reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

angel- tylko pozazdroscic nocki :)

ale tu cisza dzis... wszystkich wywialo gdzies.... ja siedze i nic nie robie, nawet nie ubralam sie :baffled: jakas masakra dzisiaj ... ide chyba do wanny pochlupac sie ... kolejny niespodziewany rachune przyszedl... jakies zas...e wyrownanie.... juz niemam sily serioo te finane mnie wykoncza kiedys :crazy::crazy::crazy:

reklama
Dziewczyny, byłam dziś na wizycie i jestem w szoku. Lekarz mnie bada i mówi, ze mam 3 cm rozwarcia! A mnie nic od rana nie bolało, tylko brzuch miałam od wczoraj prawie bez przerwy twardy. Dziś mam się stawić na oddział koło 18, a ok. 20.00 będę miała cesarkę! Gin mówi, że do rana mogłabym urodzić stąd ten pośpiech. Trzymajcie mocno kciuki! 20 lutego to dobra data, no nie?:-)

Miotlica nooo to są dobre wieści :-) POWODZENIA MOCNE KCIUKI ZA WAS!!
To jak dobrze pójdzie dziś będą trzy marcowo lutowe dzieciaczki :-D
20.02.2012 CZAD!! :-D

Mini myślisz, ze teraz juz codzien bedzie do marca nasz ?? :-D

Nie mów :-D
Ja od rana mysle o rozpoczetym 37 i o tym, ze to juz nie "hen kiedys tam na koncu ciazy bedzie porod" tylko.. TO LADA MOMENT BEDZIE TO!! Dopiero co byl 33 tydzien, ej za szybko cos polecialo ja nie wiem czy ja gotowa jednak jestem :-D
No nie no ..ja co drugi dzien jestem gotowa, a co drugi przerazona, nie gotowa, "nie mozliwe ze mnie to czeka" itp :-D
Wiec jak sie zacznie oby w tym pozytywnym dniu hehe

Doris - naprwno ciężko Wam bylo sie przeniesc.. Ja juz przezylam kilka przeprowadzek i kazda zostawia jakas czastke mnie w danym miejscu.. Kazde pelne wspomnien.. Ehh nie jest lekko.. ALe jakos to bedzie.. potem czeka Was przewspaniala przeprowadzka znowu do swojego wiekszego mieszkanka wiec lepszej perspektywy nie ma :happy:

witam
byłam na ktg skurczy brak w czwartek ktg i inna pani doktor na zmianie bedzie wiec a noz moze zrobi usg ;-) albo chociaz zbada rozwarcie kto wie ;-) a w poniedzialek ktg i skierowanie do szpitala ;-) wiec moze amelka chce zeby wszystko bylo z data 27 tak jak ślub 27.06 i 27 tez z michalem zaczelismy byc para ;-) wiec kto wie ;-)

a nie kupilam witaminek bo w aptece sie skonczyly beda jutro do odbioru ;-)i zrobilam inne zakupiki tetrowki octanisept sol fizjologiczna i fride ;-) i taki miekki piankowy wklad do wanienki do kąpieli ;-)

heloł:) ale dzisiaj chyba ciśnienie beznadziejne bo ospała jestem strasznie :rofl2:
Byłam na KTG dzisiaj wogóle to jest jakas porażka z tym wszystkim przyszłam bez skierowania i mimo tego mi zrobiły ktg ale co to było za ktg sprzet jakis przedpotopowy, po 10 minutach leżenia podeszła do maszyny i było "o nie drukuje, trzeba od nowa" 20 minut leżałam , to ma tylko tyle trwac ? w zamian za to że mi zrobiły ktg musiałam podpisac że środowiskowa będzie przychodzic po porodzie. Niewiem jakies dziwne zasady. Z tego KTG nic nie wiem ale chyba jakby cos było nie tak to by mi powiedziały więc uwazam że jest ok

Ale nudyyyyyy ciągnie sie tak ten czas do porodu. Juz niewiem co mam ze sobą zrobic, turlam sie z kąta w kąt :D

reklama
Doris no to ciezki dni miałas ale jak piszesz idzie na lepsze...
a w nowym domku nowe wspomnienia beda...:)
Angel no luksusowo sobie poczynacie... super
dobrze ze z Ivi sie wyjasniło
Miotlica ale wiesci.. nic nie czułas do 3cm.. to do 20.. trzymamy kciuki
i synek zaraz bedzie po tej stronie:)

Synek nemo cd:)

badania mocz/krew musze porobi w tym tyg
a wizyte ma dopiero 28.02 we wtorek
takze jak czytam jak czesto chodzicie, spawdzacie, ktg, usg..
to w szoku jestem

Ostatnia edycja:
Do góry