reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

hej dziewczyny,

przepraszam, ale tylko w sumie wpadam i czytam pobieżnie, coś ja mam spadek formy psychicznej i generalnie mam dołeczek.

super, że iny Hania juz na świecie.
Kasiulka czeka na akcje porodową, trzymam kciukaski żeby szybko poszło.
Ewstra nie stresuj się KTG to nic maluszkowi nie szkodzi, a wiesz jednak lepiej jesli Cię monitorują.
kindzia kurcze, ale ładny brzuszek, ja to już jak słoniątko wyglądam, całościowo mi się przybyło, a Ty w sumie tylko brzucholek masz.
Angel normalnie chomik mnie powalił na kolana, to jestem ja w wannie :-D:-D:-D

villandra
polecam metodę na imie, kartka dla Ciebie i M, piszecie swoje listy imion i nie podgladacie, pierwsze imię z listy, które sie pokrywa i macie wybór ułatwiony.

Dużo zdróweczka naszym biednym chorowitkom życzę.

i zmykam.... będę zaglądac i patrzec kto nastepny się pojawi na swiecie no i czekam na foteczki miss oddziału :-D:-D:-D:-D:-D=> Hani

reklama
No i kolejna kruszynka, ale fajnie!!!
A ja zgodnie z zapowiedzią przed kilku dni, nie urodziłam!! ;p więc dzisiaj wzięłam się za pieczenie oponek ;p no i skurcze mnie w trakcie złapały hehe ale przeszły :( wszystko upieczone a mi pozostał tylko ból pleców... mała siedzi twardo nio... idziemy dzisiaj na wizytę może coś lekarz ciekawego powie...
Już straciłam nadzieję, że urodzę przed terminem :(

A tu dziewczyny szaleją, tyle już dzieciaczków marcowych na świecie !!!
tunia- Ty to masz gorącą linie, tylko smski ze szpitala ;))

Ostatnia edycja:
Oczywiście neta nie ma przez tel wlaze zobaczyć czy mamy nowe dziecko w marcowkowej rodzinie i JEST - WIELKIE GRATULACJE DLA NASZYCH KSIEZNICZEK :-D :-D :-D wpadne później jak bedzie net .

P.s chomik jest ostry co? :-D to jest tp co czuje teraz bez dwóch zdań

ina za Ciebie też kciuki - mam nadzieję, że oxy już nie działa, a Ty juz tulisz Hanię i zaraz nam się pochwalisz, że już po wszystkim; biedactwo - pomęczyłaś się już dość

Ależ miałam nosa ;-)

ivi super, że Was już puszczają - to czekamy

Angel Twój chomik to dziś była pierwsza rzecz, jaka rzuciła mi się dzisiaj w oczy :-D Obłędny jest - fakt. No i naprwdę trudno go przeoczyć

A u mnie dzis też faza głodu na maksa :eek: Nic tylko jeść, jeść, jeść a na zakupy dopiero jutro...

Angel chomik wymiata!! a swoja droga byłas na tym basenie,
nic Ci babka nie gadała w tym temacie,
moze dała na luzz juz:)

Ivi no to "uczcie sie" siebie nawzajem w domku:)
Tymonek tez pewnie steskniony za mamusia.
masz coś dla niego opd siostry czy uwazasz ze to "głupia metoda"?

reklama
Angel - fakt chomik jest obłędny :-D:-D:-D:-D:-D

Ina gratulacje - wkońcu, Kobieto ale się wymęczyć musiałaś - super, że Hania już na świecie :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

Vill
ja tam imie sama wybrałam :tak::tak::tak::tak: jeszcze się nad Jagodą zastanawiałam :-):-):-):-)
Ivi - super, że do domku idziecie :-):-)
Kindzia - super brzuszek ;-)nie przejmuj się głupimi ludźmi - on wcale nie jest taki duży....

No i wszystkie co zielone światło miały porodziły a ja siedzę kolejny tydzień :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry