reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

wrocilam, znalazlam pampersy 1 ja nawet nie wiedzialam ze to takie trudne wszedzie jak sa to 2 i to mega paka a ja do szpitala chcialam mala 1 ale mam wzielam ostatnia!!
bylam u lekrza i co dostalam antybiotyk, mam zapalenie prawej zatoki i lekarz powiedzial ze tak to ja na 100% nie urodze bo sie nie da... i ze juz dawno ktos powinien mi dac antybiotyk bo jak ja mam zapchany nos to dziecku tez jest zle :( zwlaszcza w nocy. no to teraz brakuje mi tylko stanika do karmienia, chusteczek mokrych

ja tez odebralam i nie mam pacirka

Ostatnia edycja:
reklama
angel- u nas dzis swieto T pracuje do 17.00 i dwa dni wolne !:szok::happy2::szok: chyba normalnie oszaleje z nadmiaru szczescia :-D ciekawa jestem jak tam twoja wizyta :dry:

lina- to calkiem jak u mnie, jak T ma mnie pomasowac to cale dwie minuty mu sie udaje.....

uwaga wyciagnelam sie z wyrka, zjadlam kanapke i ide sie ubrac i cos porobic(pranko i standardowo podlogi poszorowac, 5 szczeniorkow to jakas masakra- slalomem trza chodzic...)

Ogarnęłam trochę chatkę, pranie w pralce i tyle na więcej nie mam siły:-)
Rodzinki jeszcze nie ma, wycieczkują się na Wawelu.

Villandra napiszę też tu, wysłałam pw, ale nie wiem czy mi się udało :-)bardzo dziękuję za numer tel.

Tunia i K&M super, że wyniki ujemne na paciorka,
K&M szybkiego powrotu do zdrowia

patka udało się - nie przejmuj się, ja niby tez taka komputerowa, a obczajenie forum trochę czasu mi zajęło (i nadal pewne rzeczy ogarniam tylko po swojemu ;-))

Tunia K&M no to jesteście bezpaciorkowe i super.
K&M zdrowiej.
kamila, ale masz tych psich berbeci, pewnie sa kochane.

ja za to idę się do mojego futrzaka wtulic i kłade się i mam wszystko w krzakach dzisiaj, jestem zmeczona. zaglądne póxniej i sprawdze czy jakies maluszki się nie pojawiły.

Spakowana i spacerek zaliczony
trzeba było sie "zmusić" i z domku wyjsc
jak sie ma juz jedno w chacie :
) niech nie cierpi przez to ze mamuśka leniwiec.

Tusia , K&M super ze wynik ujemny:)
Angel Ty psioczysz na angielska słuzbe zdrowia ja na polską,
od ost wizyty do nastepnej bedzie u mnie 5 tyg
.. w sumie to jak sie nie zapłaci to sie tak własnie ma.
a na Twojego lokatora to mam juz wysypkę... powodzenia na wizycie
Kamila a kacik malucha masz juz gotowy? wstaw fotki?
ja bym sie chętnie poleniła...

............................

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry