reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Lina u mnie tez pustki totalne no więc chodzę i szukam co by tu w szamać - bo ja (tunia) do tych wiecznie głodnych ostatnio właśnie należę ;-) A na zakupy jutro dopiero - pod warunkiem że wypłata M dotrze.

lastpetunia no wiadomo, że jak mus to mus (i się bronić nie będę jak trzeba), co nie zmienia faktu, że pewne techniki mnie przerażają :sorry2:

A przed chwilą doświadczyłam po raz pierwszy tej słynnej próby sforsowania przez dziecię pępka :szok::baffled::dry: No za przyjemne to nie było, ale poszliśmy umyć auto i jest ok :-)

reklama
A ja nie jem dla odmiany prawie wcale - jakoś po tych moich rewolucjach żołądek się chyba zmniejszył i tak to jest teraz....

Juz po gimnastyce w wannie jestem - jadę na ktg a przy okazji jeszcze do swojego gina na parę słów i co by mnie na fotel po tych plamieniach nie posadził się przygotować musiałam :-D:-D:-D:-D

A ja czekam na swą wypłate w pt miała być a tu cisza i spokój :-D:-D a kasiorki brak :sorry2:

Witam!
a to nie maluch wypina pupę? Bo mnie czasem boli jak maluch sie wypina, ale brzuch dookoła miękki nadal - jak najpierw napina sie na górze a potem czujesz spinanie całego brzucha to wtedy na bank skurcz :tak:

raczej nie... bo jak mały wypina pupcie to mam brzuch krzywy na wysokości pepka, może trochę wyżej.... tu gdzie mi tak twardnieje i boli to czasem noge wystawi zreszta brzuch jest wtedy twardy na całej szerokości u góry.... a takiego szerokiero tyłeczka to moje dziecie raczej nie ma.... :p

mam od męza nakaz posprzątania w dokumentach żeby zając czas do 17 dopóki nie wróci... dopiero wtedy moge rodzic.... :p

nusia ja widze ze my dzisiaj obydwie walczymy z prasowaniem:-Djak narazie to siedze i sie przygladam tylko na to pranie:-D

reklama
A mi się nic nie chce - powinnam posprzątać a od rana siedzę przed komputerem :dry::dry:może żebym wiedziała, że jak pójdę do szpitala to tak jak wyjdę w taki sam porządek wrócę - ale u nas ma byc malowanie jak mnie nie będzie... to co za sens każdy kąt czyścić????

Do góry