reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

wiesiołek chyba w aptece, tak to sa kapsułki
a liscie w zielarskim, herbatka/napar do picia

jak sie lepiej poczuje to sobie po to podskocze

reklama
To ja sobie w poniedziałek kupię - będę u lekarza to podskoczę do zielarskiego :tak: Akurat będę trzy tygodnie przed więc zdąży zadziałać :-)

Kindzia no i o to chodzi ale z ziółkami jest tak że trzeba im dać czas na działanie - więc akurat dwa - trzy tygodnie :tak:

no własnie dziewczyny tez mi tak pisałay zeby dwa-3 tyg wczesniej

za wczesnie tez nie mozna bo na kazda działa inaczej i moze ktoprejs wywołac porod jak zacznie pic i brac wisiołek
(a to oleje jakies tam sa) np po 32 tc
ale za pozna tez zle bo jedna trzeba czasu zeby zadziałała jak to ziołka

no i podobno po wypiciu takiej herbatki dziewczyny miewały bole takie deliktane miesiaczkowe..

nie wiem czy zadziała
ale nic lepszego nie znalazłam

a nie mam siły na mycie podłóg, wieszanie firanek, na sprzatanie ogolnie

cześć laseczki
dziewczyny powiedzcie mi proszę o co chodzi z Atan? ona miała się stawić w szpitalu i co, zdecydowali o wywoływaniu tak po prostu? biedna..

u nas "sielanka" - młody chory i marudny, ma czas do jutra i będziemy włączać antybiotyk. Mała póki co śpi całkiem nieźle, ale dziś po południu spała przy mnie bo sama w łóżeczku nie chciala...
ogólnie poziom zmęczenia wzrasta z każdą chwilą :)

Widzę że u was przygotowania do porodów pełną parą.. życzę aby każdej poszło szybko i bezproblemowo! :)

No własnie Ivi
.........
i widzę ze masz niewesoło............
..
no ja własnie sie zastanawiam kiedy sie wyśpie....
tak porzadnie.... normalnie.
ani teraz .. bo brzunio...
ani jak sie urodzi Kornelio...bo jeść!!!

no to mamy nowa dzidzie:)
ja wyslalam swojego po jakies jadlo na wynos no nrmalnie mam ochote na cos co prawda nie porafilam powiedziec co dokladnie haha

Ostatnia edycja:
Ivi zdrowka dla synka zycze :) mala sie musi przyzwyczaic mi tez tak czasam niechciala spac w luzeczku :) oby ci spala jak najwiecej :) a z atan zaczely saczyc sie jej wody miala skurcze ale rozwarcie niepostepowalo wiec na cc poszla wiadomosci w wiesciach ze szpitala :)

reklama
No to nastenpna dzidzia sie nam urodziła:-)

Ciasto zrobione, łazienka umyta, ale do prasowania nawet nie podeszłam..... teraz czas na jakiś filmik z meżem i do łózka:-)

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Do góry