reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

no to ja mam w chacie błysk.... nawet fugi w łazience wyszorowałam... :p
na głowie nowy kolor, nóżki ogolone i nie tylko... PAznokcie obcięte.... Ciałko nasmarowane balsamem po uprzednim wypeelingowaniu całęgo ciałka, maseczka na twarzy też była..
Teraz wysłałam meża do sklepu po pepsi i chipsy (ostatni raz jedzone przed planowanym karmieniem) pomaluje jeszcze paznokcie i będe czekac na poród... :p

Ciekawe tylko jak długo przyjdzie mi czekac heheh

reklama
łomatko na końcu ja jeszcze cesarką zakończyli:-(...no ale wazne zeby dziecko urodzilo sie zdrowo!

Co to są te piekielne kłócia w macicy na dole-jakby mały walił główką w samą szyjkę-też tak macie?

Kindzia jak Cię będzie dłużej trzymać to chyba do lekarza lepiej idź .....
A liście malin podobno straszne świństwo w smaku .... Wypróbuj i daj znać może też sobie kupię jak będzie się dało przełknąć :-D

Biedna Atan najpierw się wymęczyła skurczami a teraz się wymęczy po cesarce :confused2: Chore to wywoływanie :baffled:
Mam nadzieje że już Amelkę ma przy sobie :sorry:

Villandra Mój jak by mógł to by siedział w domu ... Lubi z nami być - ale w sumie taka fucha nam dobrze zrobi - podreperuje trochę budżet domowy no a przede wszystkim on lubi takie roboty domowe :-)

Pinula intuicja mi mówi że niedługo będziesz czekać :-)

Ja też dziś nóżki oporządziłam :-D

ja dzis nie do zycia jestem.... brzucho boli od rana raz mocniej raz slabiej... burdel w chacie, a ja sily ruszyc sie nie mam........

Ktos wiec co z Atan?

sorki ze tak o sobie tylko ale jakos mi weny dzis brak......

Wrocilam z miasta i szybkich zakupów i musze szybciutko nadrobić, bo biore sie za pieczenie a'la tortu na 30 stke przyjaciolki a potem sprztanko i prasowanko.

Atan- trzymam kciuki ale nie spodziewalam sie cesarku i niej.

kamilka- zoabczymy czy u mnie te sprztaania cos pomoga..... dzis sie widziałam z szefem i powiedzial ze mam rodzic dzis ( bo moj dopieor teraz w poniedzielk idzie doo pracy) albo za tydzien w czwartek wieczorem( bo zaczyna urlop)

kindzia- oj wspolcuje tych wymiotów. Ale prawdopodobnie dzidzia chce juz wyjsc:-)

villandra- dobrze ze szwy zdjete, ale w sumie ciezarna to bez kolejki powinni przyjac. A co do wanny ja mam po bokach takie dwa uchwyty ktore pomagaja wstac z kucka:-)

Kamila jak nie masz siły to nie rób nic ... poczekaj na energię . :tak:
Atan - już pewnie po cesarce skoro koło 17tej ją wzięli

MaMicurina chyba praktycznie wszystkie mamy do klucie w szyjce:-)

A i u Liny wszystko ok mowila ze zajrzy pozniej, a jak nie to pewnie jutro sie odezwie:-)

Ostatnia edycja:
Dalej padlina
mnie to chyba Smarku sprzedał wirusowke-trzydniowke
przeciez od tygodnia siedzi w chacie z tym ze on tylko biegunka
a jak ma gratisy do tego

Atan pewnie juz po

.........................
po cc to jednak blizna ciągnie stasznie,
te szwy, człek pocięty, nie tylko skora ale i środku,
każda warstwa.. to jednak rana i operacja jest
...............
fajnie ze zna sie termin i wie kiedy dzieciak przyjdzie ale potem gorzej dojść do siebie
a co komu pisane wyjdzie w praniu..
mój młody sie podduszał wiec ja byłam zadowolona ze szybko zdecydowali mnie wziaśc na stoł...

a ten napar z liści malin to nie wiem czy niedobry taki
i wisiołek do łykania 2 razy dziennie
dziewczyny pisałay ze jak sie bierze systematycznie,
własnie juz teraz to fajnie przygotowyuje szyjke do porodu, no i skurcze/parte mniej bolesne..
ale pewnie tez nie na kazda działa tak super..

........................................

Ostatnia edycja:
villandra- dobrze ze szwy zdjete, ale w sumie ciezarna to bez kolejki powinni przyjac.

To by najpierw jeszcze musiał tam ktoś w ogóle przyjmować :-D:crazy:
A tu drzwi od gabinetu zamknięte na głucho i nawet nie ma gdzie iść się poskarżyć czy zapytać czy ktoś łaskaw... Dopiero jak zaczęły się "procesje" personelu między gabinetami (do tego pustego co chwilę też się ktoś dobijał), to udało się trafić na "właściwą" osobę i coś w końcu ruszyło :cool:

A na drzwiach wywieszka, kto poza kolejnością czyli dawcy krwi i szpiku, kombatanci oraz osoby represjonowane - o ciężarnych ani słowa :no:

Dobra kobitki - ja dziś zasypiam na stojąco, więc zmykam spać - dobrej nocy wszystkim życzę ;-) Mam nadzieję, że rano zastanę wieści o Atan i Amelce całych, zdrowych i wypoczywających spokojnie.
Któraś ma zamiar rodzić zamiast spać? :-p;-) Się przekonamy, bo kilka w kolejce stoi...
Do jutra kochane :-*

reklama
Kindzia a ten wiesiołek to w tabletach ?? Gdzie moża takie coś kupić - bo te liście malin to chyba w zielarskim ???

Do góry