reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

heloł :) ja dzisiaj tez jakies natchnienie miałam:)
Zrobiłam ze 4 prania jeszcze jedno zostało:) sałatke jarzynową :) posprzatałam troszke:) rano z mamą lidla zwiedziłam :)
I juz mi sie nic nie chce :-p jeszcze sobie prysznic walne i ide gnic w łożku :)
Normalnie tak mnie muli dzisiaj do spania niewiem czy ciśnienie czy co , czy pogoda bo sie zmieniła sama niewiem :)

Po za tym spanie mam ostatnio niezłe jak beton :D
Jutro ktg ehhh nie chce mi sie nic :)

reklama
jopal - dziekuje jak nie wiem co :) w sumie racja jak patrzy się na maleństwo które Cie potrzebuje to nie ma wyjścia i wszystko robi się szybciej i nie myśli o sobie tylko o tej kruszynie która nas potrzbuje. Pozycja do karmienia o której piszesz pokazywana była na zajeciach w szkole rodzenia i faktycznie wydawała mi się wygodniejsza niż klasyczna a ze kupiłam rogala do karmianie to powinno być ok po cc czy bez nie.
Ja posprzątałam łazienkę, 2 pranie w pralce teraz musze ogarnąć kurze i zrobić przegląd lodówki bo chyba sporo rzeczy już nie nadaje sie do jedzenia:zawstydzona/y:

Normalnie was dzisiaj nie ogarniam zakręcona jestem :-D
Wkurzające tak leżeć na ktg i maluch pod żebro włazi i boli ,ale wszystko ok wzorowe zero skurczy zobaczymy co będzie wieczorem mam nadzieje że nie będzie powtórki z wczoraj.Pani doktor chciała mi pesser ściągnąć ale mówię że na piątek umówiłam się z lekarzem że mam przyjść 2 marca i że mąż w pracy a poprzednie szybko urodziłam to się śmieje ginka że nie będzie mnie stresować i że jak będzie boleć skurcze czy wody mam się zgłaszać bo pesser nie powstrzyma na tym etapie szczególnie że szyjka się rozwiera i skraca.No wiec grzeczna jestem bo karuzela mi nie przyszła jeszcze komoda ma być w środę w piątek mają mi blat zamontować na pralkę a w piątek mam się stawić na 12 do szpitala hmm a i zamówiłam jeszcze pojemnik na pieluszki.
Vill- jak wróciłam do domku to jeść mi się odechciało wmusiłam w siebie kaszkę :-) Jak ja ci zazdroszczę tej energi normalnie jak czasem czytam to jesteś niesamowita skąd te siły bierzesz.
Tunia- i jak tam prasujesz :-)
Dziewczyny do której mogę spisać jak coś numer ??A i gg mam w tel :-)

monika ja juz skonczylam prasowac kolo 15:-)nawet juz te ciuszki pochowalam co poprasowalam:-Dmozesz do mnie spisac numer i w razie co pisac:-)

nusia powodzenia z prasowankiem :-)

I mnie gdzies muli ale na kawe to juz chyba za pozno chyba pojde wezme jaki prysznic ubiore sie w cieplusia pizamke i wleze pod kolderke:-D

tunia no chyba ze tak:)
wiecie co tak czytam o tych niespodziankach i sie zastanawiam czy tam Leona czasem nie ma:)co prawda Tosia pokazala kobiece walory:)i wszystkie tyle czasu przed terminem rodza, ktora urodzi o czasie ew przenosi?

reklama
Ewstra ja też się zastanawiam czy Dusia nie wyskoczy nagle z siusiakiem :-D Chyba bym ucięła :-):-D:-D:-D

Tunia na dobrą kawkę nigdy nie jest za późno ;-)

Do góry