reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mini i tak widać u ciebie mega spokój- 38 tydzien leci a ty dopiero dopniesz torbe :-) Moja lezy od 2 tygodni chyba ;-)

Atan no oby to wkoncu juz bylo to! Powodzenia

Atomowka no wkoncu masz usg powodzonka , zazdroszcze, ze jeszcze zobaczysz Aleksa, ja swojego brzdąca widziałam ostatni raz w 23 tygodniu................

Nusia ty nam sie lada moment posypiesz cos czuje..;-) masz numer do ktorejs dac znac jakby sie nagle zaczelo??

Mata no tu jest taka waska wanna... :/ wlasnie ostatnie farbowanko przed wielkim zdarzeniem mąz mi zrobil, no i niestety juz drugi raz pomogl splukiwac ( siedzialam w wannie z glowa do tylu i zmywal ta farbe ). A ledwo usiadlam odrazu mowie do niego "Too fat for fun :( " :-D :-D
W tym mieszkaniu co bedziemy wanna jeszcze mniejsza, bardziej jako prysznic wiec tam to wogole byloby nie wąsko :dry:

Kindzia typowe gadanie wrednych siks , wez wogole broda wysoko i "niech sie pałują " :-D

reklama
Angel chomik jest boski!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Zjadlam cala czekolade i jeszcze cos mi brakuje:-)
Musze wlosy pofarbowac teraz Angel mi przypomniala ale co pojde do sklepu zawsze wracam bez farby:-)o takie zamotanie ciazowe:-D:-D:-D

Nusia ty nam sie lada moment posypiesz cos czuje..;-) masz numer do ktorejs dac znac jakby sie nagle zaczelo??
Angel mam kilka numerów spisanych:-) ale dla mnie to dziwne ze widzi który tydzien po brzuchu... i jeszcze do tego ciapaty mi to sprawdzał. zobaczymy.....w sumie myslalam zeby isc do polskiego ginegologa, ale wizyta 120 euro, i w sumie nie wiem czy teraz to jakis sens. Choc chcialabym wiedziec czy mam jakies rozwarcie czy szyjka się skróciła...

Tunia ja pol czekolady pędzlowałam:-) a sumie za taka czysta czekolada nie jestem, wole batonika:-)

ide obiad robić- dziś kotlety mielone:-)

.....................
Myśle ze do rozwiazanie
na wychodnym
taka sobie "twarzówke" sprawie
........................

2122408561

Cześc...
No to mamy kolejnego dzieciaczka... teraz się będą pewnie sypac prawie codziennie :D Superaśnie

Ja tymczasem zakupiłam farbe do włosów. Jutro mąż będzie sprzątał w domu a ja zrobie sobie dzień piękności.... :D Mam mandarynkowy peeling do ciała, włosy do zafarbowania, nogi do ogolenia (i nie tylko) paznokscie do obcięcia, i pomalowania maseczka na twarz..... Zrobie sie na bóstwo to pójde na porodówke :p żeby nie myśleli że kobiety w ciązy czy młode matko o siebie nie dbają... Prawda??

Tak poza tym to znowu mnie boli krocze... :( tak jakby kośc łonowa z lewej strony... No i dzisiaj mnie skurczyki troche męczą ale nie zbyt bolesne wiec luzik... może to przez to że troche połaziłam...

Tak poza tym to od wczoraj nic nie robie, leń totalny. Masakra jakaś.... A przy dzieciaczku już nie bedzie tak beztrosko... Zaczyna mnie panika ogarnia jak ja to wszystko ogarne...

A do terminu coraz bliżej

Mini pytała która sie pisze na luty..... Ja sie pisze na luty jeszcze, może na 29?? hehehe

Vill
ja tam imie sama wybrałam :tak::tak::tak::tak: jeszcze się nad Jagodą zastanawiałam :-):-):-):-)

Jakby to ode mnie tylko zależało, to byłaby Elena (w przypadku dziewczyny, bo przypuszczam, że co do chłopca jakoś się dogadamy) i koniec. Ale jak ma mi własny M wołać Ela (no bo musi być skrót), to :no::wściekła/y::crazy: nie zniosę. Bo Ela to żaden skrót od Eleny, tylko od Elżbiety przecież. A Elena to Elena i koniec - skrótów brak. No i mojemu się nie podoba, ale na liście póki co jest ;-)

A u mnie dzis dzień lenistwa - zamulam w gierkę, obiadu nie zrobiłam (a miały być mielone) - coś tam głodnemu się wymyśli. Mnie naszło na... płatki śniadaniowe...

Atan powodzenia

nusia a bo jak się człowiek naczyta że inni mają taką a taką szyjkę to i sam jest ciekawy jak u niego się sprawy mają :biggrin2: Ja w poniedziałek miałam ochotę śmignąć do lekarza ale dałam na luz - nie ma się co nakręcać :-D

Angel nie no luz - jestem już spakowana - tylko bardziej chodzi mi o dopieszczenie torby ... Jakoś wcześniej nie miałam weny
Fajny ten Twój M że Ci włosy farbuje :-)

Kindzia aż tak się przejmujesz pytaniami ... ???? :-)

Pinula no jeszcze trochę czasu masz na rozkręcenie akcji :-)

Ja sobie spokojnie czekam i dopieszczam przygotowania ... Mam przeczucie że do 5 marca nie urodzę a potem to już sobie niech Dusia wychodzi :-D

reklama
jestem:) widzialam synka mojej znajomej jaki kropek z niego serio:)zalatwilam sobie ta maszynke Tensa bo skoro mam szanse na sn to moze sie przydac jak nie to trudno, jestem tak glodna zjem konia z kopytami
kinidzia:):):)su[per haha
mini ja mam okres bezobiawowy czasem tylko mnie cos zaboli ew plecy , no ale polozna mowi dasz rade wytrwasz

Do góry