reklama
Witam z rana :-)
Ivi czekamy dziś na Malutką - świetna data 21.02.2012 :-):-):-) oby Cie więcej już nie trzymali ...
Jak Miotlica - wie ktoś coś?????
To widzę, że nie tylko ja dziś hardcore noc miałam - jedne sny szalone, Kindzia synek co chwile budzący się, a jeszcze kto inny łączył się ze mną w bólu... oj plecy... jak mnie bolały w nocy i teraz + podbrzusze - mieszanka wybuchowa....
Angel ja takie bóle okresowe mam non stop od niedzieli - tyle, że one są ciągłe a przerwę uraczysz co jakiś czas na kilka minut
Chorowitkom zdrowia życzę - ostatni etap przed nami - nie chorować teraz!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Ina rodzisz???????????? żeby nie było ja chcę fotorelację mms
Ivi czekamy dziś na Malutką - świetna data 21.02.2012 :-):-):-) oby Cie więcej już nie trzymali ...
Jak Miotlica - wie ktoś coś?????
To widzę, że nie tylko ja dziś hardcore noc miałam - jedne sny szalone, Kindzia synek co chwile budzący się, a jeszcze kto inny łączył się ze mną w bólu... oj plecy... jak mnie bolały w nocy i teraz + podbrzusze - mieszanka wybuchowa....
Angel ja takie bóle okresowe mam non stop od niedzieli - tyle, że one są ciągłe a przerwę uraczysz co jakiś czas na kilka minut
Chorowitkom zdrowia życzę - ostatni etap przed nami - nie chorować teraz!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Ina rodzisz???????????? żeby nie było ja chcę fotorelację mms
Tunia super - ja zaraz poszukam do niej numeru co by o tym mms nie zapomniała
Ale mają fajnie - w sumie i ja bym chciała na porodówkę, albo niech nie boli to ja mogę jeszcze chodzić... zastanawiam się czy iśc do tego swojego gina się wepchnąć w kolejkę... ale krwawienia żadnego nie mam tylko bóle i znów mi powie, że panikuje wejdę na fotel a tu zero rozwarcia i skracającej się szyjki....
Ale mają fajnie - w sumie i ja bym chciała na porodówkę, albo niech nie boli to ja mogę jeszcze chodzić... zastanawiam się czy iśc do tego swojego gina się wepchnąć w kolejkę... ale krwawienia żadnego nie mam tylko bóle i znów mi powie, że panikuje wejdę na fotel a tu zero rozwarcia i skracającej się szyjki....
Tunia ja uparta jestem - jak się raz ze mnie podeśmiał to teraz póki mogę chodzić to nie pójdę dopiero jak mnie M prowadzić będzie musiał to zajdę do niego żebym skurcze miała w miarę stałe ale niestety one raczej na przepowiadające wyglądają ;-);-);-);-) więc chyba nie ma jeszcze co szaleć...
cytrusowa85
Fanka BB :)
Lina a nie byłas wczoraj u Ginka swego?
Wozek fajny wybraliscie, ja mutsiaka miała z Remkiem,
solidny, porzadny wozeczek
a ja mam wizyte ale dopiero na 28.02..
fajnie co? a ostanią miałam 24 stycznia...
Wozek fajny wybraliscie, ja mutsiaka miała z Remkiem,
solidny, porzadny wozeczek
a ja mam wizyte ale dopiero na 28.02..
fajnie co? a ostanią miałam 24 stycznia...
cytrusowa85
Lina bo ja Co to mowie
ze Ty i ja na pewno do marca pochodzimy!!!
mnie tez łapie i puszcza .. ale to nie to...
jak sie zacznie to watpliwości nie bedzie!!
chciałoby sie juz ale trza poczekać...
ze Ty i ja na pewno do marca pochodzimy!!!
mnie tez łapie i puszcza .. ale to nie to...
jak sie zacznie to watpliwości nie bedzie!!
chciałoby sie juz ale trza poczekać...
Lina ja na Twoim miejscu bym poszla ale to moze dlatego ze przewrazliwiona za bardzo jestem:-)
kindzia Ty widze tak jak ja bylam 20 stycznia teraz bylam 17 lutego i w marcu mam przyjsc 9 juz myslalam zeco dwa tygodnie bede przychodzic a ten do mnie to widzimy sie 9 marca:-)
kindzia Ty widze tak jak ja bylam 20 stycznia teraz bylam 17 lutego i w marcu mam przyjsc 9 juz myslalam zeco dwa tygodnie bede przychodzic a ten do mnie to widzimy sie 9 marca:-)
reklama
kamilaedi
witam sie i ja z rana ;-) u mnie noc nienajgorsza :-)
myslalam, ze tu jakies nowosci beda poranne a tu ciszaaa
ja kolejny dzien bez jakis planow, juz zaczynam chyba deprwsje lapac... pranie jakies chociaz zrobie ...
Ciekawe jak tam laski sie maja??
u mnie objawow wciaz Brak, za tydzien wizyta... ale w zasadzie jakby jej nie bylo... bo miedzy nogi i tak nikt nie zajrzy
myslalam, ze tu jakies nowosci beda poranne a tu ciszaaa
ja kolejny dzien bez jakis planow, juz zaczynam chyba deprwsje lapac... pranie jakies chociaz zrobie ...
Ciekawe jak tam laski sie maja??
u mnie objawow wciaz Brak, za tydzien wizyta... ale w zasadzie jakby jej nie bylo... bo miedzy nogi i tak nikt nie zajrzy