reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Monika spokojnie - musi być wszystko ładnie - napewno sie jak zwykle pomylili :wściekła/y:
Mini ja też po tej herbatce miałam schizy - ile dziennie będziesz pić??? ja 5 kubeczków wczoraj wypiłam :-D:-D:-D a na moim wiesiołku nic o ciąży nie piszą - są to dokładnie - kapsułki zimnotłoczony olej z nasion wiesiołka ... biorę 6 kapsułek dziennie po 500mg :-):-):-)

Ciebie paciorkowiec a ja go w ogóle nie miałam - bardzo szybko się zorientowałam... a ja będę prześladować dziś znów M - najpierw na zakupy ma mnie zawieść a potem ma znów wieczór przekichany :-):-):-) wczoraj dzieciak się na działce narobił i jeszcze ciężki wieczór o 21:30 już mi padł spać :-D:-D:-D:-D

reklama
Wrócilismy do domku!!!!!!
Jestem mega, megaaaaa szczesliwa!!!!

Doris- male syneczki sa super, extra mowie Ci ;-):-D

laski, of course nie nadrobie Was, nie wiem na ile starczy mi czasu na zagladanie, bo uczymy sie 'cycusiowania' i malutki wisi prawie non stop, tak zalapal, tzn. tak mu sie spodobalo, ze ledwo co da sie oderwac, a ze ja nie mam za duzo pokarmu, to na razie zalezy mi, zeby sobie wisial i ciagal, mam nadzieje, ze sie naprodukuje!

doczytalam tylko, ze Kindzia miala mega kinder niespodzianke, szok :-D
no i widze, ze Lina dalej w dwupaku, fiu fiu...tak jak pisalysmy, ze przez to zatrzymywanie, jeszcze przenosi :-D

aaa po CC masakra, strasznie dochodzilam do siebie, napisze w wolnej chwili na porodowym.

teraz juz spadam do mojego cudenkai bede monitorowac Wasze szczesliwe rozpakowywanie sie!!

Lina nie miałaś robionego paciorkowca - czy źle zrozumiałam

ajako WITAJCIE - pewnie że małe syneczki są cudowne :-D:-D:-D

Ajako witajcie - super, że jesteście w domeczku...

Mini tzn miałam - i on źle wyszedł miałam podane antybiotyki ale już powtórzony nie był - zapomniałam o tym :sorry2: i u mnie to sprawdzali w badaniu na stopień czystości pochwy a nie tak jak piszecie o różnych sposobach pobierania tego :sorry2:

Mini na mojej też tak pisze -ale doszłam do wniosku, że 2 razy dziennie to ja ją mogłam od 37 tygodnia pić a jak zaczęłam w 39 to trza dawkę zwiększyć - poza tym mi mega smakuje a położna stwierdziła, że krzywdy mi nie zrobi :-D:-D:-D:-D

reklama
Mini55 no nacieli i to tak konkretnie oj czułam to czułam a teraZ to wszystko na stojąco boje się usiąść mam nadzieję że jeszcze kilka dni :-D:-D

Ajako witajcie w domku :tak:

Do góry