reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ja jestem juz dzis w spa wizyta mega szybka byla bo cisnienie i mocz dobry a tutaj widze popijacie jakies mikstury hmmm no ja tam nic nie pije dziecie moje ma siedziec jeszcze ze 3 tygodnie :)
tunia a prezent dla taty na urodziny to super sprawa

reklama
Ewstra moje malenkości też niech siedzi jeszcze minimum dwa tygodnie - ale te mikstury ponoć ułatwiają a nie wywołują poród więc liczę na to że hop siup i będzie po wszystkim :-D

mini podobno 2 porod to polowe szybciej idzie jak 1 , i smiac mi sie chce bo mam kilka znajomych,ktore wjechaly na porodowke i w przeciagu 2 h mialy dziecko na rekach:)a znajoma co rodzila 1 dziecko 30h teraz rodzila tylko 6:) ja juz nie wiem na co sie nastawiac , moze byc sm moze tez byc cc

ajako- witaj w domku

Inamorate- jeszcze kilka dni i usiadziesz. moja szwagierka meczyla sie tydzien. mogla tylko stac lub lezec.

Amandla- super ze mała rosnie jak na drozdzach. I jeszcze masz czas na wymyslne obiady. zazdroszcze.

Ja nadal prasowania nie ruszylam, polozylam i chwilke podrzemalam.... tak piszecie o tych obiadach...w sumie musialabym cos upichcić- ale pomysłubrak poki co.

TUnia jak twoje prasowanie? bo moje caly czas patrzy na mnie :-D:-D

Ewstra no właśnie znajoma która niedawno rodziła mówiła żebym się nie nastawiała na łatwiejszy i krótszy poród :blink:, Moja siostra też nie miała krótszego więc to chyba trochę loteria ;-) A wspomóc nie zaszkodzi chyba skoro to ziółka :-D

Nusia no i przypomniałaś mi że prasowanie mam do zrobienia :dry::-)

A jutro M ma wolne i zaplanowaliśmy sobie dzień szlafroka :-D Nic nie robimy tylko leżymy w łóżku i oglądamy filmy ... Bo już niedługo nie będzie to za bardzo możliwe :-)
Tylko chyba losy będziemy ciągnąć kto pójdzie zaprowadzić Borysa do przedszkola :-D:-D:-D

Ale macie dziewczyny wene do pisania :)) ja chwile sie zdrzemnęłam, teraz zasiadłam do kompa no ale trzeba by było zacząć coś robic bo masakra znów zleci a nic sie nie zrobiło :p
zazdroszczę mamuśką które mają swoje maleństwa już przy sobie, ja się mojego doczekac nie moge, niech juz wyłazi na ten świat :DD

A ja sobie leze na kt tetno malego super głodna jestem nic nie zjadlam ciekawe czy dotrwam do marca.Wiem ze bedzie bolec bo wczoraj przez caly wieczor zwijalam sie z bólu a co to bedzie przy porodzie.

Mini55 sama położna stwierdziła, że nożyczki były tępe o matko jak się darłam na samą myśl mi słabo:szok: ale grunt, że żyję i mam już mojego Skarba :)

reklama
nusia wlasnie skonczylam:-Dnawet drugie pranie powiesilam:-Dale jestem wykonczona....niby nic takie nie zrobilam a nawet nie mam sily schowac tyc ubranek poprasowanych:-)

Do góry