reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

JA zawsze bolsene miesiaczki mialam...zawsze szedl w ruch ketonal lub czopki w dupke....i wogole nie funkcjonowalam, bo czyscilo mnie z góry i z dołu.....

i teraz jak mam te skurcze to tez mnie czysci....

i nie mogę uwierzyć ze poród tuż tuż:-)

Moj jak widzi ze skurcz mam i sie wije na pilce to sie od razu pyta czy jedziemy:-)

Perelandra- trzymaj sie dzielnie

ewstra- to pod kolderke i wygrzewaj sie, My nie mamy teraz czasu na chorowanie

dobranoc zmykam spac. kciuki zacisniete za wszytkie dziewczynki i ich brzuszki

Ostatnia edycja:
reklama
Ja znowu nocno poranna zmiana. Spać nie mogę brzuch boli na maksa ale raczej od żołądka, niedobrze mi i wogóle. Rysiu nie chciał spać obudził się przed 2 i zasnął po 4 ech. Nie dośc, że sama do niczego to jeszcze synek mi dawal do wiwatu. Coś mi się zdaje, że on intuicyjnie wyczuwa, że coś sie będzie działo bo bez mamusi ani rusz a cały czas był taka zosia samosia. Wrzucułam coś na ruszt może mi sie polepszy doczytałam Was i będę próbowała sie kimnąć może się uda.
Angel nie martw sięna pewno będziesz wiedziała, że to to, niewiele jest kobiet, które przegapiają najważniejsze objawy bo mają wysoki próg bólu.
Trzymam kciuki za wszystkie mamusie na wylocie a uzbierało nam się ich trochę w ciągu ostatnich kilku dni.

A mi to się już nigdzie nie spieszy co ma byc to będzie, chociaż jak chce urodzić SN to akcja musiałaby się w miarę szybko rozwinąć każdy dzień zwłoki przybliża mnie do cesarki a tego nie chce:no:. Niestety żadne przyspieszacze nie działają, przytulanki nic, praca nic, masaż sutków = skórcze jelit i powitanie z kibelkiem ot co. pozostaje czekac i zdac się na los i lekarzy.

Dzien dobry:-)

Wstalam jakas wypluta:-)
Zreszta od jakiegos tygodnia cala nasza trojka budzi sie gdzies po czwartej mnie budzi maly a ja budze m:-)zreszta na to moje kotlowanie w nocy sam sie budzi:-D

Z tymi skurczami to mam tak jak nusia czasmi mi twardnieje brzuch a czasami nie...

A tak wogole to ja dzisiaj siedze i sie gnoje nic mi sie nie chce wczoraj polatalam posprzatalam przewaznie rzeczy m bo przeciez jka bym miala pieciolatka w domu:-)
A dzisiaj tylko pranko nastawie i tyle ze mnie:-)

Kasiulka trzymam mocno kciuki za Ciebie i dawaj szybko znac:-)

A ja dzis ciezka noc mialam. Strasznie mnie skurczalo od kregoslupa, juz nawet sie zastanawialam czy nie rodze:) ale w koncu nospe wzielam i bylo ok, wiec chyba nie rodze:)

witam sie teraz juz porannie. Masakra jakaś tak mnie brzuch boli ale nie jak skurcze pół nocy nie spałam a brzuch twardy jak kamień tak, że aż małego nie czuje. Ja za to czuje sie fatalnie aż mi sie ryczec chce no ale do Rysia trzeba wstać, jest mi niedobrze ale nie chce mi sie wymiotować najlepiej poszłabym sobie pomóc i wymusić ale nie chce. Na dodatek śniły mi sie takie pierdoły, że szok. Zaczepiłam nie niby jakaś babka co mowiła, że jest ginem i że jej licho wyglądam to mnie zbada no i przyłożyła mi taką rurke do brzucha potem objęła mi brzuch i kazała skakać razem z nią i na końcu stwierdziła, że ja w ciąży nie jestem tylko coś mi tam się w brzuchu rozwija wiec da mi tabletki poronne bo inaczej 12 kilo dziennie mi będzie przybywać i mnie od środka udusi to coś. Obudziłam się i aż poryczałam. To mi sie chyba sniło przez to, że mnie tak ten brzuch boli spałam na pół siedząco.
jak mi nie przejdzie do 13 mój m wtedy wraca z pracy to jade do szpitala niech chociaż zobacża czy z Edziem wszystko ok.

Ostatnia edycja:
Witam sie porannie

Jopal biedaku ale sny nie zazdroszczę , pociesze cię myślą ze jeszcze tylko trochę i będzie my miały to z głowy

Ja w miarę dobrze spalam dziś - jak nigdy , tylko te wycieczki do wc, już nawet światła nie zapalaj tylko szybciutko zeby sie za nadto nie wybudzic ;) trzeba wstać kevinowi sniadanko zrobic i zawieźć do szkoły, dobrze ze on sam wstaje, myje sie , ubiera , ścieki łóżko, bierze torbę i idzie na dół oglądać bajki :D co mi daje odrobine wiecej lezenia .mój kochany robaczek :)

reklama
Cześć :)

Podczytywałam Was na telefonie, bo od piątku miałam problemy z komputerem.
Widzę, że dzieciaczki wyczuwają wiosnę i mają ochotę wychodzić :)

Ja od piątku z bólami chodzę. Myślałam, że coś się rozkręci bardziej ale cisza na razie. Wczoraj skurcze co 20 min, po czym spokój. Dziś wieczorem jedziemy jednak do szpitala, bo mam podejrzenie sączenia się wód...

Mogłaby mi któraś w Was podać swój numer telefonu? Niestety nie mam do żadnej i nawet nie miałabym jak dać znać, co i jak... Byłabym wdzięczna.

Do góry