jopal..no nie wierzę! Coza siksa!!! A własnie, ze powinno sie na takie swiete krowy składać skargi, kazdy olewa sie boi a jednak nie jest to nie wiadomo kto!! Kilka takich pisemek do kogos wyzej i napewno chociaz raz pogada!
Rozumiem, ze do szpitala trafiaja rozni ludzie, trzeba miec silna psyche ..ale juz jak pracuja takie krowy na porodówce czy IP polozniczym to to sie w glowie nie miesci
Jak mnie potraktowano na IP wtedy?? Krwawilam po cewniku co niby nie mozliwe jest a do teraz czucia nie mam w prawym posladku w jednym miejcu od tak chamskich zastrzykow!!
a wrrrrr
Trzymaj sie, zapomnij i skup na rozkreceniu akcji!!
Pinula ja tez nie wierze w to nocne przebudzenie hehe Szczegolnie jak ja siedze minimum do 2 codziennie to jak o 3 przyslowiowej ma sie cos dziac?
Wczoraj pobolewalo, cmilo calutki wieczor, kapiel nic nie ulzyla, potem przytulanko..
I cisza
Ehh niech to juz wszystkim oczekujaco-meczacym sie ruszy no...
Miska mowisz, ze tobie przytulanki poteguja?? Ja bym chetnie pouzywala tego sposobu ale mam maly problem ...nie wiem o co chodzi... mianowicie sluchajcie mnie pali zywym ogniem po spermie
:-( Zwijam sie normalnie z bolu..i smieje sie, ze dobrze, zesmy zaszli po jednym razie bo jakbym musiala tak cykle cale szalec by zajsc to ja nie wiem.. Nie wiem czy uczulona jestem- slyszalam o czyms takim ;/ Porownania coz nie mam, bo maz moj jedyny
Lina wrzucaj kazda wiadomosc od Mini w watek bo szybko przejrzalam co tunia wpisala, wiesci od Mini nie bylo to sie zmartwilam..
A ty sie nie denerwuj, podobno potelepanie sie w samochodzie to drugi sposob po seksie hehe