reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

chwilunie mam... no to kukam...nie nadrobię za wiele...

inamorate -Siostro Czoooorna...Baranico Ty... się ciesz, ze Hanka zaraz wyjdzie! Miałyśmy rodzic w polowie lutego... Ty jestes blizej tego terminu niz ja... u nas pewnie skonczy sie na wykrakanym przez wszystkich 29.02:blink:... oby nie pozniej, bo oszaleja na patologii z tymi kobitami i ich opowieściami. ;o

reklama
Manta polecam stopery :tak::tak::tak:, a tak na marginesie na patologii jeszcze nie jest tak źle jak na oddziale gdzie leża kobiety w różnym wieku, oj tam to jest dopiero masakra.

MantaZG no widzisz u mnie będzie 22.02 a jak by było tak jak sobie krakałyśmy to już obie byłybyśmy po, a tak to ja tu umieram z nerwów wyje cały dzień no masakra jakaś ale ze mnie cienias :-:)-:)-:)-(

nefi - zawsze moze byc gorzej - wiem. nie zmieni to faktu, ze naszą patologię wolalabym ominąć...ahah...no ale nic ... zawsze powód by sie wyladowac będzie:D

inamorate- wyzbywasz się emocji negatywnych przed porodem...dobrze! po za tym... tez sram w gacie i beczę na zmianę... nic nie martw... Ciesz się, ze znasz datę... ja nie wiem co mnie czeka...wiem tylko, ze szpital do rozwiązania. ;/ ukochasz maleńką juz za chwilę... pięknie! ja będę zdychac z męczaranich:p a Ty cwaniaro małą w dresy bedziesz juz stroiła!:p Jak mi wyznaczą konkretną datę i powiedzą, ze wyciągają młodą to ich po stopach wycałuję! - nie cierpię stóp ;| płacz mamuśka płacz...pozniej nie wolno:p pozostanie Ci radość:D cienias jestes? a kto nie jest? kazdy czlowiek ma w sobie ciut cieniasa. - tym sie nie przejmuj:D po za tym...taki cienias to nie cienias ...jak juz to chwila slabosci :) zrob cos w tą ostatnią samotną chwilę...pobiegaj na golasa czy cuś:D

Ostatnia edycja:
Ivi gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale miałaś świetny, chwilowy poród - wszystkie tak chcemy!!!!!!
Super!!!!!!!!!!!!!
Kruszynka jaka duża Kobitka :-):-):-):-):-):-):-)

A ja sobie beczę od kilku godzin dobra jestem nie? W ogóle z łózka nie wyszłam i wiecie co mam takie ciśnienie na papierosa, że chyba zaraz pójdę i zapalę no nie wytrzymam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ina gorszy dół byś miała jakbyś zapaliła papieroska... jeszcze troszkę... z pół roku to i my zapalimy :-):-):-)

A ja dziś od rana nic nie jadłam bo żołądek i właśnie bardzo mądrze zamówiłam sobie mega pikantną pizzę :-D:-D:-D:-D mam chęć a co będę odpuszczać - najwyżej będę z porcelaną pół nocy rozmawiać - a mało tego mam jeszcze zamiar popić to odrobiną czerwonego martini :-):-):-):-) bo wina otwierać nie będę - za dużo strat - ja 3 łyki, mama 2 lampki i 3/4 butelki do wyrzucenia :confused2::confused2::confused2:

Ivi no nie mogę wyjść z podziwu - strasznie się cieszę :-):-):-)
Manta a daj spokój z tymi kobitami :confused2::confused2::confused2::confused2:ja zawsze trafiałam na te co przenosiły już tydzień lub dwa i z takimi wysiedzieć to tragedia :confused2::confused2::confused2::confused2:

A ja się właśnie dowiedziałam, że mój lekarz wyjeżdża :-D:-D:-D:-D i będę rodzić bez doktorka jak się do pon nie wyrobię :-D:-D:-D:-D potem tydzień go nie ma :-D:-D:-D:-D wniosek : urodzę za tydzień we wtorek :-D:-D:-D

_Lina ja chyba zaraz wyjdę z siebie stanę obok. Nawet torby do szpitala nie przejzalam paraliż totalny, pewnie nocke tez bede miała z głowy :-(

Ivi tak się cieszę, że poszło szybko i sprawnie :tak::tak:

MantaZG biała siostro Ty bierz chłopa i przytulaj do upadłego. Miały być bliźniaczki, a że ja z datą wyrwałam to i TY jutro masz maleństwo mieć a co nie ma to tamto! W kupie raźniej :-D

Ostatnia edycja:
Lina - nasza patologia wlasnie takimi przepelniona! dlatego mnie szlag trafia;] wezmę stos książek;p

inamorate- ileż mozna tulic!? ;o odsapnąć muszę... staram się!;p moze Cię do jutra dogonię jeszcze... byłabym rada! :D wg. USG mam termin na 29.02 wiec...niech wylazi jutro! bedzie ok;p ahaha

inamorate -Matka baranica więc czort wie jakie dziecko będzie:D moze się uprzec, zaprzec i chciec czekac ...hyhy... moje niech się upiera w drugą stronę i wyłazi. trzymam kciuki za Was dziołchy! :D

dobra.ja lece.
dbajcie o siebie.
przed wyjazdem na wycieczke do szpitala jeszcze kuknę.;-)

reklama
manta poczytałam Twoje posty i mi się ryło usmiecha, niesamowita z Ciebie gigantka. :-D:-D:-D:-D z Twoim nastawieniem ton a patologii Ci się wesoła ekipa trafi i jeszcze wczasy przed porodem zaliczysz :-D:-D:-D

Do góry