reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Cześć wszystkim nie wytrzymałam i zaglądam jutro egzaminy ale nie ważne.
Gratuluje Ivi Inamorate Ajako :-):-):-)
Idę zobaczyć maluszki i zmykam się uczyć dalej
:-)
Zdrówka dziewczyny i nie mam kiedy przeczytać która w szpitala i co u was nadrobię po weekendzie.
Wiec trzymam kciuki za wszystkie miłego wieczorku :-)

reklama
jestem:) widzialam synka mojej znajomej jaki kropek z niego serio:)zalatwilam sobie ta maszynke Tensa bo skoro mam szanse na sn to moze sie przydac jak nie to trudno, jestem tak glodna zjem konia z kopytami
kinidzia:):):)su[per haha
mini ja mam okres bezobiawowy czasem tylko mnie cos zaboli ew plecy , no ale polozna mowi dasz rade wytrwasz

ewstra chwal sie skad zalatwilas TENS ? slyszalam ze dobra sprawa
:tak:

Fajnie tu coraz spokojniej, coraz mniej nas pisze... dni tak szybko mijają i za chwilkę będziemy tylko pisały która karmi, która w nocy sypia, jak się dzieciaczki chowają... jak ten czas szybko minął...

Monika- powodzonka na jutrzejszych egzaminach...
tunia- ładne masz weny na sprzątanie, ale ja też usiedzieć nie mogę, już się zastanawiam co jutro robić
nusia- mniam czekoladka pycha, też bym cała zjadła, ale jak pomyślę co na to mój cukier ;/ ehhhh
pinulka- a Ty na kiedy się szykujesz? bo też widzę termin się zbliża ;D

Ostatnia edycja:
Ewstra ja też sobie to zakupiłam ale nie jestem pewna czy to dobre... wczoraj podłączyłam do prądu... wybrałam program pregnancy i wydaj mi się że mnie to za mocno trzepnęło :szok: muszę dopytać położnej, może w czasie skurczu to działa ale boję się go wypróbować teraz...

agusiakemisia ja zakupiłam na ebay, nowy za 20 funtów to tyle co wypożyczenie...

agusia z bootsa i mathercare mozna wupozyczyc ja znalazlam fundacje i zaplacilam 20f za wypozyczenie
abed tam mozesz sobie podkrecac im silniejszy bol tym mocniej ja podkrecasz
znam kilka osob ,ktore z tym rodzily i same dobre opinie

patka urodziła przed południem córkę - szczegóły w SMS. / wieści ze szpiala (sms...)

Gratulacje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patka urodziła? Gdzie to, ja znaleźć nie mogę

Ja jakoś się mega zmęczyłam wizytą u lekarza, wróciłam zmęczona jak bym w kopalni pół nocy pracowała
Ale postanowiłam dziś chyba poprać kilka rzeczy, akurat przez noc wyschną a jutro wyprasuję
Sama pewnie bym się nie zmobilizowała, ale mój chodzi i panikuję,że nie zdążę potem
A ja ciągle wyluzowana i do porodu się nie śpieszę, tzn inaczej chciałabym JUŻ ale czuję,że mój pączuszek wcale się jeszcze nie wybiera i będzie siedział jeszcze długooo

Ewstra ja wzięłam na najniższy poziom i wydaje mi się że jest silne... może jak masz skurcz i czujesz ból to pomaga... no nic muszę się pobawić jeszcze...

atomówka na wieściach szpitalnych - przed chwilką dostałam sma'a ;-) No Twój Alusiek to ma jeszcze trochę czasu, a Tobie zleci on na pewno szybciutko :tak:

Ja idę M pokibicować przy kładzeniu paneli, a jutro z rana wybieram się do miasta (trzeba zdjąć szwy z oka zanim znikną całkowicie jak ta moja szrama - nie ma ani śladu), więc pewnie zajrzę dopiero po południu.
Nie piszcie za dużo, co by się doczytać udało :rofl2:

Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązania tych, do których ma należeć dzisiejsza noc, a pozostałe nich sobie smacznie śpią :happy:

reklama
jestem w domu!
szczegóły.. innym razem - na razie padam na pyszczek ze zmęczenia.. W każdym razie - oba dziecie śpią w swoich łózeczkach (ciekawe jak długo..) a ja lecę wykorzystać parę minut "wolności" :baffled:;-)
gratulacje dla noworozpakowanych!!

Do góry