reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kurde ja tam sobie flachę chyba kupię no tak się boję że nie mogę się ogarnąc no powaliło mnie :-D:-D:-D:-D:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

reklama
Ivi - Wielkie gratulacje!!! Tyle Cię wymęczyli, że zasłużyłaś na taki szybciutki poród i bez nacięcia - to pewnie szybko dojdziesz do siebie. Super!

K&M - zdrowiej szybciutko!
Inamorate - jakbyś zapaliła, to być dopiero miała depresję...

Wy o pierogach, racuszkach, moja mama też właśnie robi faworki, a ja dalej mam zapchane zatoki i w ogóle nie czuję smaków. Jem tylko jak jestem głodna i żeby zapełnić żołądek, a i tak nie czuję co jem. Tragedia. Za to jest poprawa, jeśli chodzi o gardło - przynajmniej tyle.

kindzia oni wyliczaja termin z miesiaczki, ale sprawdzaja tez pierwsze USG czyli 12 i 20 tydzień no i ja wg. tego usg mam ciąże o tydzien mniejsza niz z miesiaczki wynika.

inamorate flachę melisy chyba :-D:-D:-D. tak serio ja też panikuję juz trochę. Ty to przynajmniej wiesz, że będziesz mieć mała zaraz przy sobie, a ja nawet nie wiem czy mnie do szpitala przyjmą. normalnie zwariuje:confused2::confused2::confused2:

Doris zdrowiej :tak:

Dobry choć dla mnie jakoś nie dobry dziś

Odwiedziła mnie przyjaciółka i dzień zapowiadał się fajnie
Pofarbowałyśmy włosy w końcu
Ale jak tylko poszła, złapałam jakiegoś doła i siedzę i ryczę
Inna chyba też mam depresję haha
a do tego jakieś skurczę mnie złapały, idę zaraz poleżeć w wannie chyba

Ivi gratuluję godzinnych skurczy i księżniczki po tej stronie :-):-):-)

Nefi ja też mam cyrk z terminami więc nie ma co panikowac
Sama nie wiem której daty mam się trzymać, baa nawet w karcie ciąży mam 3 terminy wpisane,. Paranoja

Idę sobie, mam nadzieję,że jak wyjdę z wanny będzie lepiej

Usatysfakcjonowana może nie jestem, ale coś tam udało się zrobić - zawsze mniej na jutro :-) Bo prasowanie może i nie ucieknie, ale jakby mi się jeszcze większa góra nazbierała, to za siebie nie ręczę ;-) (w sensie, że mogłabym uciec).

A ktoś ma jakieś wieści od pinuli?

widze , ze ogolnie dzien depresyjny...

ina- bedzie ok !!:tak: dasz rade silna babka jestes
tunia- one born ma wersje na usa i uk , to co tu leci na channel 4 to 100% brytyjska wersja:-) w usa to chyba sie nazywa Maternity Ward jak sie nie myle...

ja chata orarnelam, teraz znow d... przed kompem posadzilam i co dalej..??????:confused:

reklama
LAski ja bym też sobie jakiegoś pysznego drineczka wypiła, cytrynówkę ze spritem lub coś innego! mniam, ale cóż pozostaje obejść się smakiem ;p;p

Miłego wieczorku Wam życzę, spokojnej nocy wskakuję zaraz w piżamkę i do łóżka, poczekam na jakąś akcję, może mała zechce wyjść, byłoby super ;D

Do jutra-czekamy na nowe bobaski :)

Do góry