reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam z rana :)
Również miałam ciężką noc, sama w domu i bóle mnie łapały już się zastanawiałam czy dzwonić po kogoś, bo rodzę czy to jeszcze nie to ;/ m asakra jaki stres, do tego co godz spacer do kibelka i jakieś koszmary... ;///
Ale widzę, że nie jestem sama i Wy też miałyście kiepską nockę ;/

Ewstra-
zdrówka dużo życzę, żeby choroba Cię całkiem nie dopadła
nusia- nawet nie chcę myśleć co Ty przeżywałaś jak miałaś miesiączke, ja bym chyba nie dała rady takim dolegliwością, dzielna jesteś
tunia- miłego leniuszkowania :))
Angel- widzę, że też już masz stresik, ale u Ciebie jeszcze troszkę czasu zostało, a my już tak blisko i nic się nie dzieje, takie czekanie jest najgorsze, a bóle tylko straszą...
jopal- okropny miałaś sen naprawdę, ale mi się też głupoty śnią ostatnio często, tylko jak człowiek wstanie taki wypluty po takiej "nice" nocy to ciężko dojść do siebie ;// widzę, że jesteśmy na tym samym etapie mi też ponad tydz został i jak tylko mnie coś mocniej zaboli to myślę, że będę rodzić!!
a bardzo bym chciała, żeby mnie przed terminem złapało, bo się bardzo stresuję już...
marusia- a jak Ci się te wody sączą jeśli mogę zapytać?? bo ja mam trochę takie upławy i nie wiem czy to ten czop może mi schodzi czy co, a nie znam się za nic :(

reklama
marusia- a jak Ci się te wody sączą jeśli mogę zapytać?? bo ja mam trochę takie upławy i nie wiem czy to ten czop może mi schodzi czy co, a nie znam się za nic :(

Od dwóch dni chodzę i ciągle mam uczucie, że mi coś po nogach cieknie. Wczoraj jak wstałam rano z łóżka, to mi poleciały po nogach dosłownie 2 krople bliżej nieokreślonego płynu. No i mam takie biało-żótławe upławy, jakby z kawałkami czegoś galaretowatego. Też nie umiem tego 'zdiagnozować', więc kazali mi jechać do szpitala sprawdzić co i jak.

Maruusia wyslalam Ci pw z numerem pisz:-)

Wlasnie jak to jest z tymi wodami u Ciebie??

No tak to pewnie wody bo coz by innego lepiej jechac i sparwdzic....

Rany dziewczyny nie straszcie :( ja też mam upławy, dużo tego nie jest, ale przez cały dzień troszkę się uzbiera, noszę wskładki, w czw idę na wizyte to może powiem gin, może to zdiagnozuje... bo żeby mi jakoś ciekło to nie...
Ja też chętnie dam komuś swój nr ;D

Maruusia wyslalam Ci pw z numerem pisz:-)

Wlasnie jak to jest z tymi wodami u Ciebie??

No tak to pewnie wody bo coz by innego lepiej jechac i sparwdzic....

Dzięki wielkie raz jeszcze za numer!

Ja już sama nie wiem co to i w ogóle... Zmieniła się ta wydzielina przez te kilka dni. Zawsze to były takie upławy, na wkładce było widać, a teraz ewidentnie zrobiło się to wodniste...Ehh ta nieświadomość jest najgorsza! Nie wiesz czy to już, czy jeszcze nie. Czy to jakiś ważny objaw, czy może jeszcze poczekać.
A jeszcze się naczytałam jakie mogą być konsekwencje wyciekających wód, to już panika razy 300.

kamilka uplawy kazda z nas ma i to czasami takie ze nadazyc z wkladkami nie mozna:-)mi ostatnio lekarz powiedzial ze tak juz mam i tyle bo zadnej infekcji nie mam i powiedzial ze jeszcze moze gorzej byc:-)

Maruusia i wlasnie to jest najgorsze wez sie domyslaj co jest normalne a co nie na glowe mozna dostac ja tez tylko siedze i sie zastanawiam czy to klucie jest normalne albo ze gdzies tam mnie ciagnie no oszlaec mozna

heyka
rozczarowana......
nie ma komu pogratulować
Ivi czwarty dzien rodzi i jeszcze bomba
Ajako cesarka zaplanowana i przesunięta
Alicja w 40tc.. po dwoch cesarkach a oni czekaja na 8 marca!!
jak zacznie macica pekac, straci przytomnosc to zaczna działąc? głupota na maxa
Kasiulka, Manta z cukrzyca "na wylocia" a czekaja na co?
poszaleli Dziki Kraj!! to chyba tylko w pl mozliwe

moze macie wiesci i chociaz Miotlica cc miała wczoraj "zaplanowane"?

jak tam Kasiulka, nusia, lina,ina po wizytach??? zaraz na wizytowy lukne:)
O Ina 3cm rozwarcia i jutro na oddział, no mam nadzieje ze Hanie jutro juz utulisz...
i żadnego "poślizgu" nie bedzie..
kciukasy mocno zaciśniete!!!!
Nusia Lina czekany grzecznie do marca:)

Jopal uu jaki staszny sen, tez sie nie wysypiam ,
a dziesiaj do ze 4 razy wstawałam do Remka. Buu
Angel Ty masz jeszcze z miesiac do terminu, obstawiam ze to "przepowiadajace" sa.
.....................................................
miłego

................................

Ostatnia edycja:
tunia- no pewnie to upławy jak upławy, zobacze co gin w czw powie, bo mi już tylko tydz do terminu zostanie, twierdziła, że urodzę przed czasem i co i CISZA :( ehhhh
marusia- jedź i zbadaj kochana co to się sączy będziesz spokojniejsza, bo jeszcze troszkę czasu do rozwiązania masz :)

Witam Was wszytskie i zycze milego i spokojnego dnia.

ja dzis ide do laryngologa bo moje przeziebienie nie przechodzi nic a nic a jest co raz gorzej!! Mam nadzieje ze cos mi da bo jak nie to ja nie bede mogla rodzic nie mam sily a z takim zapchanym nosem to o ddychaniu moge zapomniec, mam przez to az koszmary noce. nie mam jeszcze torby spakowanej a to dostarcza mi dodatkowego stresu... musze dzis koniecznie pojechac po trorbe bo nie mam sie w co spakowac, jak bede wracac od lekarza to wstapie do rosmanna bo pampersów tez nie mam jeszcze :)
milego dnia

reklama
Do góry