reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

No ja mam wizytę w poniedziałek - co dwa tygodnie - ale to już 39 tc będzie :-D:-D:-D

Kindzia mi też się zdaje, że na 8 marca prezent dostanę :-):-):-) ale faktycznie masz przerwę w wizytach... chociaż ja do tej pory co 3 tygodnie chodziłam ale to ze względu na "problemy z utrzymaniem ciąży" srutututu :wściekła/y:
W ogóle mój termin z usg wczoraj minął - miałam na 20 lutego od 13 tc wskazanie :-D:-D:-D:-D
Tunia ja bym też polazła chętnie... ale jakoś nie mam weny;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień doberek.
Ja tam na spanie specjalnie nie narzekam - no najwyżej mogłabym pospać godzinkę dłużej, ale obecnie M chodzi do pracy na 10:00, więc wstaję przeważnie z nim zamiast się wylegiwać do wspomnianej godziny...

Angel nie stresuj się - obie mamy podobny termin, więc teoretycznie mamy jeszcze mnóstwo czasu ;-) Mnie też męczy już ból jak na @ (a łatwych nie miałam) i to głównie dlatego pomyślałam, że może nie koniecznie doczekam kwietnia. Ale poza tym nic się nie dzieje specjalnie i mama mi mówi, że teraz to już tak będzie :blink:. Tez czasem gdzieś coś zakłuje albo pociągnie... No i w toalecie te same historie co u Ciebie - aż jadę zaraz do apteki po jakieś czopki.

Ewstra mam nadzieję, że wygrzana i już się lepiej czujesz - dużo zdrówka, K&M Tobie też

Pere powodzenia w Krakowie - ucałuj Marcinka od cioć; wracajcie szybko w pełni sił

Co do wizyt - byłam 20.01, potem 17.02 teraz mam po dwóch tygodniach czyli 02.03 (i będzie już wynik z GBS, to będę całkowicie spokojna)

KCIUKI za wszystkie dzisiejsze rozwiązania - nich będą szybkie, lekkie i bezproblemowe. I meldować szybciutko o narodzonych kruszynkach
;-):-)

Ja dzis mam obiecane żelazko, więc nie ma bata - trzeba się wziąć. Ale najpierw do spożywczaka po coś na obiad.
Na razie.

Jestem jestem :) Tunia dzięki za SMSa, jak go dostałam to walczyłam z netem bo coś nie łączył.
Nie rodzę chyba jeszcze, ale tak fatalnej nocy to jeszcze nie miałam :eek: Spałam może z dwie godzinki, mała się pręży jak szalona. O moim kroczu nie wspominam bo czuję jakby mi je ktoś skopał i ciężko mi się podnieść do tego brunatne upławy pewnie zasługa wczorajszej wizyty no rewela :confused2:

A tak przy okazji to się boję jak cholera i nie wiem za co mam się złapać, dzisiaj pewnie nockę też będę miała z głowy bo rano już na oddział :szok: Kiedy to zleciało to ja nie wiem :confused:

Lina wariatko dostaniesz fotorelacje MMS numer do Ciebie spisałam :-D

ina - to tylko się cieszyć, jutro pójdziesz i wiesz chociaż, że wrócisz z maleństwem, a my czekamy na jakieś sygnały, a dzieciaczki cichutkie siedzą, przynajmniej moja widać zadowolona w brzuszku, a tydz temu lekarz twierdził, że szyjka się skraca i urodzę wcześniej i co i nic ;p

Lina o nie nie jakoś mi się do tego rodzenia nie śpieszy
:-D
A co tam u Ivi i miotlicy ktoś wie???

Ostatnia edycja:
Witam się porannie:-)
Ale dzisiaj produkcja postów jest niesamowita:tak:

Mój m zrobił nam dzisiaj niespodziankę o 7:30:-):-):-), super. Ominęła mnie wycieczka z Pati, ale to dobrze bo ja mało mobilna jestem;-), a Pati przeszczęśliwa, że z tatusiem pojechała:-).

Muszę ogarnąć chatę, pranie zrobić, a lenia mam jak stąd do kosmosu:-)
Chyba wcześniej się zdrzemne:zawstydzona/y:;-).

Kasiulka powodzenia i kciuki zaciśnięte za dobre decyzje&&&&&&&&

Pere ucałuj Marcinka o nas i życzę duuuużo, duuuużo zdrowia i żebyście jak najszybciej wrócili razem do domku

Ina za ciebie tez kochana trzymam &&&&&&&&&&

ps
Czy ja też mogę prosić o kontakt do kogoś, żeby poinformować o narodzinach mojej kruszynki?

Ostatnia edycja:
Ina ja na Twoim miejscu bym kilka rund po schodach zrobiła - dzisiaj jest taka fajna data :-):-):-)i już noc bez stresu by była :-D:-D:-D

reklama
inamorate prosze nas wiecej nie stresowac:-)tak wogole to jak tak jak Lina myslalam ze Ty juz po:-D
Jak bedziesz jechac pisz natychmiast i pozniej ze szpitala tez pisz:-)
kamila to tak jak ja tez udaje ze cos robie nastwilam pranie i łóżko poscielilam i siedze dalej a co/......:-D

Do góry