reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mata-kow- ja też musze poprasować......ale odkładam to już chyba od tygodnia

To ja też do tych odkładających - a co! - jutro poprasuję :-p Na pewno.
Dziś rozwiesiłam pranie, ogarnęlam z grubsza kuchnie i łazienkę, a za pół godzinki powinien M z pracy wrócić - chyba będziemy lampy wieszać. Albo on sam będzie z panelami walczyć (a ja tradycyjnie kibicować). A może tez będzie miał lenia i nic mu się nie będzie chciało - nawet złościć się nie będę, bo juz spokojna jestem ;-)

reklama
Jak rano wszystkie spały tak teraz nie mogłam Was nadrobić. Normalnie tyle się dzieje, że SZOK. Dobrze, że u IV kryzys bombowy zażegnany no masakra jakaś.
Miotlica kciuki za Was oby gładko poszło.

Co do Ktg to ja tez nie byłam jeszcze ani razu bo u nas nie potrzeba skierowania tylko można przyjść jak się coś dzieje i zrobią, (i to zarówno w moim mieście i też w tym szpitalu co chce rodzić 30 km dalej) no ale jak nic sie nie dzieje to po kiego grzyba mam tam leżeć. Ciężarna sama decyduje czy ma potrzebe na to KTG, dopiero jak ktoś jest po terminie to lekarze wyganiają na KTG.

No to kciuki za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&, którym akurat się przydadzą.

motlica - szok ... nic nie czulas? trzymam mocno kciuki zeby szybciutko poszlo :) cc wiec mam nadzieje ze sie nie nacierpisz , czekamy na wiesci i zdjecia malenstwa :)

angel - super ze nocka udana :tak:

UUu ale zamuliły wszystkie, ja też zasnęłam na 3 godziny ( powiedzmy bo budzono mnie namiętnie z 15 razy.. ja wiem, ze srodek dnia i nikt nie ma prawda na palcach chodzic ale są GRANICE!! :wściekła/y: Jeden ten sam typ robi tyle łomotu i hałasu co 10 razem wziętych by nie zrobiło dzizas) myslalam, ze tu jakies wiesci a tu spokojnie :))
Ivi cos od dluzszej chwili nie pisze moze ruszylo :dry:
Kiedy mialyscie ostatnie wiesci od ajako bo mi umknelo przez tel od wczoraj jak zagladalam??
Atomowka dobrze, zes sie odezwala- Alex pofikał cos od wczoraj??

Mini ja bym zrobila szybciej tego paciorka :zawstydzona/y: Powinny wg mnie max w 35 robic, jak jest to jest jak nie ma,..no coz zarazic sie akurat w 2-3-4 tygodnie to naprawde male szanse :confused2:
To ty czekasz na test a ja MAM NADZIEJE wyciagnac pare informacji od tej mojej pożal sie Boże położnej jutro i ...właściwie moge juz czekac :-p Tzn jak najmniej chcialabym z małym byc tutaj..ale rownie mocno chcialabym go juz miec ;))

angel ajako pisala chyba do ivi ze przelozyli jej na srode ta cesarke.

I ja siedze i zamulam caly czas no masakra jakas normalnie jak juz mnie tak zlapie to puscic nie chce:eek:

Łeeee ciekawe czemu :baffled:
Ja bym miala nerwa jej, jestem tak niecierpliwa, ze jak astawie sie na cos danego dnia tak mocno i potem nagle ZONK... wrr :crazy: No ale jeszcze jutro jakos przezyje i juz sroda :happy:

To dzisiaj miotlica i ivi kciuukI!!

angel kurcze to może rzeczywiście w środę sobie zrobię ten test :eek:, przynajmniej się nie będę tym denerwować .....

Tunia ale fajny nowy element w podpisie :-D Boryskowi się strasznie te literki spodobały :-)

Villandra jeden dzień nic nierobienia jest obowiązkowy :-D:-D:-D

Fajnie ma ta miotlica - przynajmniej się nie udenerwuje , dziś się dowiedziała i dziś ją potną :tak:

reklama
Tunia no jeszcze nie miałam - a wizyte mam za tydzień dopiero - na wyniki chyba też się tydzień czeka ...
Trochę późno się za to moja ginka zabrała :-(

Do góry