reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel nie wiem co to za żel ale u nas jest chyba taki który zmiękcza i pomaga rozwierać się szyjce ... A oksy to sztuczny hormon - który wywołuje poród ...
I o ile rozumiem podanie go jak akcja nie postępuje - a już zdecydowanie się zaczęła ( np jest 5 cm rozwarcia i nie idzie dalej albo wody odeszły ) lub jak trzeba przyspieszyć poród bo z dzieckiem jest coś nie tak - tak nie rozumiem podania jej tylko po to żeby ktoś "już" urodził ...
:confused2:

reklama
Mini, a myslisz, że ja wiem o co im chodzi. Mój lekarz chce żebym juz była w szpitalu, cos mu się nie podoba, ale czy w szpitalu stwierdzą to samo to juz inna historia. Mi to sie juz nawet myslec o tym nie chce bo tylko sie stresuję. Serio po prostu chciałabym zeby mała stwierdziła, że to już bo mam dość tego wszystkiego.

Ostatnia edycja:
nefi porażka z tym szpitalem - ja tego nie ogarniam ... A Twój ginekolog pracuje w jakimś szpitalu ?? Może przyjął by Cię na oddział bo skoro uważa że jest taka potrzeba to koledzy nie odważyli by się pewnie tego podważać :sorry:

nefi ręce opadają :eek: Nie dziwię się że jesteś zła i masz wszystkiego dosyć ...
Trzymam kciuki żeby Cię przyjęli na oddział i w tym czasie dzidziuś chciał wyskoczyć :-) Było by idealnie - nie martwiła byś się przyjęciem a oni by Cię nie mogli odesłać :-D

Mini mąz ma mi kupic piłke :-D:-D:-D:-D, to sprawdzimy skuteczność. :-D:-D Swoja droga idealna jak plecy bola, a ja ostatnio juz troszke dogorywam,

No więc mam zamiar porobić to samo bo sprzatanie na mnie nie działa, wręcz jest odwrotnie, ja szaleje ze ścierami, a mi tutaj skurcze zanikaja:eek:, normalnie odwrotnie wszystko jest.

reklama
Do góry