reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Lina u mnie tez pustki totalne no więc chodzę i szukam co by tu w szamać - bo ja (tunia) do tych wiecznie głodnych ostatnio właśnie należę ;-) A na zakupy jutro dopiero - pod warunkiem że wypłata M dotrze.

lastpetunia no wiadomo, że jak mus to mus (i się bronić nie będę jak trzeba), co nie zmienia faktu, że pewne techniki mnie przerażają :sorry2:

A przed chwilą doświadczyłam po raz pierwszy tej słynnej próby sforsowania przez dziecię pępka :szok::baffled::dry: No za przyjemne to nie było, ale poszliśmy umyć auto i jest ok :-)

reklama
A ja nie jem dla odmiany prawie wcale - jakoś po tych moich rewolucjach żołądek się chyba zmniejszył i tak to jest teraz....

Juz po gimnastyce w wannie jestem - jadę na ktg a przy okazji jeszcze do swojego gina na parę słów i co by mnie na fotel po tych plamieniach nie posadził się przygotować musiałam :-D:-D:-D:-D

A ja czekam na swą wypłate w pt miała być a tu cisza i spokój :-D:-D a kasiorki brak :sorry2:

Witam!
a to nie maluch wypina pupę? Bo mnie czasem boli jak maluch sie wypina, ale brzuch dookoła miękki nadal - jak najpierw napina sie na górze a potem czujesz spinanie całego brzucha to wtedy na bank skurcz :tak:

raczej nie... bo jak mały wypina pupcie to mam brzuch krzywy na wysokości pepka, może trochę wyżej.... tu gdzie mi tak twardnieje i boli to czasem noge wystawi zreszta brzuch jest wtedy twardy na całej szerokości u góry.... a takiego szerokiero tyłeczka to moje dziecie raczej nie ma.... :p

mam od męza nakaz posprzątania w dokumentach żeby zając czas do 17 dopóki nie wróci... dopiero wtedy moge rodzic.... :p

nusia ja widze ze my dzisiaj obydwie walczymy z prasowaniem:-Djak narazie to siedze i sie przygladam tylko na to pranie:-D

reklama
A mi się nic nie chce - powinnam posprzątać a od rana siedzę przed komputerem :dry::dry:może żebym wiedziała, że jak pójdę do szpitala to tak jak wyjdę w taki sam porządek wrócę - ale u nas ma byc malowanie jak mnie nie będzie... to co za sens każdy kąt czyścić????

Do góry