reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Lina nie ma najmniejszego sensu przynajmniej tak mi sie wydaje:-)ale pamietaj ze mowie Ci to ja leniuszek:-D
Trzymam kciuki za KTG co by skurcze byly:-D

Dziewczynki ja mam pytanie do Was w czym Wy trzymacie te malusie skarpetki???Bo normalnie trafia mnie jak je poloze normalnie w szufladzie a one sie rozsypuja chyba zrobie tak ja wsadze w jakis koszyk i dopiero wtedy schowam do szuflady no nie???

reklama
Tunia ja skarpetek nie masz az tak duzo wiec na razie leza na poleczce. Ale mam zamiar kupić jakiś koszyczek i do szafki wsadzić:-)

Lina- nie oplaca się sptrzatac. ty się napracujesz a potem i tak się zakurzy:p ale jak chcesz rodzic to sprztaj:-)

Tunia ja leń do kwadratu jestem jeśli o sprzątanie chodzi :-D:-D a ktg dopiero o 15:00 :sorry2::sorry2::sorry2: ja skarpeteczki trzymam w jednorazowych torebeczkach - takich sniadaniówkach - wydaje mi się , że tak jest najlepiej...

No wlasnie ja mam tyle tych skarpet ze mogla bym Was wszystkie obdarowac i jeszcze dla mnie by zostalo:-DPowsadzam w koszyczki albo tak jak Lina w woreczki:-)

hej .. fajnie jak tak dużo piszecie :-)

Ivi Tymek bardzo się buntuje ?? Ja się chyba tego najbardziej obawiam ....

Lina , Manta spoko loko cały tydzień wam został do terminu :-) choć na tym etapie to już zdrowy rozsądek przysłania burza hormonów :-D

Tunia 21 marca to super data - pierwszy dzień wiosny - ja bym mogła tak urodzić :tak:

alicja Gratuluje

Kasiulka trzymam kciuki - zdawaj relację - będziemy czytać z wypiekami na twarzy :-)

Inamorate aż tak dał Ci poród popalić ?? :sorry2: Byłaś nacinana ?? To pewnie od tego to krocze boli ??

A ja zakupiłam liście malin i ten wiesiołek ( czemu na moim wiesiołku pisze żeby nie zażywać w ciąży ??? :dry:) Herbatka w smaku całkiem niezła - choć mam trochę schizę że przez to niedługo urodzę :-D:-D Już nawet twardnieje mi brzuchol ...
A mnie wczoraj bolało podbrzusze :sorry2: Dziwne to dla mnie bo przed pierwszym porodem nie miałam przepowiadających , a teraz co wieczór coraz mocniej boli :dry: i tylko ten paciorkowiec mnie prześladuje ...:-D

monika bedzie dobrze tylko sie nie stresuj bo to jeszcze gorzej dla malego.

mini juz doczytalam:-)wiesz co ja czekalam 3 dni lekarz mi mowil ze czeka sie do tygodnia ale mysle ze po 3 dniach mozesz smialo dzwonic i pytac zeby nie latac na darmo:-)

reklama
Tunia no tak mi lekarka mówiła - idę w czwartek na USG to zapytam czy już jest - choć skoro w laboratorium do którego wysyłają próbki mówili że 7 dni roboczych to może tak być faktycznie ... zobaczymy ...

A co się dzieje jak się nie ma wyników ?? :sorry2:

Do góry