusze, jelita przedewszystkim dlatego w parze to czesto idzie z biegunką! Wrazliwsi jeszcze zoladkowo odczuwaja ..
Wiec bol podbrzusza, skurcze, biegunka - to to jest to. Do tego jak piszesz 'nasilenie' sie tego bolu co 10 minut to jest mysle ten skurcz wlasciwy juz, wiec zacznij liczyc dokladnie okresy miedzy tymi nasileniami!
Dawaj znac i spokojnie, tego chcialysmy i juz sie nie da wycofac, akcja zaczyna sie dziac i trzeba isc za ciosem! Po Edzia! :))

Latpetunia bez czopa?? Ejj ja tez chce! No i u Ciebie jak widzisz zaczyna sie juz cos dziac, skurcze , bole podbrzusza sie nie biora od tak z eteru :p

Mata moze u Ciebie pojdzie nagle bez tego calego meczacego procesu skurczowego? Porzadne sprzatanie i kto wie moze wody zgubisz i juz bedzie z gorki :-D

agusia - to juz lada moment :tak: zobaczysz zaraz sie zacznie na calego.. Tez mi sie data 03.03 widziala :dry:

Oj no a ja mialam dzis dwa tak mocne skurcze, ze myslalam, ze sie zaczne drzec :( Boze mój jak to tak bedzie jeszcze mocniej.. ja nie przezyjeeee

Lina bidulo no doczekasz sie doczekasz! :-D

Maria- moze jest cos w tym co mowisz.. Kurczę.. No nic my i tak 'na codzien' zawsze przerywany, a ze potomstwa dalej narazie nie planujemy to w sumie problem z glowy ;-) Tyle, ze teraz ta prostaglandyna naturalna by sie przydala :blink:

Angel a może tak jak pisze Maria - trzeba częściej :-D:-D:-D jak w tej piosence "cztery raz po dwa razy , osiem razy raz po raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz":-D:-D:-D:-D

wiem, że się doczekam :-):-):-) i to już nie długo bo w maksie 2 tygodnie przenosić w moim szpitalu dają :-D:-D:-D:-D także jeszcze w maksie 2 tygodnie :-D:-D:-D:-D

ja tam jutro M zmolestuje - bo dziś to chyba nic z tego nie wyjdzie :sorry2::sorry2::sorry2:

Witojcie kobiałki

u nas ciumciamy...
smyramy sie ze Smarkiem
bo strasznie steskniona jestem za starszakiem..

Ooo Lina widzeze sie "toczysz" .. wyczekujesz godziny zero!! oj ta uparciucha Zuzka
poczytam tyle na ile Synek mi pozwoli:)
buzki i trzymajcie sie dzielnie
a raczaj "pekajcie"

ktorąś coś bierze?
i jak Manta, Nusia porodziły????

Kindzia hej!! :-)
DOmyslamy sie, ze czasu nie wiele.. Pisaj jak bedziesz miala chwile choc ;-)
Szczegolnie w wątku o porodach kiedys jak to dokladnie wygladalo, bo nie zanosilo sie na az tak szybka akcje po twoim ostatnim poscie :-)
No i gratulacje raz jeszcze tak niesamowitej niespodzianki!! Zycie jest niesamowite..

Aha Nusia urodziła :-) A manta w szpitalu czeka najakas akcje ;-)

Lina pewno we wszystkim trzeba sie zahartowac :-D Ale kurde no wczoraj to sie zwijalam z bolu pieczenia przez prawie godzine a to juz jest chore :/ ;(

reklama
Hah Angel
szybko ...to było w szpitalu
w chacie dwa dni "dychałam" z bólu..
ale dało rade..
tylko te krzyzowe.. masakra..

a Ty jak sie czujesz? nadal 2 cm rozwarcia? nic wiecej sie nie dzieje?

Do góry