reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Nie wiem co sie mogło stać ja przez tel mam tylko okienko do tekstu i wyslij.. nie wiem czy coś mogłam zrobić mam nadzieję ze to nie ja ..

reklama
hej dziewczyny
mialam dzisiaj wizyte z mala u okulisty i niejest za fajnie pani doktor niespodobaly sie naczynka w siatkowce malej ;( i musze za 2 tygodnie jechac jeszcze raz tym razem na oddzial mam nadzieje ze mnie tam niezostawia :( zalamalam sie boje sie ze to cos powazniejszego :( co wizyta u jakiegos lekarza to wychodza jakies nowosci a bylo tak dobrze :( ciekawe co mi powiedza 1.03 w poradni neonatologicznej :( juz sie tego boje jeszcze mala zapisalam na rechabilitacje niech ja zobaczy rechabilitantka wczesniakow i oceni tez 1.03 wiec podwojny stres wysiadamnpomalu :(

A nie przepraszam mam moderowanie w tel nie wiedziałam, ale to nie zmienia faktu,ze nie jest tak prosto przypadkiem zamknąć wątek.. no nic zagadka.

Bozenko ojej.. napewno bedzie dobrze.. a ta lekarka coś jeszcze mówiła zejej sie nie podoba ale co moze wskazywać? Trzymajcie sie cieplutko..

Bozienka nie martw się na zapas, często lekarze na wyrost doszukują się chorób żeby nie pominąć czegoś ważnego więc póki co zostaje Ci spokojnie czekać na powtórne badanie i na pewno będzie lepiej mała od początku jest silna dziewuszka.

Uff - nie doczytam Was teraz na szybko - zdrówka dla Kingusi i oby z Kornelką także tylko fałszywy alarm się okazał

Widzę, że po dwóch niespodziankach płciowych niektóre strach obleciał :-D;-) Jak fajnie nie mieć tego problemu :-D:-p

A ja energicznie dziś zmykam (bo nie zrobiłam nic ponadto to co było do południa czyli podłoga dalej straszy brudem, pralka miała wolne - tak samo jak ja - ale zamęczyłam robala :-) taaa daaam!) A teraz idę kąpsiu kąpsiu (pod prysznicem rzecz jasna), a jutro rano nie wiem czy zdążę zajrzeć, bo na 11:00 do urzędu pracy na wywiad w sprawie pracy, a wcześniej musze jeszcze zapasówkę do auta od wulkanizatora odebrać i generalnie na jutro zapowiada mi się ruchliwy dzień, bo po południu z M ZAKUPY i jeszcze chcemy teściową odwiedzić, więc niewykluczone, że w ogóle mnie nie będzie.

Nie martwcie sie - gdybym zaczęła rodzić (tfu tfu tfu), to dam znać sms'em ;-)

Trzymajcie się cieplutko, mam nadzieję, że jak jutro będą porody, to tylko łatwe (Kasiulka np.) ;-)
Papatki :-)

dzieki dziewczyny ale jak czytam o retinopati wczesniakow to asz sie slabo robi :( ona od poczatku chodzi na kontrole wlasnie w tym kierunku z powou wczesniactwa ;( juz sama niewiem niby mala patrzy na zabawki skupia wzrok na czyms ale zawsze jest to jakies pie.... ale ;( ehh zamulam wam tylko watek :(

Bozienka wszystko bedzie dobrze zobaczysz zbadaja malutka i wszystko bedzie wiadomo moze to poprostu falszywy alarm...I nie gadaj takich glupot ze zamulasz watek po to tu jestesmy no!!:-)

K&M co za bzdury pisza w tym necie:) ja doszlam szybciej do siebie po cc niz kolezanki po sn! Po 7h chodzilam i zalatwialam sie normalnie- tylko kaszlec i kichnac sie nie da. Po 4tyg jezdzilam konno, jedno co to ok1-2 miesiace nie powinno sie dzwigac co mnie martwi bo mam 13kg syna.

Ja dzis na usg bylam u innego lekarza niz zwykle i ten stwierdzil ze przyrost masy jest ok -bo wazy 3054g ale teraz sie czepnal kosci udowej ktora jest o 4tyg za krotka:) oszalec mozna co lekarz i co usg cos nowego wykrywaja! Niech juz ona wyjdzie i sie Pokaze bo mam dosc tych lekarzy!

reklama
Cooo wlasnie przeczytalam ze jyz 2niespodzianki plciowe!!!! Jak to sie dzieje w dzisiejszych czasach??? Czy moze mialy dziewczyny tylko 1-3 usg robione???

Bozienka nie martw sie ci lekarze naprawde teraz mega panikuja i strasza- trzeba myslec pozytywnie i bedzie dobrze!

Do góry