reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

he he ja tez do mojego mówię żeby zamiast ksieżniczki to żeby książe nie wyszedł jak sie takie rzeczy dzieja :))) a mój K własnie pojechał mi po zestaw do Macdonalda :))) he he ostatnie grzeszki przed porodem :) bo później to post :))

Angel kochana nie łam się, ja też niestety jestem u kresu sił fizycznie i psychicznie nie wyrabiam, codziennie z tego powodu płaczę i chciałabym już żeby to było wszystko za mną, chociaż okres ciąży to najpiekniejsza rzecz jaka mnie spotkała ale koncówka nalezy do najgorszych :/ jeszcze co innego jakbym miała przypływ energii a u mnie odwrotnie, jestem wrak i flak na maxa i nic mi sie dosłownie nie chce :/

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :-)
ja po Ktg - skurczy brak- wszystko ok - poza tym polatałam po sklepach, schodach i kfc zahaczyłam (pikantne kurczaki może coś dadzą:-D:-D) padam na buźkę dosłownie - oj ledwo, ledwo :-):-):-)

Przez kabelki poprzeciskaj:-D
A co do czucia sie jak flak mam to codziennie i to praktycznie przez caly dzien sie tak czuje czy sprzatam czy leze siedze nie ma roznicy a najgorzej jest jka mam gdzies wyjsc, nie jestem przyzwyczajona do tego zeby chodzic z nogi na noge i turlac sie jak kaczucha zawsze wszedzie szybko a teraz jestem stopowana:-)no ale coz takie sa uroki ciazy tym bardziej koncowki:-)

Lina no i nie wiem czy mam pisac ze super bo chyba nie super no nie:-Dpewnie chciala bys skurczy:-)

Pisałam do Angel i biedna nie może nic zrobić przez tel ale poradziła żeby do IVi pisać i napisałam.Będzie miała chwile to pewnie zajrzy.U mnie cisza skurczy nie ma na razie i dobrze bo do piątku muszę wytrwać.A teraz sobie na Wspólnej oglądam :-)

Tunia no coś by się mogło ujawnić ale dziś to już tak padnięta jestem, że siły rodzic bym nie miała :-D:-D:-D zmykam do wyrka - dobrej nocy Kobietki :-):-):-)

reklama
Do góry