reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

No jest net :crazy: ;-)
Ten mój chomik bedzie mottem jeszcze długo po ciązy pewnie :-D

ivi cudowne wieści!!! Trzymajcie sie dziewczynki :-) :-)

Kindzia odpscila, bardziej ją zajela moja wielka macica i mozliwosc rychlego porodu ;)))

Ewstra powodzenia!!

reklama
Lina nie Ty jedna zostałaś z zielonym światłem przecież numer 1 to Atan, ja też miała juz dawno zielone światło i co d..a zbita. Lekarka powiedziała, że jak nie urodze to 1 marca mam być po skierowanie do szpitala (a najpóźniej w ten weekend co był miałam urodzić) i pewnie tak się skończy a ja bym tak chciała z marszu iśc, urodzić i szybko wracać do domku do mojego starszaka bo to mi cały czas spędza sen z powiek, że będe go musiała na długo zostawić.

Ina mega GRATULACJE, i oby teraz szybko do domku.

Ivi super, że już do domku.

Ostatnia edycja:
witam jeszcze michal nie wie ale dostalam skierowanie do szpitala a niechcialam miec paniki kolo siebie
wink2.gif
niestety nie badal mnie lekarz ale nie podobalo mu sie bicie serca dziecka mowil cos o trachokardi czy cos i niepodobalo mu sie moje cisnienie bo mialam 150/100 a i jeden skurcz sie zlapal na ktg
wink2.gif
wiec dzis jak zjem sniadanko do konca powiem michalowi i pojedziemy do szpitala
wink2.gif
wiec bede dawac znac jak mnie na odzial przyjma i co oni powiedza itd
wink2.gif

a i na staraczkach beda wiesci na bierzaco bo tam kumpela bedzie pisac ;-) https://www.babyboom.pl/forum/stara...raz-pierwszy-42617/index1514.html#post8242197

przez tą pogodę nawet nie wiem kiedy przysnełam....

Inamorate- super ze juz po wszytkim. Gratulacje:-)

Lina- czekamy razem:-)

ivi- super ze już dziś bedziecie w domku:-) rodzinka w komplecie.

Ewstra
powodzenia w szpitalu...ktg nic nie szkodzi dzidzi. JA wczoraj w spziatlu spedzilam 3 godz. dobrze ze mąz dal mi czekoladę bo bbym umarla tam chyba...

kindzia- nie przejmuj się gadaniem ludzi. brzusio nie ejst wcale taki duży tylko zgrabniutki:-)

Zdjęc jeszcze nie mam ale dziewczyny pewnie odpoczywaja:-)
Jak tylko cos dostane zaraz wstawie:-D
ivi super wiesci:-)
kindzia nie przejmuj sie brzusio masz cudny a reszta niech sie pałuje(haslo inamorate):-D:-D:-D

Lina fajnie że wyniki nie tragiczne , powtórz tylko pamiętaj o środkowym strumieniu :-D
No i nie jesteś sama bo i Mata czeka i Atan i nefi :tak: i jeszcze kilka innych :-)

Bozienka ale Ci się zebrało na raz ... Oby szybko przeszło ....

Doris przepraszam , rzeczywiście chodziło mi o Ciebie a napisałam ajako - jestem ostatnio mega rozkojarzona :rolleyes2:

ivi
fajnie że już wychodzicie - czekamy na Was :tak:

Ewstra to masz pecha z tymi bólami przepowiadającymi że tak Ci doskwierają ... A okresy też masz bolesne ??

Atan trzymam kciuki za Ciebie i Amelkę ... Dawaj znać na bieżąco ... :tak::tak:

U nas dziś wczesno-wiosennie . Deszcz i mocny wiatr ... ale jakoś tak przyjemnie się oddycha tym ciepłym już powietrzem ... od razu człowiekowi jakoś lepiej jak za rogiem wiosna :-)
Dziś przygotowałam cały fotelik i ubranka na wyjście - zafoliowałam i schowałam w szafie przed kotem :-) W następnym tygodniu już chcę torbę zapiąć na ostatni guzik i przygotować M listę co i jak ma zrobić przed naszym powrotem ... Coraz bardziej zaczynam się ekscytować :-D:-D:-D

Dzień dobry

Nie wiem co się dzieje,ze mną ostatnio ale zupełnie nie mogę się skupić i skoncentrować. Coś czytam a zaraz i tak zapominam, która co nasmoliła

Inna jeszcze raz gratuluję
Ivi fajnie,że już z maluszkiem do domu możecie iść, daj znać jak jak wypoczniesz
Doris zdrówka kochana
Lina widzisz i wszystko ok, nie potrzebna była panika
Atan kciuki trzymamy

Idę się zaraz do wanny wrzucić na chwilę, a potem na USG zmykam, tak bardzo nie mogłam się go doczekać

Ivi super, że wychodzicie :tak:

Atan kciuki zacisnięte - może się w końcu coś ruszy :tak:

Atomówka udanego usg :-) i podziwiam, że masz odwagę do wanny wchodzić - u mnie wanna niedostepna od 5/6 miesica z Dobrusią (po tym jak utknełam i nie mogłam wyjść :zawstydzona/y:) - teraz na szczęście prysznic, więc daję radę ;-)

a ja na obiad sobie dogodziłam plackami ziemniaczanymi i teraz coś mnie mdli :dry:

reklama
Do góry