reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel no to faktycznie nie za ciekawie z tymi ludzmi no ale co zrobisz jak baran uparty to nie zrozumie zebys mu nie wiadomo jak tlumaczyla.Trzymam kciuki za za wizyte u poloznej moze akurat dzisiaj bedzie dobrze i dowiesz sie wszystkiego wracaj szybciutko i zdawaj relacje:-)

reklama
Dziewczyny z problemami żołądkowymi - czy Wam też waga leci w dół - u mnie z 80,5 się zrobiło 78,8 :sorry::sorry: to nie dużo ale się zdziwiłam ;-);-);-);-) w sumie to nawet ucieszyłam tylko czy dla Małej to korzystne???:dry:
Mata a gdzie relacja od gina????

Lina nie zebym sie nastawiała :-) Ale mam swiadomosc, ze to sie juz teraz moze zdarzyc w kazdej chwili ;-)
Ale baaardzo bym nie chciala do 40 tygodnia sie meczyc..
Jak mam dosc czasem :-(

Tunia dzieki.. ten naród to jest normalnie bydło, serio nic dodac nic ujac. Ja sie zastanawiam czy muzyczki za glosno nie puszczam, czy nie trzasnelo mi sie drzwiami za glosno, zeby dlugo kuchni czy lazienki nie zajmowac.. A ci co tam, oni sa u siebie.. Bedzie siedzial 2 godziny i przy swieczkach sie piescil, siedzial w kuchni uparcie mimo ze nie jest przystosowana do "salonowania sie" , nie mowiac o trzaskaniu tak, ze sciana sie trzesie nasza o 3 nad ranem..
Obłęd..

ALe koniec z tym.. Za kazdym razem jak mnie teraz budzi to przynajmniej mojej muzyczki posluchac musi- a System Of a Down przy jego fajfusowych balladkach to pewnie koszmar :cool2:

Angel naprawde Ci wspolczuje bo ja bym chyba oszalala normalnie...
I bardzo dobrze mecz ich sympatyczna muzyka to moze baran zrozumie chociaz watpie:-)jak to jakies odmozdzone to nie wiem czy jest jaka kolwiek rada.

Lina nie przejmuj sie..
Dzidzio wezmie co mu trzeba z Ciebie ;-)
Pomyślcie jak w afryce te zasuszone kobitki , malo co jedza pija, dzieci jeszcze wiecej wyciagaja, a bobaski rodza sie ladne, tylko potem bidulki juz na zewnatrz nie maja skad ciagnac :-(

angel- masakra z tymi wspolokatorami......... rzymam kciuki za wizyte... :sorry2: ja dalej wyjscia z lozka znalesc nie moge:zawstydzona/y:

Heheh popros m o jakas mapkę :-) Ty tez dzis do polnocy sama czy wczesniej wraca?

Nie mam sil naprawde ... pocieszam sie, ze skoro itak maly tutaj przyjdzie jeszcze na chwile to jak ci beda buszowac to ja przy tym malym smrodku juz i tak spac nie bede :sorry2: a jak bede to bede tak zmeczona, ze nie beda mi przeszkadzac :-D
Ehh ciezko o optymizm.. oddalabym wszystko co teraz mam jak tu siedze, by juz bylo po przeprowadzcce, by sie udalo, by nic nie wyskoczylo.. poporstu juz po calym tym stresie..
Ale swiadomosc tego, ze nie bedzie ona szybciej jak mały jest chyba jeszcze bardziej przerazajaca :sorry2:

Ok ide. Ale pewnie zamiast waznych rzeczy moja polozna bedzie jedynie interesowalo czy bylam na basenie. Moze ma jakas umowe z najblizszym podpisana , ze to jedyne na czym ta kobieta sie skupia :/

reklama
uff doczytalam wszystko
km zdrowia zycze
vill nie prasuj tyle :)
angel powoszenia na wizycie
No ja standartowo w lozku gnije -m w pracy wiec co mi pozostaje, zrobilam sobie termos hebatki i kuruje, moja znajoma ma wylaczony telefon pewnie rodzi.Ja dzis musze sobie zgrac muzyke relaxacujna do porodu i spakowac do torby borby i mze mi sie uda jeszcze umowic na ta sesje zdjeciowa chociaz czuje sie jak slon.

Do góry