reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ja też już jestem
Cieszę, że Ivi, że wszystko się wyjaśniło, obyś już niedługo tuliła twoje maleństwo
Motlica co za wieśni, ale się dzieciątko pcha, trzymam kciuki
Villandra zazdroszcze tych przytulanek:-), mam nadzieje, że jak jutro mój mężuś przyjedzie to nadrobie zaległości:-D:-D:-D

U mnie też jednego dnia nie mogę się doczekać, a drugiego zastanawiam się kiedy to zleciało:no:
Chyba przez to, że mam za sobą jedną cc, to boję się baaardzo, przed pierwszym się tak nie bałam, bo nie wiedziałam co mnie czeka:tak:

reklama
Hej. U mnie niestety bez zmian, tzn zero skurczy. Mam nadzieje, ze jutro oxy zadziala juz bez niespodzianek:)

Angel , ina doskonale rozumiem ja mam 2 potwory ... Zaczepno-obronne owczarki niemieckie ;-) yorczki hehe
Nie wyobrażam sobie życia bez nich a w szczególności bez Lilly to moja dziewczynka, Fido bardziej pancia ;) chciałam wam dodać zdjęcie ale nie można na tym wątku ;(

Witam się wieczornie
Ivi ale się oczekasz, na pewno będzie Ci to wynagrodzone szybkim porodem
Może produkcja dzisiejszych postów nie jest ekspresowa, ale co godzina to nowina, mało obojętnych wpisów :-).

JA dopiero co wróciłam od znajomych i ide spać, jutro ok 7 mam stawić się na IP, jak myślę że jutro mogę rodzić to jestem przerażona. No, ale cóż, odwrotu już nie ma ;-).
Będę pisała jakie decyzje podjęli wobec mnie. Pa

Angel, kamilka, agusia ja też kocham mojego czworołapa. własnie mam poważne wyrzuty sumienia :-( bo moje psisko to juz starszy pan i ma chore serduszko. robię wszystko co się da, ale ostatnio mam wrażenie, że za mało. :zawstydzona/y: a to mój najlepszy przyjaciel, ile ja łez w to futro wylałam to tylko ja wiem. teraz powinnam z nim do weta pojechac, a ja kurcze ledwo juz chodzę. za kółko to juz nie odważe się wsiąść, więc muszę kogoś wyprosic żeby ze mna pojechał. wkurza mnie to, że taka jestem zalezna od innych.

kasiulka powodzenia jutro. trzymam kciukaski

Dobry wieczór:-)

Mąż przy kompuetrze na pietrze, a ja ogladam M jak miłosc, bo sobie nagrałam wcześniej:-) No i zajadam juz 2 kinder bueno:-)

Kasiulka- powodzenia jutro. Trzymam mocno kciuki.

Ivi- mam nadzieje ze jutro juz bedziesz ze swoją kruszynką.

Lina- super ze wózeczek wybrany i jak masz super z tym kinem:-)

Villandra- miłego przytulanka życze:-)

reklama
Kasiulka mocno zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
ivi kochana ty to masz przezycia biedactwo i tyle kurde jak by ci tu pmuc zeby sie juz zaczelo cos dziac u ciebie chyba wsyztskie wpadniemy w odwiedziny i bedziemy namawiac mala zeby juz wyszla :) moze poslucha tylu ciotek ;) trzymam coraz to mocniej kciuki zqa ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry