reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Inamorate ja bym na twoim mejscu odpaliła wanne jak masz z gorącą kąpielą z bąbelkami i nalała sobie lampkę czerwonego wina Rozluzniloby Cie i pomoglo zasnac..
Ja bym cholera nie zasnela i potem skonana miala rodzic masakra
Trzymaj się , a my wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie- ZA WAS z malutką!
Wracajcie zdrowe i szczęsliwe!! :-)
A se pospałam, nie ma dnia bym odsttanio na 3h nie odpadła po południu..
A jaki sen :-( Masakrroooooo macali mi i macali tego brzucha, powiedzieli, ze szczypcami a ja sie poryczalam i darlam, ze zadnych szczypiec, wtedy ktos inny znowu macal brzuch i , ze- uwaga- mam tak duza macice, ze zaczyna przyciskac malego :| i bede miala cesarke w piatek. Musze tylko zaplacic 70 f w recepcji a potem 30 f za dzien pobytu :| Miedzyczasie jeszcze dziwne migawki..ło jej..
No nic.. zjadlam fasolke po bretonsku ze slonika z bulka i juz ochlonelam ;-)
Tunia to jest napewno angielski program! Z najwiekszych szpitali brytyjskich najwiekszych miast
Kamila a ogladalas odcinek z Polką? :-) :-) Ja akurat z m. oglądałam to krecilismy glowami z niedowierzenia Klasyk normalnie - gdzie partnet "chyba spi napity" " a nie chcesz sprobowac zadzwonic po niego" "Nie mam nic na koncie- mama tez nie" Lekarz zdezorientowany podaje telefon.. Przez mase K** i ja pierd** koniec tez mega, wkoncu kolo odbiera tel "no urodzila sie '' co ty pierd***" Nie no cos pieknego
Ja bym cholera nie zasnela i potem skonana miala rodzic masakra
Trzymaj się , a my wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie- ZA WAS z malutką!
Wracajcie zdrowe i szczęsliwe!! :-)
A se pospałam, nie ma dnia bym odsttanio na 3h nie odpadła po południu..
A jaki sen :-( Masakrroooooo macali mi i macali tego brzucha, powiedzieli, ze szczypcami a ja sie poryczalam i darlam, ze zadnych szczypiec, wtedy ktos inny znowu macal brzuch i , ze- uwaga- mam tak duza macice, ze zaczyna przyciskac malego :| i bede miala cesarke w piatek. Musze tylko zaplacic 70 f w recepcji a potem 30 f za dzien pobytu :| Miedzyczasie jeszcze dziwne migawki..ło jej..
No nic.. zjadlam fasolke po bretonsku ze slonika z bulka i juz ochlonelam ;-)
Tunia to jest napewno angielski program! Z najwiekszych szpitali brytyjskich najwiekszych miast
Kamila a ogladalas odcinek z Polką? :-) :-) Ja akurat z m. oglądałam to krecilismy glowami z niedowierzenia Klasyk normalnie - gdzie partnet "chyba spi napity" " a nie chcesz sprobowac zadzwonic po niego" "Nie mam nic na koncie- mama tez nie" Lekarz zdezorientowany podaje telefon.. Przez mase K** i ja pierd** koniec tez mega, wkoncu kolo odbiera tel "no urodzila sie '' co ty pierd***" Nie no cos pieknego
Ewstra
Fanka BB :)
angel zazdrosze tez bym pospala ale taki mam kaszel ze hoho i wodatku moje dziecie ma dlugie nogi czy co ale po zoladku mnie smyra ,boli to jak diabli chyba zgaga lepsza byla
Angel.
Zwierzoholik;)
Mini przyjeli i jutro ma miec test oxy
Ewstra ah wiesz takie spanie..jak noc do D* i poranek również :/ Po poludniu Ci dwaj najczesciej wybywaja to wkoncu jest normalnie i spokojnie, mozna sie kimnac..
Ewstra ah wiesz takie spanie..jak noc do D* i poranek również :/ Po poludniu Ci dwaj najczesciej wybywaja to wkoncu jest normalnie i spokojnie, mozna sie kimnac..
V
villandra8
Gość
Manta wpadła i od razu wesoło :-)
Idę M pomolestować nad imieniem dla dzidzi- czas święty się zdecydować, ale widzę, że cos humorek nie teges
Do jutra
Idę M pomolestować nad imieniem dla dzidzi- czas święty się zdecydować, ale widzę, że cos humorek nie teges
Do jutra
Mini55
&&&&&
Angel dzięki ...
Kurcze czytałam o tym ale coś ostatnio jakieś zaniki pamięci chyba mam Zero koncentracji
Do tego M całymi dniami nie ma ( jak wyszedł rano tak jeszcze nie wrócił :-() i Borys ma ferie więc trochę mnie absorbuje .... Strasznie rozkojarzona i rozdrażniona jestem ostatnio ...
Kurcze czytałam o tym ale coś ostatnio jakieś zaniki pamięci chyba mam Zero koncentracji
Do tego M całymi dniami nie ma ( jak wyszedł rano tak jeszcze nie wrócił :-() i Borys ma ferie więc trochę mnie absorbuje .... Strasznie rozkojarzona i rozdrażniona jestem ostatnio ...
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Angel dzięki ...
Ja tak mam ( jak i widze wiekszosc) bez doskwierającego tygryska więc chyle normalnie czoło
Czuje sie jak flak, spałam, wstalam, zjadlam, siedze mecze sie ze zgaga, i co ..i nic.. w tv nic nie ma, wciaz te same strony odswiezam i doczytuje po jednej nowej rzeczy by czas zabic... A i tak humor i wszystko nijakie :/ Podatna na rozdraznienie jestem bardzo a o rozkojarzeniu nie ma co mowic, masakra..DĘTKA normalnie..