reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
witam prądu nie było...u mnie spokoj ;-) nic sie nie zapowiada ;-) skurczy brak ;-)

ivi gratuluje ;-)

Angel łobuzie czemu się wpychasz w kolejkę :-D A tak poważnie to super wieści , fajnie że już niedługo będziesz tulić Dorianka :tak:

Kasiulka trzymam kciuki... Ty w końcu będziesz mieć cesarkę czy naturalnie będziesz rodzić ??

U Was też taka piękna wiosna dzisiaj ?? :-)

Dziekuje Nefi, ale wiesz Polska to Polska tam jak masz kase to zalatwisz wszystko i przynajmniej prawdziwi lekarze Cie przyjmuja , a tu sami kurw..... asystenci, jak jestes w ciazy to zaden ginekolog Cie nie widzi tylko polozno-pielegniarka,zmiezy Ci cisnienie , raz czy dwa wezmie krew i spadaj. Tu wszystko jest OK nie panikowac, wczoraj jak dzwonilismy do szpitala to paracetamol wziasc , albo dwa ,kurw..... zloty srodek angoli. OJezu juz koncze bo klawiature rozwale :happy2:

Ivi jeszcze raz serdeczne gratulacje:)))))))
Kindzia i jeszcze ja :-), mam termin na 1 marca, ale idę pod nóż 23 lutego.
Alicja powodzenia i szybkiego rozwiązania życzę

Dziekuje Patka :) To juz za dwa dni zobaczysz swoje malenstwo ojej jak tak slysze o porodzie ,ze juz malenswo zobaczysz to az lezka w oku sie kreci ,takie cudne malenstwo , ja juz tez tak chcem zobaczyc powachac ,ojej. A u mnie chłopczyk wazy juz ponad 3.800 to mogli by mi juz pozwolic cudenko moje zobaczyc :-)

Alicja w uk tez jak dasz w łape to masz ..
wszystko..
i cc juz dawno byc miała..
usg na kazdej wizycie ..
z tym gmeraniem to prawda.. tego nie wolno robic bo tam sa "przewrazliwieni" na punkcie molestowania
i takie gmyranko moze skonczyc sie w sadzie.. wiec lekarze tego nie praktykuja..
znam te realia, mam kilka kolezanek "Angielek" i one chodza ale tylko prywatnie na wizyty..
tak jak "większość" polek w pl..
ja chodze na nfz i mam co mam.. nie znam ani wagi dziecka, oni stanu mojego łozyska, ani ktg nie miałam..
nie wiem nic wiecej niz Wy w Uk

Patka oo to powodzenia 23 :) a jak ma miec synek na imie?

Ostatnia edycja:
reklama
Tunia a mówiłam przyjedź na truskawki :-)

Patka
to już w czwartek :tak:..

Kurcze pióro ale się sypie .. a u mnie nic - i dobrze bo to nie czas - ale jakoś tak nie w temacie się czuje :-D:-D:-D

Do góry